АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Припинення діяльності «Український вибір»

Читайте также:
  1. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  2. II. Мотивація навчальної діяльності школярів
  3. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ І ПРАЦІ, ЗМІНИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ПРАЦІ, ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДУКТИВНОЇ ЗАЙНЯТОСТІ
  4. III. Витрати діяльності
  5. IV. Мотивація навчально-трудової діяльності.
  6. IV. ПОРЯДОК УТВОРЕННЯ І ДІЯЛЬНОСТІ СТАТУТНИХ ОРГАНІВ
  7. V. ЗМІСТ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
  8. VIII. ГАРАНТІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОФСПІЛКОВИХ ОРГАНІВ ТА ІНШИХ ПРЕДСТАВНИЦЬКИХ ОРГАНІВ ПРАЦІВНИКІВ
  9. VIII. ПРО ЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СВОБІД
  10. VІ. ПРАВОВІ І НОРМАТИВНО – ТЕХНІЧНІ ОСНОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
  11. Авторське право на об'єкти будівельної діяльності. Експертиза будівельного проекту.
  12. Аналіз виконання договірних зобов’язань щодо поставки продукції та показників результативності збутової діяльності

 

8.1. Припинення діяльності «Український вибір здійснюється шляхом саморозпуску або реорганізації шляхом приєднання до іншого громадського об’єднання такого самого статусу, чи за рішенням суду про заборону (примусовий розпуск) «Український вибір» у випадках, встановлених чинним законодавством України.

8.2. Рішення про саморозпуск «Український вибір» приймається З’їздом «Український вибір». Одночасно З’їзд «Український вибір» створює Ліквідаційну комісію або доручає Виконкому «Український вибір» здійснювати повноваження Ліквідаційної комісії для проведення припинення «Український вибір» як юридичної особи, а також приймає рішення щодо використання коштів та майна «Український вибір» після його ліквідації відповідно до цього Статуту.

8.3. У разі саморозпуску «Український вибір» майно та кошти, що залишилися після задоволення вимог кредиторів, передаються за рішенням З’їзду «Український вибір» на статутні або благодійні цілі іншому (кільком іншим) громадському об’єднанню такого самого статусу, а у випадку неприйняття зазначеного рішення – кошти та майно зараховуються відповідно до закону до державного або місцевого бюджету.

8.4. Реорганізація «Український вибір» здійснюється шляхом приєднання «Український вибір» до іншого громадського об’єднання такого самого статусу. Реорганізація здійснюється на підставі рішення З’їзду «Український вибір» про припинення діяльності з приєднанням до іншого громадського об’єднання та рішення громадського об’єднання, до якого приєднуються, про згоду на таке приєднання. Вступ «Український вибір» до складу громадської спілки не є реорганізацією «Український вибір» і не має наслідком припинення його діяльності.

8.5. У разі реорганізації «Український вибір» майно, активи та пасиви передаються правонаступнику.

8.6. Припинення діяльності «Український вибір» має наслідком припинення його як юридичної особи в порядку, встановленому чинним законодавством України.

8.7. «Український вибір» є таким, що припинив свою діяльність, з дати внесення відповідного запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

 

 

bigmir)net хиты хосты всего

 

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)