АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

У кожному випадку слід індивідуально підходити до вирішення побутового конфлікту

Читайте также:
  1. Аномалії характеру і акцентуації індивідуально-психологічних властивостей особистість.
  2. Банк ідей — це набір можливих пропозицій щодо вирішення якої-небудь проблеми або завдання.
  3. В даному випадку ОСОБА_2 діяв в стані крайньої необхідності.
  4. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  5. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  6. В якому випадку не враховується тиск на поверхні рідини при розрахунку навантажень, що спричиняє рідина на тверді поверхні?
  7. В якому випадку не потрібна попередня згода профспілкового органу під час розірвання трудового договору з ініціативи власника чи уповноваженого органу?
  8. В якому випадку необхідно проведення атестації робочих місць?
  9. В якому випадку особу можуть затримати співробітники правоохоронних органів за вчинення нею адміністративного правопорушення?
  10. Виділяють чотири основні стадії конфлікту.
  11. Визначення й обґрунтування вибору проблеми мешканців Харківської області, для вирішення якої слід розробити пропозиції до регіональної політики
  12. Визначення причин нещасного випадку

Дотримання заходів безпеки, екіпіровки особового складу.

При виїзді на повідомлення про адміністративне правопорушення, скоєння злочину, сімейні конфлікти працівники ОВС повинні бути забезпечені засобами активної оборони та індивідуального захисту.

Засоби активної оборони /кийки гумовi, наручники, спеціальні хiмiчнi засоби, електрошкові пристрої, газові пістолети/ - призначені для відбиття нападу правопорушників або припинення їх непокори.

Засоби індивідуального захисту /шоломи, каски, бронежилети, щити/ - призначені для захисту тіла людини, або його частин вiд вражаючої дiї різноманітних предметів, холодної зброї та куль вогнепальної зброї.

При сімейному конфлікті не допускати близькості між дебоширом і потерпілими. Попередити родичів, щоб вони не виходили з квартири разом із затриманим.

Як і при всякому конвоюванні, як правило, йти позаду і трохи справа правопорушника (злочинця) і стежити, щоб він не спробував втекти. Необхідно дати зрозуміти затриманому, що його опір марний, попередити, що у випадку непокори будуть прийняті більш суворі заходи, але не допускати грубості, гарячності, образ - не викликати своїми діями невдоволення не тільки правопорушника, але і громадян, що були свідками затримання.

При супроводженні правопорушника (злочинця) не послабляти уваги доти, поки він не буде доставлений до ОВС. Під час доставки в транспортному засобі постійно стежити за ним (якщо немає транспорту, удатися до допомоги громадськості). При опорі застосовувати прийоми рукопашного бою, при необхідності табельну зброю.

Не вступати з затриманим у суперечку, незважаючи на його лайку і погрози, бути пильним, коректним і вимогливим.

Після прибуття доповісти рапортом на ім’я начальника міськрайоргану.

Згідно ст.166 Статуту ППСМ: при посадці в транспортний засіб затриманих осіб, патрульні повинні вживати заходів перестороги, виключаючи можливість нанесення травм цим особам, нападу їх на громадян, працівників міліції та псування матеріальної частини транспорту; перевіряти стан запорів і надійність закриття дверей автомобіля. Після виведення затриманого правопорушника із автомобіля наряд повинен оглянути салон з метою виявлення залишених речей та документів.

Ст.167 Статуту ППСМ. Патрульним на транспортних засобах під час несення служби забороняється: залишати без нагляду затриманих в транспортних засобах.

Згідно зазначеної статті патрульний, який заступає на службу повинен мати при собі:

- службове посвідчення, службову книжку, картку маршруту, табельну зброю з двома спорядженими магазинами, радіостанцію, кишеньковий ліхтар, свисток, спеціальні засоби, бланки протоколів про адміністративне правопорушення, індивідуальний пакет.

 

 

План-конспект склав:

________________________

________________________

________________________ ________________

(посада, звання) (П.І.Б.)

 

«» ___________20___ р.

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)