АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Комунікаційна політика

Читайте также:
  1. VІІ. Монетарна політика держави
  2. VІІ. Монетарна політика держави
  3. Антимонопольна політика . Антимонопольне законодавство.
  4. Антимонопольна політика в умовах ринкової економіки.
  5. Антициклічна політика уряду
  6. Асортиментна політика і товарна марка
  7. Асортиментна політика підприємства
  8. БЮДЖЕТНА ПОЛІТИКА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ
  9. ВАЛЮТНА ПОЛІТИКА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ
  10. Внутрішня і зовнішня політика директорії
  11. Внутрішня і зовнішня політика Директорії. Проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР
  12. Геополітика та сучасне геополітичне становище України.

Фірма «Кріма-Транс» є порівняно новою на львівському ринку, тому маркетингова політика комунікацій є для неї особливо важливою.

Одною з найголовніших елементів комунікаційної політики є реклама, основною ціллю якої є формування іміджу фірми. Зокрема за допомогою реклами поширюються знання про фірму та про послуги, які вона надає; реклама впливає на прийняття рішення про купівлю потенційними споживачами фірми; також за допомогою реклами формується позитивне ставлення до фірми, її послуг з боку суспільства. Фірма «Кріма-Транс» використовує такі види реклами: пояснювально-пропогандистська та реклама образу фірми. На майбутнє планується також застосовувати рекламу розпродажу та рубричну рекламу.

В основному поширення реклами фірма «Кріма-Транс» ” здійснює через рекламні звернення у періодичних виданнях Львова, також широко розповсюджуються різнопланові брошури, набула популярності реклама на транспортних засобах.

Другим елементом комунікаційної політики є стимулювання збуту і продажу. Воно здійснюється в двох напрямках:

1. Стимулювання споживачів через надання сезонних знижок, проведення різноманітних конкурсів та розіграшів, головним призом яких є відпочинок на будь-якій із баз фірми «Кріма-Транс».

Фірмою було прийнято рішення щодо вибору засобів розповсюдження реклами:

1) газетна реклама, оскільки цей вид реклами є досить оперативним, характеризується численною аудиторією, хорошим охопленням місцевої аудиторії та доволі низькою вартістю одного контакту. Фірма вирішила подати рекламні звернення в такі періодичні видання як: газета “Високий замок” і “Експрес”;

2) реклама на радіо, зокрема на радіостанціях „Люкс FM” і „Львівська хвиля”, „Радіо 5”, оскільки вона характеризується масовістю аудиторії, оперативністю і низькою вартістю.

3) реклама на телебаченні, зокрема на “12 каналі”, “Інтер”, “1+1”. Даний вид рекламного розповсюдження фірма планує застосувати трохи пізніше, коли вона почне отримувати певні прибутки, оскільки така реклама – “не з дешевих”.

Рекламне звернення є центральним елементом реклами. Проте воно вимагає вирішення комплексу питань, пов’язаних із творчим процесом. Пошук творчої ідеї рекламного звернення є досить складним процесом. Основне завдання рекламного звернення – поширити інформацію про фірму і про товар, який вона пропонує.

 

Стимулювання власного персоналу проводиться за допомогою премій за певну кількість клієнтів, конкурси на кращого працівника, а також різні форми підвищення кваліфікації.

На сучасному ринку все більшого розповсюдження набуває такий елемент комунікаційної політики як налагодження зв’язків із громадкістю. Фірма «Кріма-Транс» ще не встигла налагодити систему Public Relations, проте її працівники мали змогу виступати у різних засобах масової інформації, а також брати участь у презентаціях та конференціях. Також при успішному розвитку фірма буде займатися такою формою PR як спонсорство.

Також фірма «Кріма-Транс» широко використовує персональний продаж. В індивідуальному порядку кожен клієнт має можливість задовольнити свої потреби і бажання за допомогою підбору комплексу необхідних послуг з спеціалістом фірми.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)