АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Переваги

Читайте также:
  1. Визначення конкурентної переваги фірми в даному сегменті
  2. Домогосподарства як суб’єкт ринкових відносин, їх переваги
  3. Загальне визначення, переваги та недоліки гідропривода
  4. Конкурентні переваги підприємств на ринку туристичних послуг
  5. Лекція 5. Конкурентні переваги підприємств туристичної сфери на ринку послуг
  6. Обмеження, переваги і недоліки різних типів психодіагностичних методик
  7. ПЕРЕВАГИ
  8. Переваги делегування
  9. Поняття конкурентної переваги.
  10. Стратегічні переваги SAP NetWeaver
  11. Як здійснюється природна вентиляція виробничих приміщень? Переваги і недоліки аерації

Сушильні апарати. НУМЕРАЦИЯ СТРАНИЦ

 
 

3.1. Камерна сушарка.

Рис. 3.1. Схема камерної сушарки:

1 –сушильна камера; 2 – вагонетка; 3 –козирки; 4,6,7 –калорифери; 5- вентилятор; 8 – шибер.

Принцип дії

Матеріал в цих сушарках сушиться на лотках (противних), встановлених на стелажах або вагонетках, що знаходяться в середині сушильної камери 1. На каркасі камери між вагонетками 2 встановлені козирки 3, котрі як би ділять простір камери на три розташовані одна над одною зони, вздовж яких послідовно рухається сушильний агент. Свіже повітря, нагріте в зовнішньому калорифері 4, засмоктується вентилятором 5 і подається вниз камери сушарки. Тут воно рухається (шлях повітря показаний на рисунку стрілками), два рази змінюючи напрям і двічі нагріваючись в проміжних калориферах 6 і 7. Частина відпрацьованого повітря за допомогою шибера 8 направляється на змішування із свіжим повітрям.

Переваги

Даний вид сушарки працює з проміжним підігрівом і частковою рециркуляцією повітря, тобто по варіанту, що забезпечує низьку температуру і більш м’які умови сушіння.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)