АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

КИЇВ -2015

Читайте также:
  1. Participation in the festival NORD SESSION -2015
  2. за 2014-2015 учебный год.
  3. Общего пользования в г. Иркутске на 2012-2015 годы.
  4. студентов, обучающихся по направлению «Психология», в весеннем семестре 2014-2015 уч. года,
  5. студентов, обучающихся по направлению «Психология», в весеннем семестре 2014-2015 уч. года,
  6. Студентов, обучающихся по направлению «Психология», в весеннем семестре 2014-2015 уч. года,

 

Зміст

ЗМІСТ  
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ  
ВСТУП  
РОЗДІЛ 1. НАЗВА ПЕРШОГО РОЗДІЛУ  
1.1. Підрозділ  
1.2. Висновки до розділу  
РОЗДІЛ 2. МЕТОДИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ  
2.1. Методи дослідження  
2.2. Організація дослідження  
РОЗДІЛ 3. НАЗВА ТРЕТЬОГО РОЗДІЛУ  
3.1. Підрозділ  
3.2. Висновки до розділу  
РОЗДІЛ 4. НАЗВА ЧЕТВЕРТОГО РОЗДІЛУ  
4.1. Підрозділ  
4.2. Висновки до розділу  
ВИСНОВКИ  
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ  
ДОДАТКИ  

 

ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ

Скорочення, термін, позначення Пояснення
Alt Клавіша керування альтернативними функціями на клавіатурі
Ctrl Клавіша керування функціями на клавіатурі
Enter Клавіша переходу на новий рядок на клавіатурі
Shift Клавіша переходу на верхній регістр на клавіатурі
Tab Клавіша табуляції на клавіатурі
ID Ідентифікатор
кл. Клац кнопки миші

 

ВСТУП

Розкриває сутність і стан наукової проблеми (задачі) та її значущість, підстави і вихідні дані для розробки теми, обґрунтування необхідності проведення дослідження.

Актуальність теми. Шляхом критичного аналізу та порівняння з відомими розв'язаннями проблеми (наукової задачі) обґрунтовують актуальність та доцільність роботи для розвитку відповідної галузі науки чи виробництва, особливо на користь України.

Зв'язок роботи з науковими програмами, планами, темами. Коротко викладають зв’язок обраного напряму досліджень з планами організації, де виконана робота, а також з галузевими та (або) державними планами та програмами.

Мета і завдання дослідження. Формулюють мету роботи і задачі, які необхідно вирішити для досягнення поставленої мети. Не слід формулювати мету як "Дослідження...", "Вивчення...", тому що ці слова вказують на засіб досягнення мети, а не на саму мету.

Об’єктом дослідження є процес або явище, що породжує проблемну ситуацію.

Предметом дослідження є частинка об’єкта.

Методи дослідження. Подають перелік використаних методів дослідження для досягнення поставленої в роботі мети.

Наукова новизна одержаних результатів. Подають коротку анотацію нових наукових положень (рішень), запропонованих здобувачем особисто. Необхідно показати відмінність одержаних результатів від відомих раніше, описати ступінь новизни (вперше одержано, удосконалено, дістало подальший розвиток).

Практичне значення одержаних результатів. В дисертації, що має теоретичне значення, треба подати відомості про наукове використання результатів досліджень або рекомендації щодо їх використання, а в дисертації, що має прикладне значення, - відомості про практичне застосування одержаних результатів або рекомендації щодо їх використання. Відзначаючи практичну цінність одержаних результатів, необхідно подати інформацію щодо ступеня готовності до використання або масштабів використання.

Необхідно дати короткі відомості щодо впровадження результатів досліджень із зазначенням назв організацій, в яких здійснена реалізація, форм реалізації та реквізитів відповідних документів.

Структура роботи. Розкривається структура роботи.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)