АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розміром не більше 2,0 га, передані фізичним особам у власність або оренду в порядку, встановленому законом

Читайте также:
  1. IV грvпа - країни. що розвиваються (Більше 150).
  2. Американська організація Freedom House стверджувала, що збільшення терміну президентських і парламентських повноважень зробило Росію «ще більш невільною країною»
  3. Безспірне списання коштів державного бюджету для відшкодування (компенсації) шкоди, заподіяної фізичним та юридичним особам
  4. Безспірне списання коштів місцевих бюджетів для відшкодування шкоди, заподіяної фізичним та юридичним особам
  5. Виды цен, различающиеся степенью и способами регулирования
  6. Визнана у встановленому порядку претензія.
  7. Власність кооперативів
  8. Глава2. Изучение общественного мнения по отношению к вышеперечисленным способам контроля
  9. Загальна характеристика законодавства України про інтелектуальну власність
  10. Зміни виробництва шкарпеток залежно від збільшення затрат праці
  11. Кадастровые сведения являются общедоступными, за исключением кадастровых сведений, доступ к которым ограничен федеральным законом.
  12. Організаційні форми управління фізичним розподілом

16. Земельні ділянки особистого селянського господарства можуть бути: - 4. Власністю однієї особи, спільною частковою власністю членів особистого селянського господарства, спільною сумісною власністю подружжя.

17. У разі виходу з особистого селянського господарства кожен його член:

Має право на виділення належної йому земельної ділянки в натурі (на місцевості).

18. Чи мають право громадяни України, які реалізували своє право на безоплатну приватизацію земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, на її збільшення в межах норм, установлених cm. 121 Земельного кодексу України?

Так, якщо земельну ділянку приватизовано у розмірі менше ніж 2,0 га.

19. Чи мають право члени фермерського господарства на одержання безоплатно у власність із земель державної і комунальної власності земельних ділянок у розмірі земельної частки (паю)? - 1.Так.

20. Чи має право фермерське господарство споруджувати на належних йому, його членам земельних ділянках житлові будинки?

Так, відповідно до затвердженої документації із землеустрою та містобудівної документації у встановленому законом порядку.

21. Чи мають право особи розміщувати намети та проживати в них на землях фермерських господарств?

Так за згодою їх власників.

22. Оптовим ринкам сільськогосподарської продукції земельні ділянки сільськогосподарського призначення надаються:

У власність та у користування.

23. Право власності на землю може надуватися сільськогосподарським кооперативом шляхом: - 2. Придбання земельних ділянок за договорами купівлі - продажу, іншими цивільно-правовими угодами відповідно до Земельного кодексу.

24. Земля сільськогосподарського кооперативу складається із земельних ділянок:

Наданих кооперативу у користування або придбаних ним у власність.

25. Громадянам України - членам фермерських господарств земельні ділянки:

Надані їм у користування передаються безоплатно у власність у розмірі земельної частки (паю) члена сільськогосподарського підприємства, розташованого на території відповідної ради.

26. Земельні ділянки, розмір яких перевищує розмір земельної частки (паю) члена сільськогосподарського підприємства, розташованого на території відповідної ради, передаються громадянам у приватну власність для ведення фермерського господарства: - 3. На підставі цивільно-правових угод.

27. Земельні ділянки надаються громадянам для ведення фермерського господарства: - 3. Єдиним масивом з розташованими на них водними джерелами та лісовими угіддями, наближеними до існуючих шляхів, електро- і радіотелефонних мереж.

28. Чи має право член сільськогосподарського кооперативу на майновий внесок.у створення та розвиток кооперативу шляхом передачі земельної ділянки? - 3. Лише у вигляді земельного паю.

29. Органи виконавчої влади на землях, що перебувають у власності держави чи територіальної громади, можуть створювати:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)