АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Громадські сіножаті та пасовища

Читайте также:
  1. Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів
  2. Політичні партії, громадські організації та рухи.

30. Землі сільськогосподарського призначення можуть передаватися у власність:

Юридичним особам, заснованим юридичними особами України.

31. Органи виконавчої влади або місцевого самоврядування у процесі приватизації земель державних і комунальних підприємств, установ і організацій створюють: - 4. Резервний фонд земель.

32. Резервний фонд земель: - 1. Перебуває у державній або комунальній власності.

33. Рішення про приватизацію земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств приймають:

Органи виконавчої влади.

34. Чи є рівними розміри в умовних кадастрових гектарах земельних часток (паїв) працівників сільськогосподарських підприємств, установ і організацій та пенсіонерів з їх числа? - 2.Так.

35. Земельні ділянки, одержані громадянами внаслідок приватизації земель державних та комунальних підприємств, на яких розташовані та функціонують меліоративні системі; - 1. Використовуються спільно на підставі угоди.

36. Чи можуть розміри земельних ділянок, що виділяються працівникам закладів охорони здоров'я, які проживають у селищах міського типу, перевищувати норми безоплатної передачі земельних ділянок громадянам, установлених законом, для ведення особистого селянського господарства? - 3.Ні

37. Земельні ділянки державної або комунальної власності, які перебували у користуванні сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, що ліквідуються: - 2. Включаються до земель запасу.

38. Відшкодуванню підлягають втрати: - 4. Перелогів.

39. Чи компенсуються втрати сільськогосподарського виробництва незалежно від відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам? - 1. Так.

40. Відшкодуванню підлягають втрати, завдані: - 1.Викупом земельної ділянки, яка перебуває у власності громадянина, для суспільних потреб. 4.Припиненням права власності на земельну ділянку шляхом її вилучення з мотивів суспільної необхідності у разі введення надзвичайного стану.

41.Втрати сільськогосподарського виробництва, зумовлені вилученням сільськогосподарських угідь, підлягають:

Відшкодуванню і зараховуються до бюджетів міст Києва та Севастополя, Автономної Республіки Крим та обласних бюджетів, міст республіканського Автономної Республіки Крим та обласного значення, районних бюджетів, бюджетів міст районного значення, селищ, сіл та їх об'єднань.

42. Відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва, спричинених вилученням сільськогосподарських угідь для цілей, не пов'язаних із веденням сільського господарства, провадиться юридичними і фізичними особами:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)