АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Американська організація Freedom House стверджувала, що збільшення терміну президентських і парламентських повноважень зробило Росію «ще більш невільною країною»

Читайте также:
  1. DOCTOR SANDFORD’S HOUSE
  2. e.g. The Appellate Committee of the House of Lords was independent, effective, inexpensive and was regarded as one of the finest courts in the world.
  3. Freedom for values
  4. Households
  5. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  6. IV грvпа - країни. що розвиваються (Більше 150).
  7. Але спочатку фашистські, як, власне, й більшовицькі групи в Росії та націонал-соціалістичні – у Німеччині, були малочисельними й малопомітними в політичному житті.
  8. Бібліотека - інтелектуальний центр наукових досліджень. Структура і організація економічної бібліографії
  9. Більш доклад, про це див. главу 45 даного підручника.
  10. Більш чисте виробництво
  11. Визначення терміну філософія

В. В. Путін схвалив кандидатуру Медведєва, його офіційне висунення як кандидата відбулося 17 грудня 2007 року.

Березня 2008 обраний на пост президента Російської Федерації.

Згідно з даними, оприлюдненими в січні 2009 року Росстатом, в грудні 2008 року падіння промислового виробництва в Росії досягло 10,3% по відношенню до грудня 2007 року (у листопаді - 8,7%), що стало найглибшим спадом виробництва за останнє десятиліття

Восени 2009 року Медведєвим був проголошений курс на «модернізацію». Обгрунтуванням нової політики стала стаття «Росія, вперед!», Де Президент, по суті, визнав роки путінського правління топтання на місці.

Однак якщо спочатку під «модернізацією» розумілася тільки модернізація економіки, то з часом цей термін набув більш широкий зміст. Десь з другої половини 2010 року мова зайшла вже про модернізацію всієї системи суспільних відносин.

11 листопада 2008 Президент Медведєв, відповідно до статті 134 Конституції Російської Федерації і статтею 3 Федерального закону «Про порядок прийняття і вступу в силу поправок до Конституції Російської Федерації», вніс до Держдуми проекти законів про поправки до Конституції РФ: «Про зміну терміну повноважень Президента Російської Федерації і Державної Думи»і«Про контрольні повноваження Державної думи відносно уряду Російської Федерації»

Американська організація Freedom House стверджувала, що збільшення терміну президентських і парламентських повноважень зробило Росію «ще більш невільною країною»

 

26 серпня 2008 Д. А. Медведєв підписав укази «Про визнання Республіки Абхазія» і «Про визнання Республіки Південна Осетія», згідно з якими Російська Федерація визнала і ту і іншу республіку «в якості суверенної і незалежної держави», зобов'язалася встановити з кожною з них дипломатичні відносини і укласти договір про дружбу, співробітництво і взаємну допомогу Визнання Росією незалежності регіонів Грузії викликало осуд більшості країн Заходу; не була підтримана жодним іншим державою СНД.

Федеральний закон Російської Федерації «Про інноваційному центрі" Сколково "» був підписаний президентом Медведєвим 28 вересня 2010 За задумом президента проект «Сколково» спрямований на створення сприятливого середовища для концентрації міжнародного інтелектуального капіталу, здатного генерувати інновації.

 

У вересні 2004 року Президент Росії В. В. Путін виступив з ініціативою зміни порядку наділення повноваженнями вищих посадових осіб суб'єктів Федерації, запропонувавши затверджувати їх на посаді рішеннями законодавчих органів за пропозицією Президента. Відповідний законопроект був розроблений і прийнятий в грудні 2004 року, а останні прямі губернаторські вибори відбулися в Ненецькому автономному окрузі в січні 2005 року.

2 травня 2012 Медведєв підписав федеральний закон, який передбачає повернення прямих виборів голів регіонів. Згідно із зазначеним законом перші вибори вищих посадових осіб повинні пройти 14 жовтня 2012 в тих суб'єктах Російської Федерації, де термін закінчення повноважень чинних вищих посадовців закінчується з 1 червня по 31 грудня 2012

 

Про востановлении виборів губернаторів Медведєв повідомив на початку 2012 року, хоча в 2011 році він заявляв, що Росія до цього ще не готова.Вскоре був прийнятий закон про вибори губернаторів суб'єктів федерації. Однак він був написаний таким чином, що фактично виключалося можливість перемоги опозиційного влади кандидата.

 

 

24 вересня 2011 в ході з'їзду партії Єдина Росія було оголошено, що на президентських виборах в 2012 році виставить свою кандидатуру Володимир Путін, а уряд у разі його перемоги очолить Дмитро Медведєв.

Медведєв прийняв пропозицію Путіна очолити партію «Єдина Росія» на думських виборах.

На виборах президента Росії 4 березня 2012 Володимир Путін переміг у першому турі

За заявами кандидата в президенти Росії Геннадія Зюганова, лідерів партії «Яблуко», партії «Інша Росія», асоціації «Голос» та інших громадських організацій, на результат виборів вплинули масові порушення при їх проведенні і під час передвиборної кампанії, і вибори нелегітимні

7 травня вступив на посаду президента Росії

. 8 травня Державна Дума дала згоду Президенту Росії Володимиру Путіну на призначення Дмитра Медведєва Головою Уряду

___________________
Дуже коротко пр опутіна з вікі,період 2000-2008

 

Першим державним актом, підписаним Путіним на посаді в. о. Президента РФ, став указ «Про гарантії Президенту Російської Федерації, який припинив виконання своїх повноважень, і членам його сім'ї». Указ надавав колишнім російським президентам (на той момент таким був тільки Єльцин) гарантії недоторканності.

З 26 березня 2000 обраний президент Росії.

Вступив на посаду 7 травня 2000 року

У травні 2000 року призначив на посаду голови уряду Росії Михайла Касьянова

24 лютого 2004 відправив у відставку уряд Касьянова, назвавши його роботу «в цілому задовільною»

. Новим головою уряду став Михайло Фрадков

.14 березня 2004 обраний президентом Російської Федерації на другий термін

. Вступив на посаду 7 травня 2004

12 вересня 2007 відправив у відставку уряд Фрадкова, призначивши главою уряду Віктора Зубкова

.7 травня 2008 передав владу обраному президенту, колишньому главі своєї адміністрації Дмитра Медведєва

. За кілька днів до цього Путін зайняв 2 місце в списку Time «100 найвпливовіших людей світу»


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)