АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Квадрат. Його ознаки та властивості

Читайте также:
  1. Адміністративне правопорушення як підстава юридичної відповідальності: ознаки і елементи.
  2. БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА
  3. Будова і властивості аналізаторів.
  4. ВИДИ ТКАНИН. РЕГЕНЕРАТИВНІ ВЛАСТИВОСТІ РІЗНИХ ТКАНИН
  5. ВИДИ, ВЛАСТИВОСТІ ТА ОДИНИЦІ ВИМІРЮВАННЯ ІОНІЗУЮЧИХ ВИПРОМІНЮВАНЬ
  6. Властивості аналізаторів
  7. Властивості і ознаки документів
  8. Властивості кальцію і магнію
  9. Властивості Конституції України. Охорона Конституції України
  10. Властивості матерії.
  11. Властивості свідомості та її структура.
  12. Властивості ядра

 

Означення квадрата
Квадрат — це прямокутник, у якого всі сторони рівні. Квадрат — це чотирикутник, у якого всі сторони та кути рівні. Квадрат — це ромб, у якого всі кути прямі. Квадрат — це паралелограм, у якого всі кути прямі та всі сторони рівні.
Ознаки квадрата
1. Якщо діагоналі прямокутника перетинаються під прямим кутом, то він є квадратом. 2. Якщо діагоналі ромба рівні, то він є квадратом.
Властивості квадрата
1. Усі сторони квадрата рівні. 2. Усі кути квадрата прямі. 3. Діагоналі квадрата перетинаються і точкою пе­ретину діляться навпіл. 4. Діагоналі квадрата рівні. 5. Діагоналі квадрата перетинаються під прямим кутом. 6. Діагоналі квадрата є бісектрисами його кутів, отже, утворюють зі сторонами квадрата кути в 45°.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)