АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Охарактеризуйте внесок Президента Л.Д. Кучми в розвиток України

Читайте также:
  1. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  2. IV. ВПРАВИ НА РОЗВИТОК МОВЛЕННЯ
  3. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  4. Агальна характеристика конституційного права України.
  5. Администрация Президента РФ
  6. Адміністративні проступки за Кодексом України про адміністративні правопорушення
  7. Адміністративно-правовий статус громадян України та іноземців
  8. Адміністрації України М.Я.Азаров
  9. Адміністрація Президента України
  10. Акти Верховної Ради України
  11. Акти Президента України
  12. Аналіз та оцінка рівня економічного розвитку регіонів України

Леонід Данилович Кучма - другий президент України з 1994 по 2005 роки. 14 листопада 1999 р. вдруге обраний на посаду Президента України

ДІЯЛЬНІСТЬ ЛЕОНІДА КУЧМИ Румунії, підписання і ратифікація Великого російсько-українського договору й угоди по Чорноморському флоту. Україна отримує вкрай потрібні енергоносії. За безпосередньої участі Л.Кучми здiйснилася інтеграція України до європейських і світових структур: відбувся вступ до Ради Європи, укладено угоди з Євросоюзом та іншими міжнародними об’єднаннями. Активна зовнішньополітична та зовнішньо-економічна діяльність дозволила вирішити такі нагальні проблеми, як уладнання територіальних претензій.

Внутрішня політика:

Внутрішня політика У внутрішній політиці Леонід Кучма відзначається обережною послідовністю і передбачуваністю. Його зусиллями врегульовано надзвичайно складну проблему кримського сепаратизму. Завдяки ініціативі Президента держави Верховна Рада України 28 червня 1996 р. ухвалила довгоочікувану Конституцію України. Врятовано стратегічно важливу для України аерокосмічну галузь, яскравими успіхами якої останніх років стали проекти «Морський старт» і «Глобал Стар». Утримується стабільність національної валюти. Завершується приватизація, розвиваються реальні елементи ринкової економіки — вільні економічні зони.

Охарактеризуйте внесок Президента В.А. Ющенка в розвиток України

Третім президентом України був Віктор Андрійович Ющенко з 2005 по 2010 роки. Український політик,голова Національного банку України (1993 — 2000), прем'єр-міністр України (1999 — 2001), лідер Помаранчевої революції.

Вагомий вклад ВІКТОРА ЮЩЕНКА:

Вагомий вклад ВІКТОРА ЮЩЕНКА Діяльність Ющенка як Президента України є досить суперечливою. У 2005 він зробив чимало кроків, таких як розпуск ДАІ, відміна візового режиму для громадян ЄС та США, введення значної матеріальної допомоги при народженні дитини. Ющенко не зміг припинити розбрат у стані своїх партнерів по Помаранчевій Революції.

Мінуси правління Віктора Ющенка:

Мінуси правління Віктора Ющенка В зовнішній політиці України також залишалось чимало проблем. За час президентства Ющенка і за чималих його зусиль Україна вступила в Світову Організацію Торгівлі (СОТ). Хоча відносини з Росією формально залишалися добрими, реально Росія стала проводити надзвичайно агресивну політику економічного та інформаційного пригнічення України («Газова війна», антиукраїнська пропаганда на телебаченні тощо).

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)