АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Юридичний факультет

Читайте также:
  1. Декан факультета права НИУ ВШЭ Е.Н.Салыгин
  2. ДЛЯ СТУДЕНТОВ 1 КУРСА ЛЕЧЕБНОГО ФАКУЛЬТЕТА
  3. для студентов 401 гр. психологического факультета
  4. для студентов IV курса ДО математического факультета
  5. для студентов стоматологического факультета.
  6. Економічних факультетів
  7. Конспект по физиологии ВНД на факультете психологии
  8. ЛЕЧЕБНОГО ФАКУЛЬТЕТА
  9. ЛЕЧЕБНОГО ФАКУЛЬТЕТА
  10. МЕДИЦИНСКИХ ФАКУЛЬТЕТОВ
  11. Н.р. факультету правничих наук
  12. Открытой Правовой Школы при факультете права

Харківський національний університет

Імені В. Н. Каразіна

юридичний факультет

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІХ Міжнародної конференції молодих вчених та студентів «Від громадянського суспільства – до правової держави», за тематикою: «Проблеми та перспективи реалізації положень нового КПК України».

Участь у конференції є безкоштовною! Основне призначення заявленої конференції забезпечити українських студентів, аспірантів та молодих вчених реальною можливістю обговорення широкого кола актуальних правових питань у світлі дії положень нового КПК України, а також опублікування результатів власних досліджень для ознайомлення з ними широких кіл як української громадськості, так і зарубіжних вчених за допомогою можливості світової мережі Internet.

За результатами конференції планується оприлюднення збірника матеріалів конференції у електронному вигляді з 21 листопада 2013 році на ресурсі відкритого доступу, який розміщено на сервері Центральної наукової бібліотеки в мережі Internet в Університетському інституційному репозитарію eKhNUIR (електронний архів): http://dspace.univer.kharkov.ua «юридичний факультет» та на сайті юридичного факультету: http://www-jurfak.univer.kharkov.ua «наукове життя//конференції та інші наукові заходи//ІХ Міжнародна конференція молодих вчених та студентів «Від громадянського суспільства – до правової держави».

З огляду на важливість заходу, спрямованого на пропаганду освіти та науки серед молоді, а також актуальність заявленої правової тематики, конференція сприятиме поглибленню досліджень проблем сучасної юридичної науки та становленню сучасного юриста з розвинутим самостійним мисленням, який здатен правильно аналізувати широке коло актуальних питань соціуму. За підсумками конференції будуть сформовані рекомендації, які будуть направлені до вищих органів державної влади України.

Основні напрямки роботи конференції:

1. Питання кримінально-процесуального права, криміналістики, судової експертизи;

2. Проблеми кримінального права, кримінології, кримінально-виконавчого права;

3. Конституційні засади протидії злочинності на сучасному етапі становлення правової держави у світлі нового КПК України;

4. Теоретичні та практичні аспекти реформування і діяльності судової влади та системи правоохоронних органів в Україні;

5. Реалізація сучасної соціальної політики протидії злочинності в галузях права (цивільному, адміністративному, господарському, земельному, трудовому, екологічному та інших) та її міжнародний досвід.

Робочі мови конференції:

українська; російська та англійська.

Вимоги:

Для участі у конференції необхідно до 10 листопада 2013 року надіслати на електронну адресу: e-mail: jurconferen2013@ukr.net одночасно:

• заявку з вказівкою про особисту участь та згодою про передачу невиключних прав на використання тез (див. зразок);

• відредаговані тези доповіді (див. вимоги до оформлення);

• засвідчену рецензію наукового керівника для осіб, що не мають науковий ступень (перескановану, в електронному варіанті).

Вимоги до оформлення тез доповідей:

1) Матеріали подаються у форматі «doс» або «rtf» текстового редактора Microsoft Word; обсяг тексту – 2-10 сторінок; поля з усіх сторін 20 мм; гарнітура Times New Roman, кегль 14, інтерліньяж – 1,5.

2) Назва доповіді – ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ ПОСЕРЕДИНІ РЯДКА; нижче, через інтервал ініціали та прізвище автора, назва установи, де він навчається чи працює (із зазначенням посади, наукового ступеня або курсу і факультету), далі, власний e-mail, який буде вказаний на Internet-сторинці для можливості спілкування з автором наданих матеріалів (обов’язково!). Далі, через інтервал ключові слова роботи (не більше шості слів, що характеризують зміст дослідження) та, ще через інтервал, самий текст тез.

В кінці – зазначення наукового керівника: П.І.Б., науковий ступень, звання, посада (для авторів, які не мають наукового ступеню).

3) Посилання у тексті повинні бути заключені у квадратні дужки, в яких зазначається номер посилання і номер сторінки відповідного джерела, наприклад, [1, с.23]. Номери посилань у тексті мають збігатися з номерами посилань у кінці тексту. Останні оформлюються у вигляді списку літератури під назвою «Література» з повним бібліографічним описом джерела.

У тексті не слід використовувати автоматичні виноски та автоматичну цифрову нумерацію абзаців, зокрема в списку використаної літератури.

4) Назва файлу в електронному варіанті повинна містити прізвище автора в англійській транслітерації.

До уваги! Відповідальність за висвітлений матеріал у тезах несуть автори доповідей. Оргкомітет залишає за собою право у випадку порушення правил участі у Конференції та незгодою з викладеними матеріалами відмовити автору в участі у науковому заході без пояснень причини.

Зразок оформлення тез доповіді:


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)