АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Конспект уроку з української мови для 6-их класів

Читайте также:
  1. IV. Підсумки уроку
  2. XVIII ст., з одного боку, - століття, в якому Україна втратила політичну автономію, а з іншого, відбувся розквіт української культури, яка йшла в ногу з Європою.
  3. Актуальні ресурси української правничої термінології
  4. АРХІВИ ТА АРХІВНА СПРАВА ДОБИ ВИЗВОЛЬНИХ ЗМАГАНЬ І ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ (1917-1920 РР.)
  5. Бевзенко С.П. та інші. Історія української мови: Морфологія.-К.,1978.
  6. Боротьба української старшини проти колоніальної політики Російської імперії
  7. Братства та їх роль в розвитку української культури 16- початок 17 ст.
  8. Братства та їх роль в розвитку української культури.
  9. Всесвітнє визнання української пісні
  10. Вступ до дисципліни. ВИТОКИ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ
  11. Галицько-Волинське князівство та його роль в збереженні української діяльності
  12. Гетьманщина у складі Російської імперії . Остаточна ліквідація української державності.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПЛАН РОБОТИ СТУДЕНТА-ПРАКТИКАНТА НА ПЕРІОД ПРАКТИКИ з 26 вересня по 7 жовтня 2011 р.

Дата Зміст завдання Примітка про виконання
23.09.2011 Участь у настановній конференції.    
26.09.2011   Відвідування школи. Знайомство з педагогічним колективом закладу освіти, заступником директора з навчально-виховної роботи, вчителя-предметника, класного керівника. Складання індивідуального календарного плану виконання завдань педагогічної практики, його погодження з учителем і затвердження керівником практики від ВНЗ. Ознайомлення з організаційними формами навчально-виховної роботи школи (бесіда з заступником директора з навчально-виховної роботи про організаційні форми роботи школи і пошук нових, ефективних форм навчання), вивчення матеріально-технічної бази. (Завдання 1, 2) Відвідування уроку української мови у 6-А класі.    
27.09.2011 Відвідування уроку української літератури у 9-В класі. Проведення анкетування у 9-В класі, з метою знайомства з учнями. (Завдання Блоку-модулю 1. Навчального)    
28.09.2011   Відвідування уроків української мови та літератури у 9-В та 5-А класах. Проведення з учнями 9-В класу методику “Що важливіше?”, з метою діагностики виховних можливостей згуртованості класного колективу.    
29.09.2011   Відвідування уроку української літератури у 7-А класі. Відвідування та допомога у підготовці виховного заходу “Свято Осені”.    
30.09.2011   Відвідування уроку української літератури у 5-А класі. Проведення 2-х психологічні методик (малюнок сім’ї та визначення рівня шкільної тривожності) з ученицею 5-А класу.    
3.10.2011   Відвідування уроків української мови у 5-А та 9-В класах. Організація та проведення учням 9-В класу екскурсії до КУ ім. Б.Д. Грінченка. (Завдання Блоку-модулю 1. Навчального)    
4.10.2011   Відвідування уроків української літератури у 7-В класі та уроку української мови у 6-А класі. Ознайомилення учнівського та педагогічного колективу з цікавими подіями життя ВНЗ, розповідь про життя і педагогічну діяльність Б. Д. Грінченка, успішні наукові розвідки професорсько-викладацького колективу університету з вивчення його спадщини. (Завдання Блоку-модулю 2. Виховного). Ознайомлення зі змістом і структурою шкільної документації. (Завдання 3)    
5.10.2011   Відвідування уроків української мови та літератури у 9-В та 5-А класах. Розробка плану-конспекту бесіди про життя та творчість Івана Франка для 7-А класу.(Завдання Блоку-модулю 2. Виховного)    
6.10.2011   Відвідування уроків української літератури у 9-В та 7-А класах. Розробка положення конкурсу «Поети майбутнього» (Завдання Блоку-модулю 3. Дослідницького)    
7.10.2011 Оформлення звітної документації з практики.    
  Участь у захисті педагогічної практики і звітній (підсумковій конференції).    

 

 


Конспект уроку з української мови для 6-их класів

Тема. Написання слів іншомовного походження.

Мета: поглибити й систематизувати знання учнів про написання слів іншомовного походження, удосконалити орфоепічні та орфографічні навички; розвивати пам’ять, мовлення, логіч­не мислення; виховувати бажання збагачувати свій словни­ковий запас.

Тип уроку: вивчення нового матеріалу.

Обладнання: підручники, таблиця «и та і в словах іншомовного походження».

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)