АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Диференціація та творчо – пошуковий характер завдань (на уроці української мови)

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. D. Физиологическое состояние организма, которое обусловлено характером питания
  3. I .Характер действия лекарственных веществ 25 мин.
  4. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  5. I. Основные характеристики и проблемы философской методологии.
  6. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  7. PR-текст, его сущностные характеристики
  8. S: Установите соответствие между категориями мобильности и характеризующими их признаками.
  9. S: Установить соответствие между типами общества и их характеристиками.
  10. XVIII ст., з одного боку, - століття, в якому Україна втратила політичну автономію, а з іншого, відбувся розквіт української культури, яка йшла в ногу з Європою.
  11. А. Общая характеристика вены
  12. Аварии на химически опасных объектах, их медико-тактическая характеристика.
Зовнішня організація уроку Дотримання санітарно-гігієнічних норм. Санітарний стан класу Кількість опитаних учнів Кількісний та якісний аналіз уроку
Своєчасний початок уроку   Діти і вчитель прийшли вчасно. Естетичне оформлення – у кабінеті широкі вікна, добре освітлений, недосить просторо, на стінах висять стенд із малюнками учнів. Усно – 5 учнів Всього учнів - 23  
Раціональна організація робочого місця вчителя (учня) Учні діставали підручники і зошити під час уроку. Вологе прибирання – не було. Письмово – 10 учнів Відсутніх -3   Одержали оцінки – 15 (за домашнє завдання)
Зовнішній вигляд учнів Не всі були вдягнені у шкільну форму Провітрювання класу - було, доки учні були в коридорі. з місця – 5 учнів Якість знань – добре засвоїли матеріал
Своєчасний кінець уроку Вчителька закінчила урок не вчасно, після дзвінка. Емоційно-психологічний стан вчителя, учнів – вчителька посміхалась і підбадьорювала учнів.   біля дошки – 4 учнів Успішність –до уроку не підготувались 4 учні.

Висновки та пропозиції:

Вчительці було важко організувати клас, учні були збудженні. Вчителька не встигла перевірити у всіх домашнє завдання. Проте, вона опитала і оцінила велику кількість учнів. Кількісний та якісний аналіз показав, що учні добре засвоїли матеріал, отже вчителька добре виклала матеріал і доступно його пояснила, незважаючи на високу активність учнів на уроці. Також вчительці необхідно звернути увагу на підготовленість учнів до уроку, щоб вони не забирали час з уроку на діставання підручників. Також потрібно урізноманітнити форми роботи на уроці.

 

 

Дидактичний аналіз уроку №3

Дата: 5.10.2011 Клас: 5-А Предмет: Українська література

Вчитель: Швець Лариса Дмитрівна

Тема уроку: Урок позакласного читання. Українські народні казки

Мета уроку: Знати зміст українських казок. Розуміти особливість побудови народної казки, роль у ній фантастичного елементу. Вміти виразно і вдумливо читати казки, переказувати їх. Характеризувати казкових героїв, аналізувати реальне і фантастичне в казках. Переказувати народні уявлення про добро і зло, красиве і потворне, смішне і страшне (на основі текстів казок). Вміти висловлювати власні міркування про зміст казок, проводити аналогії з сучасним життям. Розвиток творчих здібностей (уяви, фантазії, прагнення експериментувати).

Мета відвідування: Проаналізувати роботу вчителя, учнів, тип уроку та основні етапи уроку.

Тип уроку: Узагальнення та систематизації знань, умінь і навичок.

Контроль та корекція знань, умінь і навичок.

Хід уроку:

І. Організаційно-вступна частина – 3 хв
ІІ. Повідомлення теми та мети уроку. – 2 хв

ІІІ. Перевірка прочитаних вдома казок, їх обговорення – 20 хв

ІV.Вивчення нового матеріалу - 15 хв
V. Підсумки уроку. Оцінювання – 4 хв

VІІ. Повідомлення домашнього завдання – 1 хв

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)