АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

RSC-H(рефері зупинив бій із-за сильного удару в голову), Травми

Читайте также:
  1. Http://posnayko.com.ua/ru/teacher/useful/igri.html
  2. I рівень
  3. III. ЗАДАЧІ
  4. S: СМИ относят к ____________ элите.
  5. Unlimiled -тільки для ocifi, які виїжджають до Італії
  6. VІ. ПРАВОВІ І НОРМАТИВНО – ТЕХНІЧНІ ОСНОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
  7. XIII. Зв’язок числівників з іменниками
  8. Аварії на транспорті
  9. Австрийские земли в X-XV вв.
  10. Австро-Угорська монархія в 1867-1914 рр.
  11. Австро-Угорщина

Якщо спортсмен отримав травму під час поєдинку, лише лікар може оцінити ситуацію. Якщо кікбоксер знаходиться в несвідомому стані, на татамі можуть знаходитися лише лікар і рефері, лише коли лікарю не знадобиться додаткова допомога.

Кікбоксер, який нокаутований ударом в голову або якщо рефері зупинив бій із-за сильної травми голови, що робить неможливим продовження поєдинку, спортсмен негайно оглядається лікарем, і при необхідності у супроводі лікаря госпіталізується машиною швидкої допомоги. Кікбоксер після нокауту (КО) не допускається до проведення поєдинків в інших змаганнях, як мінімум ще 8 тижнів. Якщо кікбоксер нокаутований двічі, в період 3 місяців, ударом в голову або якщо рефері зупинив поєдинок із-за сильної травми голови, яка робить неможливим продовження поєдинку, то спортсмен не

 

допускається до змагань впродовж 3-х місяців після другого нокауту (КО) або сильного удару в голову (RSC-H).

Кікбоксер, який нокаутований тричі (послідовно) протягом року, ударом в голову в бою, або який не здатний продовжувати поєдинок із-за сильної травми голови, то впродовж 12 місяців після третього нокауту він не допускається до змагань. До вищесказаного згадується період лікування, на розсуд лікаря, якщо необхідно, період лікування може бути продовжений. Період лікування означає, що кікбоксер не може приймати участі в будь-яких змаганнях з кікбоксингу в будь-якому розділі кікбоксингу. Періоди лікування є «мінімальними періодами» не можуть бути переглянуті, навіть якщо рентген голови показує, що немає явних травм.

Головний суддя розділу повинен вказати членам журі про проведення відміток в суддівських записках КО (нокаут), або RSC-H (рефері зупинив поєдинок із-за сильного удару в голову), або RSC (рефері зупинив бій), коли він зупинив поєдинок із-за нездатності кікбоксера продовжувати бій у зв'язку з сильним ударом в голову. Теж саме має бути відмічене в «WAKO» паспорті спортсмена (WAKO SPORT PASS) головним рефері на татамі. Це є офіційним результатом бою і він не може бути переглянутий.

До відновлення участі в змаганнях з кікбоксингу після травми, як описано у вищезгаданих статтях Правил, після спеціального медичного висновку, спортивний лікар повинен буде оголосити

спортсмена здоровим для прийняття участі в змаганнях. Спортсмен після КО (нокауту) або RSC-H (рефері зупинив поєдинок із-за сильного удару в голову) перед поверненням до змагань, повинен надати результати сканування голови.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)