АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зразок оформлення тез доповіді

Читайте также:
  1. VІІ. Оформлення роботи
  2. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  3. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  4. Виконання контрольних робіт та їх оформлення
  5. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ
  6. Вимоги до оформлення випускної роботи
  7. Вимоги до оформлення дипломної(бакалаврської) та курсової роботи.
  8. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ДОПОВІДІ
  9. Вимоги до оформлення конкурсних робіт
  10. Вимоги до оформлення контрольних робіт
  11. Вимоги до оформлення курсової роботи
  12. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ
МОДИФИКАЦИЯ МЕТОДА КОЛИЧЕСТВЕННОГО ОПРЕДЕЛЕНИЯ СУЛЬФАТИРОВАННЫХ ГЛИКОЗАМИНОГЛИКАНОВ ХРЯЩЕВОЙ ТКАНИ ДЛЯ ПРИМЕНЕНИЯ НА КЛЕТОЧНЫХ КУЛЬТУРАХ Поверенная Ю.А.2, Правдюк А.И.1, Петренко Ю.А.1 1 Институт Проблем Криобиологии и Криомедицины НАН Украины, 2 Харьковский Национальный Университет им. В.Н. Каразина, биологический факультет, кафедра биохимии, пл. Свободы, 4, г. Харьков, Украина. e-mail: poverennoyyulii@mail.ru   Одним из перспективных подходов восстановления повреждений хрящевой ткани является тканевая инженерия. Данное направление биотехнологии основано на создании in vitro тканевых биоэквивалентов… Summary.In our investigation the attempt was made to modify the method of quantitative estimation of sulfated glycosaminoglycans (sGAG) of cartilaginous tissue to use it on cell cultures. The method of Gold E.W. (1980) of quantitative estimation of sGAG…

Оформлення постеру. Розмір постеру повинен бути 84,0 х 59,4 см (формат А-1). Кожен постер має містити: назву, П.І.П. автора (авторів), адреси авторів (включаючи е-mail). Ця інформація має бути вказана у верхній частині постеру подібно оформленню шапки тез (назва повинна бути помітною та такою, щоб її було легко прочитати). Матеріали для фіксації постерів надаються оргкомітетом.

УВАГА! Тези мають містити інформацію про власні дослідження або розробки автора/авторів, бути вичитані, не містити орфографічних, пунктуаційних, стилістичних та смислових помилок. Розміщення графіків, таблиць і рисунків допускається в разі крайньої необхідності за умови значного спрощення викладення змісту тез при їх наявності.

Звертаємо вашу увагу на те, що екологія – це біологічна наука про взаємодії; її об’єктами є екосистеми, угруповання, популяції, організми і аж ніяк не середовище як таке або його забруднення.

Оргкомітет залишає за собою право проводити відбір матеріалів, за результатами якого буде надіслано повідомлення про включення тез до друку та доповіді у програму конференції. Організаційний комітет залишає за собою право розподіляти доповіді за секціями, що будуть сформовані під час підготовки до конференції.

Матеріали, що не відповідають вказаним вимогам або тематиці конференції, будуть відхилені. У разі відхилення тез оргвнесок буде повернено з вирахуванням витрат

на пересилку.

 

Також до 28 жовтня необхідно надіслати організаційний внесок, який становить для учасників з України: 120 грн. для студентів, 150 для для аспірантів та молодих науковців; для учасників з інших країн: 25 євро.

В разі подання заявки та тез пізніше 28 жовтня 2013 р. вартість участі у конференції змінюється на 150 грн. для студентів і 180 грн. для аспірантів та молодих науковців з України та на 30 євро для учасників з інших країн. В такому разі кінцевий термін подання тез – 10 листопада 2013 р.

Оргвнесок учасника включає оплату за: публікацію одних тез, папку з матеріалами конференції, сертифікат учасника, кава-брейки, участь в екскурсіях, роботу оргкомітету. У випадку, якщо учасник не зміг узяти участь у конференції, матеріали конференції будуть надіслані поштою за адресою для листування протягом 3-4 тижнів після завершення конференції.

Реквізити для сплати оргвнеску для учасників з України:

 

ПІБ фізичної особи МЕЛЕШКО ОЛЕНА ВЯЧЕСЛАВІВНА
Ідентифікаційний номер ДРФО  
Валюта рахунку UAH
№ рахунку  
Назва банку Публічне акціонерне товариство «УкрСиббанк»
МФО (код банку)  

 

Реквізити для сплати оргвнеску для учасників з інших країн:

 

Physical person name OLENA VIACHESLAVIVNA MELESHKO
Individual tax number  
Currency of account EUR
Account number  
Bank name Public Joint Stock Company "UkrSibbank"
Bank code  
Beneficiary bank (JSC "UkrSibbank") UKRSIBBANK MOSKOVSICY AVE 60 KHARKIV, UKRAINE SWIFT code: KHABUA2K
Intermediary bank BNP PARIBAS SA Paris, FRANCE SWIFT code: BNPAFRPP

 

Виходячи з досвіду минулих років, учасникам з Росії та інших країн зручніше скористатися системою «Контакт» для відправлення грошових переказів, адже комісія за такий переказ значно менша, ніж за звичайний банківський. В такому разі переказ надсилається на ім’я Мелешко Олена В’ячеславівна. Інформацію щодо відділень та тарифів Ви можете знайти на сайті системи http://www.contact-sys.com/.

Сплата проїзду, проживання та харчування здійснюється за рахунок закладу, що відправляє у відрядження, чи за власний кошт учасників. У другому інформаційному листі оргкомітет надасть інформацію щодо можливого поселення, проте просимо бронювати місця самостійно.

З нагоди відкриття конференції відбудеться дружня зустріч учасників. Сплатити внесок за участь у дружній зустрічі необхідно до 10 листопада 2013 р. Вартість- 120 грн (12 €)

На поштову адресу оргкомітету необхідно надіслати копії квитанцій про сплату організаційного внеску та внеску за участь у дружній зустрічі з обов’язковою вказівкою П.І.П. платників.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)