АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЯК ПРАВИЛЬНО ВЕСТИ БЛОГ І ЗРОБИТИ ЙОГО ПОПУЛЯРНИМ?

Читайте также:
  1. II Национальные акты, определяющие режим допуска и осуществления инвестиций на территории данного государства.
  2. Анализ иностранных инвестиций в России по отраслям
  3. Б) Объём инвестиций и строительно-монтажных работ.
  4. Бух.учет инвестиций в акции и уставные капиталы др. организаций. ПБУ 19/02
  5. В каких случаях налоговые органы вправе проверять правильность применения цен по сделкам?
  6. В какой срок администрация учреждения обязана известить работника о введении новых условий труда?
  7. В любом виде комментария необходимо привести небольшую цитату (цитаты) из
  8. Виды инвестиционных проектов и их особенности.
  9. Витрати, пов'язані з погашенням кредиторської заборгованості за придбані нематеріальні активи слід відображати у складі:придбання необоротних активів інвестиційна
  10. Вопрос 1.1: Понятие инвестиций (кк объекта анализа) и инвестиционной деятельности. Классификация инвестиций.
  11. Вопрос 1.5: Инвестиционная деятельность как объект анализа
  12. Вопрос 1.7: Субъекты инвестиционной деятельности.

- Створіть персональний блог. Блог тільки тоді цікавий, коли в ньому відчувається особистість. Пишіть про особистий досвід, цікавих випадках, пов'язаних з тематикою вашого блогу. Уникайте офіційного стилю розповіді, пишіть так, немов ви розповідаєте про це другу.

- Ви повинні вирішити, про що будете писати. Хоча це і не обов’язкова вимога, буде набагато краще, якщо ви виберете одну тему, на якій і буде заснований весь ваш блог. Чим більше ви цікавитеся цією темою, тим легше вам буде збирати відповіді та коментарі. Виберіть такий предмет, про який ви можете писати з ентузіазмом і легкістю. Знайдіть свою нішу. Це забезпечить вам зацікавлених читачів.

- Найголовніше – інформація. Якщо ви хочете створити враження, що в якійсь галузі є експертом, стежте за новинами. Завжди перевіряйте факти, перш ніж висловлювати свою думку, від цього залежить ваша репутація. Якщо ви використовуєте у вашому блозі статті інших людей, дотримуйтесь умови автора.

- Стара новина – не новина, але вона може нею стати. Робити записи в блог досить утомливо і забирає багато часу, тому важливо, щоб інформація була новою та точною. Статті, новини та інші старі ресурси можна переробити і використати в контенті блога. Поки вони залишаються актуальними і інформативними – це джерело якісного контенту.

- Частота записів. Якщо контент вашого блогу часто оновлюється, роботи пошукачів стануть індексувати ваші сторінки регулярно. Щоденне оновлення вашого блогу не тільки зробить його більш цікавим для читачів – пошукові машини будуть індексувати його частіше. Постарайтеся щодня додавати щось нове.

- Питання якості і кількості. Для того, щоб привернути увагу пошукачів, вам потрібно розміщувати у себе в блозі якісну інформацію.

- Простота і ясність / Стислість і точність. Нехай ваші записи будуть чіткими і зрозумілими – це завжди дає хороші результати. Нехай у вашому блозі довгі статті з’являються раз на тиждень, не частіше. Щоденні записи повинні бути короткими і простими. Якщо ви все ж любите довгі статті, розбивайте їх на параграфи, а заголовки і підзаголовки виділяйте різними шрифтами або кольором. Обов’язково вставляйте в повідомлення малюнки або смайли.

- Використовуйте ключові слова. У кожного запису повинен бути свій заголовок, що привертає увагу, і відноситься до теми. Довжина заголовка – максимум 10-12 слів. Експериментуйте зі словами, грайте – це обов’язково зацікавить читача.

- Перевіряйте орфографію і стилістику. Це забере у вас кілька хвилин, але позбавить від необхідності вибачатися. Проблема роботи в Інтернет в тому, що виправляти помилки іноді надто пізно, тому що тексти з помилками вже проіндексовані пошуковими і прочитані користувачами. Краще двічі (і навіть тричі) обдумати вашу запис у блозі перед тим, як її розміщувати. Зверніть увагу на стилістику і граматику.

- Не секрет, що вам потрібні відвідувачі. Існує безліч способів залучення відвідувачів у свій блог. Платна і безкоштовна реклама, пошукове просування, розповіді друзям і знайомим, використання посилань і так далі. Завжди ставте URL вашого блогу в підписі у листі, на форумах, дошках оголошень і так далі. І не забудьте розповісти про свій блог друзям, колегам - усім тим, кого ви знаєте.

- Найголовніша складова вашого блогу - аудиторія, прислухайтеся до неї. Завжди взаємодійте з читачами, що залишають коментарі у вашому блозі. Або коротко дякуйте їх, або відповідайте на запитання. Давно доведено, що якщо відвідувач бачить людське спілкування і знає, що на іншому кінці Мережі є жива людина, він обов'язково повернеться.Якщо у вашої аудиторії є якісь побажання, коментарі або відгуки, приймайте їх як належне. І, звичайно ж, не забувайте дякувати їм за подані ідеї. А якщо ідея хороша, чому не нагородити їх за це? Дати посилання на їх сайт в своєму блозі.

- Створіть для відвідувачів привід для повернення на блог. Всі знають, що величезна кількість відвідувачів повертаються на блог знову і знову, тому що його зміст постійно оновлюється. Чому б не стимулювати повернення відвідувачів з допомогою нових цікавих пунктів, періодичних пропозицій - «10 цікавих фактів понеділка», «Фото тижня», «Бонус місяця» і так далі. Якщо ви зможете зацікавити відвідувачів, вони будуть приходити до вас знову і знову.

- Монотонний і безперервний текст відлякує читачів. Намагайтеся включити в свій блог графіки, картинки, фотографії. Але пам'ятайте, що надлишок графіки збільшить час завантаження і зробить текст нечитабельним. Невеликі картинки оживляють блоги і зроблять текст цікавішим. До того ж, елементи графіки, зокрема, смайли, досить часто використовуються для передачі емоцій.

- Дизайн. Зробіть ваш блог упізнаваним за допомогою створення оригінального фону. Ви можете привернути додаткову увагу, якщо будете відрізнятися від інших.

-Підключати соціальні мережі.

Отже, найбільш важливими є:

1) Контент (зміст);

2) Дизайн (зовнішній вигляд, фото, відео, графіка);


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)