АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Повітря робочої зони

Читайте также:
  1. А. Методика розрахунків збитків внаслідок забруднення атмосферного повітря
  2. Вплив автомобільного транспорту на стан атмосферного повітря як наукова проблема
  3. Г) тиску повітря в шині, навантаження, розмірів та конструкції шини.
  4. Гідроприводи із замкненою та розімкненою системами циркуляції робочої рідини
  5. Добовий і річний хід випаровування та основних характеристик вологості повітря
  6. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ РУХУ В МЕЖАХ РОБОЧОЇ ПЛОЩІ АЕРОДРОМУ
  7. ЗАБРУДНЕННЯ ПОВІТРЯ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ 2.3.1. ВПЛИВ ШКІДЛИВИХ РЕЧОВИН НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ
  8. Загальна характеристика складу атмосферного повітря
  9. Засоби повітряних перевезень, інфраструктура повітряного транспорту
  10. Зміст робочої програми по темам курсу
  11. КОНДИЦЮНУВАННЯ ПОВІТРЯ
  12. Лекція ТЕМА 7. Правова охорона атмосферного повітря.

Згідно з ДСН 3.3.6.042-99 [76] визначають, категорію робіт за важкістю, що виконують в приміщенні цеху, лабораторії. Складають таблицю санітарних норм параметрів мікроклімату дня названих приміщень, а в таблиці 1.2 приводять коротку санітарну характеристику цеху, що проектується.

 
 

У заходах забезпечення санітарних норм мікроклімату і належної чистоти повітря згідно вимог ДСН 3.3.6.042-99 і ГОСТ 12.1.005-88 необхідно використовувати можливості вдосконалення технологічних процесів та їх апаратурного оформлення, а також вибору схем виробництва, сировини, палива, транспорту з метою зниження тепловиділення і зведення до мінімуму надходження шкідливих речовин у повітря робочі зони.

Якщо технологічних заходів для нормалізації повітря робочої зони не достатньо, слід використовувати спеціальні методи і засоби, в тому числі вентиляцію, опалення, кондиціювання повітря, засоби індивідуального захисту. В гарячих цехах треба передбачити, особливий питний режим, кімнати відпочинку та повітряні оазиси. Підбирають засоби контролю мікроклімату та чистоти повітря робочої зони. Дипломники, які проводять експерименти у витяжних шафах, інструментальним способом визначають ефективність їх роботи.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)