АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основні види зовнішньої реклами

Читайте также:
  1. I.4. ОСНОВНІ МОДЕЛІ ЗВЕРТАННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ
  2. Адаптація. Характеристика адаптацій. Основні концепції адаптаційних пристосувань
  3. Апам'ятовуючі пристрої комп'ютера. Поняття внутрішньої та зовнішньої пам'яті
  4. БУДОВА М'ЯЗІВ. ОСНОВНІ ВИДИ СКЕЛЕТНИХ М'ЯЗІВ
  5. В) Екзистенціалізм та його основні напрями.
  6. Види, типи і форми професійного спілкування. Основні закони спілкування.
  7. ВИРОБНИЧІ ПІДРОЗДІЛИ АРХІВУ ТА ОСНОВНІ АРХІВНІ ТЕХНОЛОГІЇ
  8. Відзначимо наступні основні функції політичної соціології як навчальної дисципліни: світоглядну, пізнавальну, виховну, практично-політичну.
  9. Вопрос № 4 Основні положення теорії розподілу влад(Монтескье)
  10. Гроші як капітал. Основні форми капіталу.
  11. Держава і церква: основні моделі взаємодії
  12. Держави - основні суб'єкти міжнародного права.

МОДУЛЬ №5

Зовнішня реклама використовується для самих різних цілей і вирішення маркетингових завдань, які стоять перед сучасними виробниками і продавцями товарів і послуг. Зі зростанням конкуренції в умовах вільного ринку просування товарів і послуг має величезне значення. Для цього процесу іноді доводиться задіяти не тільки стандартні методи рекламування, але і вводити в ужиток безліч креативних рішень. Найпростіше реалізувати нестандартне рішення по просуванню товару на ринок саме за допомогою зовнішньої реклами. При цьому необхідно враховувати, що зовнішня реклама включає в себе не тільки розміщення стандартних щитів та банерів. Зовнішня реклама сьогодні - це, перш за все різноманіття різних форм подачі рекламного матеріалу. Зовнішня реклама може розміщуватися як на вулицях міста, так і всередині торгових будинків і комплексів. При цьому грамотний маркетолог розробляє рекламну кампанію таким чином, що інформаційні носії будуть супроводжувати потенційного клієнта від моменту початкового рішення про покупку і до каси, в якій він залишить свої гроші. (Читай про це вище за текстом:-)

 

Різноманіття видів і типів зовнішньої реклами використовується для вирішення різних завдань. Незалежно від розмірів конструкції і методів розміщення, всі рекламоносії можна підрозділити на наступні функціональні групи:

• покажчики - це вивіски, штендери, рекламні щити та інші рекламні конструкції, які розташовані поблизу від підприємства і допомагають споживачеві знайти його;

• іміджеві конструкції - це, в першу чергу, стильні, оригінальні рекламні конструкції, розроблені строго за індивідуальним проектом - неонова реклама, дюралайт, об'ємні букви;

• медіа-носії - стандартні конструкції, на яких розміщують рекламу для охоплення цільової аудиторії і просування своїх послуг і товарів.

 

Основні види зовнішньої реклами

 

Світлові короби є найбільш поширеним елементом міської реклами. Різноманітність форм (від найпростіших до вишукано-складних) дозволяє використовувати їх як в зовнішній, так і в інтер'єрної реклами. Вбудовані світлові елементи підвищують ефективність носіїв в темний час доби. Двосторонні світлові короби (панель-кронштейни) найбільш функціональні в зовнішній рекламі, завдяки своїй оглядовості.

 

Об'ємні букви практично не мають обмежень у застосуванні. Це найбільш яскравий і багатофункціональний елемент рекламних носіїв. Різноманітність використовуваних матеріалів (пластик, оргскло, метал та ін), форм і розмірів (від найменших до великих дахових установок), світлових елементів, дає можливість використовувати об'ємні букви, як найбільш ефективний рекламний носій.

 

Неонова реклама з початку минулого століття є лідером серед рекламних носіїв. Можливість створювати вироби будь-якої конфігурації, багата кольорова палітра, довговічність використання, застосування режиму світлодинаміка (пусльсаціі), якісна передача світла - незамінні якості сучасної неонової реклами. Неон органічно і ефективно застосовується в поєднанні та іншими рекламними носіями.

 

Дахові установки - досить великі і об'ємні рекламні носії, розташовані на крайках дахів будівель. Що складаються з світлових літер або з зовнішнім підсвічуванням вони являють собою ідеальну рекламну поверхню, привертає увагу в будь-який час доби.

 

Лайтбокс (світлова вивіска) представляє собою світловий короб будь-якої форми і будь-яких розмірів. Передня панель напівпрозора, виготовлена з акрилового скла або полікарбонату. Можливо виготовлення передньої панелі лайтбоксу з банерної тканини, на яку нанесений необхідний малюнок. Виготовляються такі лайтбокси із спеціальних профілів, які передбачають натяжку тканини. На світлову поверхню встановлюється тканина, що володіє підвищеними коефіцієнтами світлопропускання і світлорозсіювання, що дозволяє знизити енергоспоживання приблизно в 2.5 - 3 рази і підвищити силу світла і рівномірність світла. Також відмітною властивістю даної системи є те, що тканина поставляється в рулонах довжиною 50 м, що дозволяє виготовляти світлові вивіски практично необмежених розмірів

 

Панель-кронштейн відрізняється від лайтбоксу тим, що має два рекламні поля. Зазвичай конструкція кріпиться до поверхні перпендикулярно потоку руху транспорту і пішоходів, що значно збільшує її оглядовість з обох сторін.

 

Козирки і маркізи є архітектурним елементом і в той же час ідеальними носіями реклами. Виконуючи свою пряму функцію - захист від примх погоди, вони стають ще і прикрасою фасадів. Декоративно оформлені, підсвічені, різноманітних форм і розмірів, козирки надають будівлі сучасний і ділову.

 

Штендери - виносні складні щити - найдоступніший і недорогий вид зовнішньої реклами. Сучасні матеріали, застосовувані для їх виготовлення, дозволяють використовувати штендери в будь-яких умовах, як на вулиці, так і в приміщенні. Їх компактність, мобільність, відмінність модифікацій роблять штендер незамінним первинним джерелом інформації будь-якої фірми.

 

Таблички можуть бути рекламними, інформаційними, офісними, дверними, настільними, фасадними, покажчиками й т.д. Варіанти виконання залежать тільки від бажання замовника і креативності дизайну. Так само, практично, не існує обмежень у використанні матеріалів для виготовлення - пластик, скло, оргскло, неіржавіюча сталь, латунь, гравертон, анодований або шліфований алюміній, дюралюміній і т.д. Різні форми кріплення можна застосовувати, як декоративна прикраса.

 

Інформаційні стенди умовно діляться на стенди з незмінною інформацією та із змінною інформацією. Останні представлені різноманітними модифікаціями - з прозорими кишенями з ПВХ або оргскла різних форматів і глибини, металеві для використання магнітних власників або з поверхнями, що дозволяють застосовувати маркери і т.д. Ці функції можна поєднати в одному щиті, що істотно розширює сферу його використання.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)