АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до звіту про проходження практики

Читайте также:
  1. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  2. Вибір бази практики
  3. Види службових листів. Ділове листування. Вимоги до офіційного листування. Етикет ділового листування.
  4. Вимоги безпеки під час виконання роботи.
  5. Вимоги для системи контролю доступу
  6. ВИМОГИ ДО БЛАНКІВ ДОКУМЕНТІВ ТА ОФОРМЛЮВАННЯ ДОКУМЕНТІВ
  7. Вимоги до виробничих приміщень
  8. Вимоги до вступу у магістерській роботі
  9. ВИМОГИ ДО ДОКУМЕНТІВ, ЩО ЇХ ВИГОТОВЛЯЮТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ДРУКУВАЛЬНИХ ЗАСОБІВ
  10. Вимоги до документів.
  11. Вимоги до дослідницької роботи
  12. Вимоги до електропостачання об'єктів

Звіт про проходження практики повинен включати:

- титульну сторінку із всіма підписами (форма титульної сторінки наводиться в додатку 1);

- зміст, в якому наводиться перелік наведених в звіті розділів із зазначенням сторінок;

- вступ, який включає коротку характеристику підприємства, виготовлюваної продукції і завдання, що стоять перед підприємством в сучасних умовах;

- роботи, виконані у відповідності з програмою практики. В цьому розділі студент описує всі виконані роботи (їх зміст, методику, посилання на документи і т.д.), які передбачені програмою практики;

- роботи, виконані в порядку доручення працівників промислового підприємства;

- критичні зауваження з питань маркетингової діяльності на підприємстві:

а) пов'язані з відсутністю виконання певних видів маркетингових робіт внаслідок того, що маркетингові служби знаходяться в стадії становлення, неповноти підрозділів, що входять до їх складу і т. п.;

б) пов'язані з відхиленням практичної реалізації маркетингових питань від їх теоретичної сутності;

- додатки. В додатки виноситься відповідна документація (форми, бланки, схеми, графіки і т. п.), яку студент підбирає і вивчає при написанні звіту;

- література. Список використаної літератури, включаючи нормативні акти, методичні вказівки, стандарти підприємства, оформляється у відповідності із встановленими вимогами.

Обсяг звіту (без додатків) складає:

а) навчальної практики – 12-15 сторінок;

б) виробничої практики – біля 30 сторінок;

в) переддипломної практики – 40-45 сторінок.

Обсяг додатків не лімітується. На всі додатки в текстовій частині повинні бути посилання;

Звіт про практику друкується на одному боці аркушу паперу (бажано формату А4 (297 210 мм)).

З лівої сторони повинно бути залишено поле – 30 мм, з правої – 10, зверху – 25 і знизу – 20 мм.

Для оформлення звіту з практики студенту виділяється в кінці практики 2-3 дні.

 

 

1.11. Підведення підсумків практики

Після закінчення практики студент захищає представлений звіт перед комісією. За результатами захисту йому виставляється оцінка. На захист студент подає:

- звіт по практиці;

- щоденник виробничої практики, підписаний керівниками практики від вузу і підприємства, в якому вміщені коротка письмова характеристик-відгук, підписана керівником практики від підприємства та заключення керівника практики від університету.

Студент, який не виконав програми практики, або одержав негативний відгук про роботу чи незадовільну оцінку на захисті звіту, залишається на повторний курс, а в окремих випадках відраховується з вузу.

 

 

1.12. Індивідуальні завдання

Під час практики студент з метою одержання конкретних вмінь та навичок може виконувати індивідуальні виробничі, наукові або практичні завдання. Матеріали індивідуальних завдань мають використовуватися в курсових та дипломних роботах, докладах та наукових статтях.

Тему індивідуального завдання студент отримує на кафедрі у керівника практикою безпосередньо перед вибуттям на практику.

 

 

1.13. Заняття та екскурсії під час практики

У разі згоди з керівництвом підприємства під час проходження практики зі студентами можуть проводитися окремі заняття, екскурсії по підприємству. Вони також можуть відвідувати ярмарки, приймати участь у презентаціях, виробничих нарадах, конференціях, семінарах тощо.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)