АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

Читайте также:
  1. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  2. Американська організація Freedom House стверджувала, що збільшення терміну президентських і парламентських повноважень зробило Росію «ще більш невільною країною»
  3. Бібліотека - інтелектуальний центр наукових досліджень. Структура і організація економічної бібліографії
  4. Вибір бази практики
  5. ВИЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПРОЕКТОВАНОГО ЦЕХУ
  6. Вимоги до звіту про проходження практики
  7. Вимоги до змісту звіту виробничої практики
  8. Відгук осіб, які перевіряли проходження практики
  9. Документы производственной практики
  10. Завдання і організація курсового проектування
  11. Задачи преддипломной практики
  12. Заняття та екскурсії під час технологічної (фахової) практики

ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ДО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

 

для студентів-магістрів спеціальності 8.03050701 “Маркетинг”

 

Затверджено на засіданні кафедри маркетингу

26 червня 2013 р., протокол № 19

 

Дніпропетровськ ‑ 2013


 

Програма і методичні вказівки до проходження виробничої практики для студентів-магістрів спеціальності 8.03050701 «Маркетинг»/ Укладач: Т.Б. Решетілова. ‑ Дніпропетровськ: Державний ВНЗ «НГУ», 2013. ‑ 9 с.

 

 

Укладач:

Т.Б. Решетілова, д.е.н., проф.

 

Відповідальна за випуск: завідуюча кафедрою маркетингу

Т.Б. Решетілова, д.е.н., професор

 

 

© НГУ, 2013

© Т.Б. Решетілова, 2013

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Виробнича практика студентів-магістрів спеціальності 8.03050701 «Маркетинг» є складовою частиною навчального процесу. Її головна мета ‑ підготовка студентів до самостійної роботи на підприємствах і в організаціях різних галузей народного господарства та різних форм власності. Практика спрямована на набуття студентами практичних умінь щодо діагностування стану маркетингової діяльності підприємства і визначення напрямів її подальшого розвитку з урахуванням реальних економічних задач, що вирішуються підприємством.

Студенти проходять практику в індивідуальному порядку.

Тривалість практики 3 тижні.

Захист звітів з виробничої практики здійснюється протягом двох тижнів після її закінчення.

 

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

Загальне організаційне керівництво практикою здійснює кафедра маркетингу, а також деканат фінансово-економічного факультету. Безпосереднє науково-методичне керівництво практикою проводиться викладачами кафедри. Кафедра забезпечує студентів програмою практики, методичними матеріалами, проводить інструктаж студентів перед їх від’їздом на практику.

Організаційно-методичне керівництво за місцем проходження практики здійснюється керівниками та спеціалістами даного підприємства на підставі рішення керівника підприємства і його наказу. На підприємстві забезпечуються необхідні умови для вивчення питань, визначених програмою практики. Відповідальні за проведення практики від підприємства проводять інструктаж з техніки безпеки, допомагають практикантам в одержанні та збиранні необхідних матеріалів для написання звіту про проходження практики, контролюють поточну роботу згідно з індивідуальним планом.

Під час проходження практики студент зобов’язаний виконати програму практики. Для цього йому необхідно:

- ознайомитися з підприємством, його організаційною структурою і структурою управління, виробничими процесами і організацією управління ними;

- вивчити та проаналізувати роботу структурних підрозділів, відділів і служб;

- систематично вести щоденник;

- зібрати матеріал для написання звіту;

- виконувати розпорядження керівника практики від підприємства;

- дотримуватися правил внутрішнього розпорядку підприємства;

- оформити належним чином документ, що підтверджує прибуття і вибуття студента із підприємства.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)