АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИМОГИ ДО ЗВІТУ

Читайте также:
  1. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  2. Види службових листів. Ділове листування. Вимоги до офіційного листування. Етикет ділового листування.
  3. Вимоги безпеки під час виконання роботи.
  4. Вимоги для системи контролю доступу
  5. ВИМОГИ ДО БЛАНКІВ ДОКУМЕНТІВ ТА ОФОРМЛЮВАННЯ ДОКУМЕНТІВ
  6. Вимоги до виробничих приміщень
  7. Вимоги до вступу у магістерській роботі
  8. ВИМОГИ ДО ДОКУМЕНТІВ, ЩО ЇХ ВИГОТОВЛЯЮТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ДРУКУВАЛЬНИХ ЗАСОБІВ
  9. Вимоги до документів.
  10. Вимоги до дослідницької роботи
  11. Вимоги до електропостачання об'єктів

Рекомендується наступна структура звіту з виробничої практики:

Вступ

1. Загальна характеристика підприємства і продукції, що ним випускається (послуг, що надаються).

2. Організаційна структура маркетингу на підприємстві і взаємодія з іншими підрозділами. Планування і контроль маркетингу.

3. Характеристика ринку, на якому працює підприємство, його динаміка і тенденції розвитку.

4. Аналіз економічних показників діяльності підприємства за останні 3-5 років (обсяг реалізації продукції, виробничі витрати, прибуток, рентабельність, витрати на маркетинг тощо).

5. Аналіз маркетингових показників діяльності підприємства за останні 3-5 років (обсяги продажів по товарам і ринкам, частка ринку і динаміка її зміни)

6. Аналіз споживачів (загальна кількість і динаміка її зміни, структура споживачів, особливості процесу прийняття рішення щодо покупки, скарги, рекламації тощо).

7. Аналіз постачальників (загальна характеристика, умови закупок тощо).

8. Аналіз конкурентів (загальна характеристика, маркетингова активність, конкуренті переваги).

9. Аналіз товарної політики (характеристика асортименту, його ширина і глибина, частота оновлення асортименту, характеристика продукції, що була виведена на ринок протягом останніх 3-5 років, частка нової продукції в обсягах продажу, торгові марки і їх впізнаваність, сервіс і обслуговування).

10. Аналіз політики розподілу (канали розподілу, товарообіг, торгівельна мережа, використання електронної торгівлі, партнерські програми тощо).

11. Аналіз політики ціноутворення (методи ціноутворення, що використовуються на підприємстві, динаміка цін на продукцію за останні 3-5 років, знижки, цінове стимулювання збуту тощо).

12. Аналіз комунікаційної діяльності (аналіз комунікаційних заходів за останні 3-5 років, бюджет на комунікації, його структура і ефективність, участь у виставках/ярмарках, PR-заходи, спонсорство, фірмовий стиль).

13. Потенційні проблеми маркетингової діяльності, що виявлені під час проходження виробничої практики.

Висновки

Перелік використаних джерел

Додатки

 

Звіт з виробничої практики слід виконувати на стандартних аркушах, додержуючись полів: з усіх боків по 20 мм, шрифт - Times New Roman, інтервал – 1,5, абзацний відступ – 10 мм.

Нумерація сторінок повинна бути наскрізна, починаючи з титульного аркуша (додаток А), але на титулі номер не ставиться.

Обсяг звіту повинен складати 30-40 стор. тексту комп’ютерного набору.

Звіт з виробничої практики повинен бути своєчасно переданий на перевірку керівнику практики від кафедри.

За результатами перевірки звіту керівник приймає рішення про допуск до захисту або повертає його студенту на доопрацювання у відповідності з означеними зауваженнями.

До захисту допускаються студенти, які повністю виконали завдання практики, оформили звіт за встановленими вимогами і отримали позитивну характеристику керівника від бази практики. Захист звіту проводиться у формі доповіді.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)