АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оцінювання поточної успішності студентів

Читайте также:
  1. V. Критерії підсумкового оцінювання ЗНАНЬ
  2. Адаптація студентів нового набору
  3. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  4. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  5. ВИМОГИ ДО ЗНАНЬ І ВМІНЬ СТУДЕНТІВ
  6. для студентів 2 курсу (заочна форма навчання)
  7. Для студентів всіх спеціальностей
  8. Для студентів заочної форми навчання
  9. Для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент і адміністрування» навчально-наукового центру післядипломної освіти
  10. Для студентів усіх спеціальностей
  11. ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ЗАОЧНИКІВ
  12. Забезпечення результативності навчально-пізнавальної діяльності студентів

2.1. Оцінювання поточної успішності студентів здійснюється в межах двох змістовних модулів – Модулю 1 та Модулю 2. Форми оцінювання поточної успішності за кожним модулем поділяються на обов’язкові та факультативні.

2.2. Модуль 1 включає вивчення тем 1 – 4 (за програмою спецкурсу – див. Додаток 2). Максимальна кількість балів за всіма формами оцінювання поточної успішності в межах цього Модулю – 25.

2.2.1. В межах Модулю 1 передбачені такі обов’язкові форми оцінювання поточної успішності студентів (із зазначенням максимальної кількості балів щодо кожної форми):

а) усні відповіді на практичних заняттях – 5;

б) самостійна робота з вирішення задач (написання фрагменту мотивувальної частини вироку щодо призначення покарання) – 8;

в) підсумкова модульна контрольна робота – 10.

2.2.2. В межах Модулю 1 передбачена факультативна форма оцінювання поточної успішності студентів – їх активність на практичному занятті (доповнення, уточнення, запитання доповідачам, участь у дискусії, відповіді на запитання викладача тощо). Максимальна кількість балів щодо цієї форми – 2.

2.3. Модуль 2 включає вивчення тем 5 – 8 (див. Додаток 2). Максимальна кількість балів за всіма формами оцінювання поточної успішності в межах цього модулю – 35.

2.3.1. В межах Модулю 2 передбачені такі обов’язкові форми оцінювання поточної успішності (із зазначенням максимальної кількості балів щодо кожної форми):

а) усні відповіді на практичних заняттях – 5;

б) самостійна робота з вирішення задач (написання фрагменту резолютивної частини вироку щодо призначення покарання) – 9;

в) самостійна робота з вирішення завдань (визначення остаточного покарання за сукупністю злочинів та за сукупністю вироків щодо призначення покарання) – 9;

г) підсумкова модульна контрольна робота – 10;

2.3.2. В межах Модулю 2 передбачена така ж факультативна форма оцінювання поточної успішності студентів – їх активність на практичному занятті – як і щодо Модулю 1. Максимальна кількість балів щодо цієї форми – 2.

2.4. Обчислення кількості балів, одержаних студентами в межах відповідного модулю, здійснюються за накопичувальною системою, тобто шляхом додавання балів, виставлених викладачем по кожній з передбачених у ньому форм оцінювання поточної успішності.

2.4. Якщо в межах відповідного модулю викладач виставив кілька оцінок за такі форми оцінювання поточної успішності, як усні відповіді та активність на практичних заняттях, остаточна оцінка щодо цих форм виводиться як середня арифметична (з обчисленням до десятих). При цьому у разі, коли показник десятих становить 0,5 і більше середня арифметична заокруглюється до більшої кількості «цілих» балів, а у випадку коли цей показник становить 0,4 і менше – до меншої їх кількості.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)