АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІНДИВІДУАЛЬНІ РЕФЕРАТИВНІ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  5. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. Варіанти контрольної роботи №1.
  8. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  9. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  10. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  11. Виконання практичної роботи
  12. Вимоги безпеки під час виконання роботи.

Загальні вимоги

Реферат оформлюється у відповідності до діючих стандартів. У рефераті необхідно дотримуватися прийнятої термінології; використовуючи абревіатуру, необхідно розшифрувати й пояснити її. В тексті посилання на літературу записуються в квадратних дужках. Список літератури складається в порядку посилань на джерела.

Текст повинен бути набраний у текстовому редакторі Microsoft Word в одну колонку, вирівняний за шириною та не містити переносів.

Шрифт: кегль 14, накреслення Times New Roman.

Інтервал: полуторний.

Формат сторінки: А4 (210х297 мм).

Мова реферату: українська.

Обсяг реферату: 10-15 сторінок.

Структура реферату

Реферат складається з наступних структурних елементів:

§ Титульна сторінка

§ зміст роботи;

§ вступ;

§ основна частина;

§ висновки;

§ література.


ІНДИВІДУАЛЬНІ РЕФЕРАТИВНІ РОБОТИ

з курсу «ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМПЮТЕР ТА ОСНОВИ ПРОГРАМУВАННЯ» гр. ДС-22

№ п/п Розділ Тема роботи Дата видачі Прізвище підпис
  ОСНОВИ ІНФОРМАТИКИ Інформатика та інформаційні технології. Поняття інформації та її властивості. Інформаційні процеси та системи. Інформаційні технології. Інформатика та історія її розвитку. Структура інформатики та її зв’язок з іншими науками.    
  ОСНОВИ ІНФОРМАТИКИ Математичні основи інформатики. Системи числення. Позиційні системи числення. Двійкова система числення. Шістнадцяткова система числення. Арифметичні операції в різних системах числення. Елементи математичної логіки. Основні операції алгебри логіки.    
  ОСНОВИ ІНФОРМАТИКИ Представлення інформації в ЕОМ. Представлення цілих чисел. Знакові та _ез знакові цілі числа. Представлення дійсних чисел, символьної інформації,графічної інформації. Дискретизація. Вимірювання інформації.    
  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Комп’ютерна обробка інформації. Покоління та класифікація ЕОМ. Класифікація ПЗ. Системне ПЗ. Призначення та функції операційних систем. Файлова система. Еволюція операційних систем.    
  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Сучасні операційні системи. Операційна система Windows.    
  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Програмне забезпечення ПК: загальна характеристика, призначення, можливості. Ліцензійні, умовно безкоштовні й безкоштовні програми.    
  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Прикладне програмне забезпечення. Текстовий процесор MS WORD. Макрокоманди: розробка, редагування, виконання.    
  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Прикладне програмне забезпечення. Текстовий процесор MS WORD. Лінгвістичні модулі MS WORD. Перевірка правопису, граматичний та стилістичний коректор, тезаурус, розставлення переносів.    
  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Прикладне програмне забезпечення. Основні можливості електронних таблиць MS Excel.    

 

  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Функціональна та структурна організація ЕОМ. Загальна структура ЕОМ, принцип фон Неймана. Структурна та логічна схеми персональних ЕОМ. Центральний процесор. Мікропроцесори. Пам’ять. Шини. Пристрої введення-виведення інформації.    
  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Внутрішні пристрої комп'ютера. Розглядаються основні пристрої комп'ютера: мікропроцесор, контролери та адаптери.    
  ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА Зовнішні пристрої комп'ютера. Клавіатура. Миша. Монітор. Принтер. Сканер. Плотер. Дигітайзер. Модем. Джерело безперебійного живлення і т. д.    
  МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГРАМ Алгоритм і основні алгоритмічні структури. Основні поняття теорії алгоритмів. Поняття алгоритму і його властивості. Виконавець алгоритму. Опис алгоритму. Базові алгоритмічні конструкції: лінійна, розгалуження, цикл. Комбіновані алгоритмічні конструкції.    
  МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГРАМ Мови програмування. Принципи та засоби розробки алгоритмів і програм. Класифікація та покоління мов програмування. Перегляд сучасних мов програмування. Етапи розробки програмного забезпечення. Перетворення програм. Компіляція. Методології розробки ПЗ. Системи програмування.    
  МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГРАМ Алгоритмічна мова С++. Алфавіт і словник мови. Загальна структура програми. Ідентифікатори. Константи та змінні. Стандартні (визначені) типи. Цілочислові типи та їхня характеристика. Дійсні типи та їхня характеристика. Апаратна і програмна підтримка дійсних типів. Арифметичні вирази. Процедури введення і виведення даних. Команда присвоєння. Прості та складні команди.    
  МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГРАМ Алгоритми розгалуження. Диз’юнкція, кон’юнкція та заперечення. Умова, умовний вираз. Бульові типи даних. Бульові операції. Реалізація умов та розгалужень засобами мови С++. Застосування мови С++ для кодування розгалужених алгоритмів.    
  МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГРАМ Циклічні алгоритми. Класифікація циклічних алгоритмів. Цикл із передумовою та його властивості. Цикл із післяумовою та його властивості. Цикли з лічильником (прямий та зворотній). Комбінації циклів із розгалуженням. Вкладені цикли. Реалізація циклічних алгоритмів у мові С++.    
  ПРОГРАМУВАННЯ АЛГОРИТМІВ ОБРОБКИ СТРУКТУР ДАНИХ. Масиви. Поняття масиву та його властивості. Оголошення масиву у програмі. Одновимірні масиви. Багатовимірні масиви. Типові задачі обробки масивів.    

 

  ПРОГРАМУВАННЯ АЛГОРИТМІВ ОБРОБКИ СТРУКТУР ДАНИХ. Методи обробки масивів. Постановка задачі сортування. Прямі (елементарні) та поліпшені (удосконалені) методи сортування масивів. Реалізація простих алгоритмів сортування: вставкою, вибором, обміном. Постановка задачі пошуку. Лінійний пошук. Бінарний пошук. Реалізація алгоритмів пошуку у масиві.    
  Комп’ютерні мережі Пошук інформації в Інтернеті. Пошукові системи. Характеристики.    
  Комп’ютерні мережі Історія комп'ютерного зв'язку. Принципи організації локальних мереж. Топологія мережі.    
  Комп’ютерні віруси. Комп’ютерні віруси. Класифікація вірусів за середовищем існування (мережеві, файлові, завантажувальні, текстові). Основні способи та методи захисту від вірусів.    
  Комп’ютерні віруси. Комп’ютерні віруси. Класифікація вірусів за способом зараження (резидентні, нерезидентні). Ознаки присутності вірусів у комп’ютері.    
  Комп’ютерні віруси. Комп’ютерні віруси. Класифікація вірусів за степінню впливу (безпечні, небезпечні, дуже небезпечні). Антивірусні програми. Види антивірусних програм.    
  Комп’ютерні віруси. Комп’ютерні віруси. Класифікація вірусів за особливостями алгоритму роботи (найпростіші, віруси-реплікатори, steals-віруси, віруси-мутанти, квазівіруси).    

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)