АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Обвинувачений Роман Руденко

Читайте также:
  1. II. Россия при первых Романовых.
  2. Акунин Б. Алтын-толобас: роман. – М. : АСТ, 2013. – 447 с.
  3. В. Набоков: русско-английско-французский литературный заповедник. Романы «Пнин», «Ада, или Радости страсти».
  4. Васкес-Фигероа А. Гароэ / Пер. с исп. Т.В. Родименко. – М. : РИПОЛ классик, 2014. – 320 с. – (Фигероа: интригующий, романтичный, потрясающий)
  5. Как изображает М. Шолохов довоенный быт казаков в романе «Тихий Дон»?
  6. Князева А. Роман без последней страницы: роман. – М. : Эксмо, 2014. – 320 с. – (Детектив с таинственной историей)
  7. Корсакова Т. Хозяйка колодца. – М. : Эксмо, 2014. - 352 с. – (Любовь и тайна. Романы Татьяны Корсаковой)
  8. ЛЕОНОВ РОМАН
  9. Михеева Т. Когда мы остаемся одни : молодежная романтическая повесть. – М. : Аквилегия – М, 2013. – 320 с.
  10. Мориарти Л. Что забыла Алиса : роман / Пер. с англ. Т. Камышниковой. – М. : Иностранка, Азбука-Аттикус, 2015. – 544 с.
  11. Основные черты романской архитектуры

Фабула справи

Обвинувачений Роман Руденко народився 20 березня 1990р., мешкає по вул.Зеленій, 4 у Луганську. Неодружений, бездітний, на момент арешту Роман був безробітним. Останнє місце роботи – продуктовий магазин «Сімейний» (продавець-касир). Роман також грає на гітарі у рок групі «РОК», захоплюється грою в покер. Усе своє життя живе в Луганську.

Роман Руденко закінчив луганську школу № 13 у травні 2008 року. Після закінчення школи він переїхав з батьківського будинку до квартири, яку орендує сам за власний рахунок. Увесь прибуток (дохід) Романа – заробітна плата та кошти, отримані за періодичні виступи рок групи та виграші від гри в покер, що трапляються час від часу.

Роман проводить багато часу зі своїми старенькими батьками, хоча вони і не розуміють Романової пристрасті до покеру та рок музики, що часто призводить до напружених стосунків між ними.

Попередні місця роботи Романа - працював продавцем бакалійних відділів різних продуктових магазинів Луганська. Роботодавці характеризують його як урівноваженого і надійного працівника. Роман змінював місце роботи майже кожного року, коли знаходив роботу, де платили більше або робочий графік був більш гнучким, що дозволяло знаходити час для рок групи чи гри в покер.

В “Сімейному магазині” Роман почав працювати 2 листопада 2010 року, його було звільнено 14 квітня 2011 року Ігорем Козаковим, власником магазину, після суперечки між Романом і Ігорем. Ігор зазначив, що звільнив Романа, бо він постійно запізнювався на роботу. Проте в табелі обліку робочого часу магазину зазначалось, що Роман запізнився на роботу лише 3 рази: один раз у грудні 2010 р. і двічі у лютому 2011 р.

5 травня 2011 Сімейний магазин було пограбовано. Факт ограбування виявив власник магазину Ігор Козаков, який повернувся до магазину о 00.26 6 травня.

Козаков негайно викликав міліцію. Слідчий Луганського районного відділу міліції Юрій Поліщук прибув на місце вчинення злочину о 01.00 і почав розслідування. Він перш за все допитав Ігора Козакова, який розповів, що він був в магазині ввечері. Коли всі пішли, він перерахував виручку (точна сума – 6100 грн) за 5 травня, поклав ці гроші, а також свої власні гроші у вигляді російських рублів, американських доларів і євро, точні суми яких він не пам’ятає, у чорний целофановий пакет із надписом золотими літерами «BMW». Цей пакет з грошима Ігор поклав до сейфу, що знаходиться в офісі, та замкнув його. Потім він вимкнув скрізь світло, замкнув двері до офісу та головного входу і вийшов через двері чорного входу. Це було о 21.00, як і кожного дня. За собою він двері замкнув, пам’ятає це точно, оскільки завжди перевіряє. Після цього Ігор пішов на зустріч із друзями, з якими він і був до півночі. До магазину Ігор повернувся, оскільки згадав, що залишив в офісі ключі від своєї квартири. Ігор також розповів, що він завжди тримає на всяк випадок запасний ключ від офісу під горщиком кімнатної рослини, яка знаходиться недалеко від дверей до офісу. Про цей ключ Ігор не говорив нікому, але припускає, що хтось із його працівників випадково міг про нього дізнатись. Сам Ігор підозрює у пограбування свого колишнього працівника Романа Руденка, якого звільнив приблизно 3 тижні тому і він вважає, що, можливо, Роман міг зробити собі копію ключа від офісу перед тим, як його звільнили.

Магазин знаходиться на розі вулиць Зеленої і Головної. Фактичний час проникнення грабіжника до магазину невідомий. Виходячи зі слів Ігоря Козакова, магазин було пограбовано між 21.00 5 травня і 00.25 6 травня 2011 року.

Після розмови з Ігорем Козаковим слідчий Поліщук провів огляд магазину та території навколо магазину, а також призначив проведення дактилоскопічної експертизи. Під час огляду приміщення було виявлено, що грабіжник проник до магазину, збивши замок із дверей чорного входу. Двері офісного приміщення в магазині не містять жодних ознак злому. Крім грошей із сейфу, більше нічого не зникло.

На підставі цієї інформації слідчий Поліщук відразу почав звужувати слідство до виявлення можливих підозрюваних, які могли мати ключ чи знали, де сховано запасну копію ключа до дверей офісу. Роман Руденко – головний підозрюваний по справі. Слідчий Поліщук попросив Ігоря Козакова дати йому фотографію Романа з його особової справи. Із цим фото Юрій Поліщук о 8.30 ранку почав опитувати людей, що проживають поблизу магазину.

О 9.05 ранку Юрій Поліщук постукав у двері Олени Седук, 42-річної жінки, що мешкає поряд з магазином.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)