АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОКАЗАННЯ ОЛЕКСІЯ ГНАТЮКА

Читайте также:
  1. ЗАГАЛЬНІ ПРОТИПОКАЗАННЯ ЩОДО НАПРАВЛЕНЯ ХВОРИХ (ДОРОСЛИХ) НА САНАТОРНО-КУРОРТНЕ ЛІКУВАННЯ
  2. Показання для проведення реанімації та підготовка потерпілого до її проведення
  3. ПОКАЗАННЯ ОЛЕНИ СЕДУК
  4. Протипоказання до вакцинації

Мене звуть Олексій Гнатюк. Я народився 25 березня 1985 року в Луганську. Проживаю за адресою вул.Миру, 15, кв.23, м.Луганськ. Я неодружений, дітей не маю. Працюю зараз дилером у у гральному закладі «Золотий», що знаходиться на вул.Головній, 15.

Роман Руденко – мій хороший друг. Ми вже довго приятелюємо і часто виручаємо один одного. Роман частенько заходить до мене на роботу пограти в покер, він це діло любить. Не рідко і виграє хороші гроші.

Увечері 5 травня 2011 року Роман теж був в «Золотому». Прийшов він близько 8 години вечора, а пішов близько півночі. Того вечора він грав в покер з якимись чотирма хлопцями. Я їх бачив вперше і імен їх теж не знаю. То був щасливий вечір для Романа, він чимало виграв. Точно не можу сказати, скільки, бо не звернув на це увагу.

Але Роман увесь вечір грав і нікуди не виходив. Не можу точно сказати, у що він був одягнутий, бо теж не звернув на це уваги. А камери у нас в «Золотому» немає, бо туди різні люди ходять, різні служби. Нікому не потрібні проблеми.

Після допиту Олексія Гнатюка слідчий Поліщук перевірив інформацію щодо нього. Виявилось, що три роки тому, у 2008-му, Олексій Гнатюк перебував на обліку в органах внутрішніх справ як особа, яка незаконно вживає наркотичні засоби. А два роки тому, 2009 року, Олексій Гнатюк був притягнутий до кримінальної відповідальності за дачу завідомо неправдивих показань згідно ст..384 Кримінального кодексу України.

Вранці 7 травня 2011 року слідчий Поліщук отримав результати дактилоскопічної експертизи, у відповідності до яких на поверхні столу у офісі магазину були знайдені, серед багатьох неідентифікованих, відбитки пальців Романа Руденка. Ручки всіх дверей магазину та офісу взагалі не мали на собі відбитків пальців. Вірогідно, що злочинець витер всі ручки м’якою тканиною. На повторному допиті Роман Руденко дав пояснення щодо відбитків пальців. Він заявив, що був у офісі магазину лише одного разу – коли підписував наказ Ігоря Козакова про звільнення і відомості про отримання останньої заробітної плати. Тоді він торкався столу.

У смітнику, що знаходиться на Парковій Алеї, було знайдено два пакети – один темно синій, інший – чорний із написом BMW золотистими літерами.

На підставі отриманої інформації слідчий Поліщук пред’явив Роману Руденку обвинувачення у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням до приміщення (ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України). Даний злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Адвокат Романа Руденка почав підготовку до судового засідання, будуючи свою позицію на тому, що слідчий не провів належним чином слідчих дій, а пред’явлення до впізнання провів із порушенням правил, передбачених КПК.

 

Речові докази:

1. Фото Романа Руденка з його особової справи

 

 

2. Фото дверей чорного входу

 

3. Фото нової електрогітари, вилученої у Романа

4. Вилучені у Романа гроші

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)