АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перелік питань контрольної роботи

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. I. Обговорення проблемних питань.
  3. VІІ. Оформлення роботи
  4. Алгоритм виконання роботи
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. Аркуш запитань
  7. Аркуш запитань
  8. Б) відображення життєзмістовних питань буття людини
  9. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. Варіанти контрольної роботи №1.
  12. Вибір питань.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ, НАУКИ, МОЛОДІ І СПОРТУ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ЕКОЛОГІЇ, ПРИРОДООХОРОННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ТУРИЗМУ ІМ. В. ЧОРНОВОЛА

КАФЕДРА ТУРИЗМУ

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

З КУРСУ “ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ”

для студентів галузі знань 0306 “Менеджмент та адміністрування”

напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент”

стаціонарної та заочної форми навчання

 

Львів 2012


УДК 338.48:930.24

Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з курсу “Технологія туристичної діяльності” для студентів галузі знань 0306 “Менеджмент та адміністрування” напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент” стаціонарної та заочної форми навчання / Укл. Т.І. Божук – Львів, 2012. – 12 с.

 

У методичних рекомендаціях наведено перелік питань для виконання контрольної роботи із дисципліни ”Технологія туристичної діяльності” студентами і подано список рекомендованої літератури. Пропонується для використання студентами, а також викладачами.

Укладач Божук Т.І., к.т.н., доц.

 

Видання третє, доповнене і перероблене

Розглянуто на засіданні кафедри менеджменту і рекомендовано до друку

(Протокол № 1 від 30 серпня 2012 р.)

 

Відповідальний за випуск Теребух А.А., к.е.н., доцент

 

Рецензенти

Рутинський М.Й., к.г.н., доцент кафедри туризму Львівського національного університету імені Івана Франка

Бучко Ж.І., к.г.н., доцент кафедри географії та менеджменту туризму Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича

 


ЗМІСТ

 

1. Мета, предмет і завдання курсу “Технологія туристичної діяльності”..................................................................................................4

2. Перелік питань контрольної роботи.....................................................5

3 Рекомендована література....................................................................10


Мета, предмет і завдання курсу “Технологія туристичної діяльності”

Навчальний курс “Технологія туристичної діяльності” загальним обсягом 81 год., з яких 48 год аудиторні (32 год лекцій, 16 год практичні заняття) та 33 год відведено на самостійне опрацювання, читається для студентів на рівні бакалавру в шостому семестрі. Підсумковою формою обліку знань є іспит, який оцінюється, відповідно до кредитно-модульної системи, за 100 бальною шкалою.

Мета викладання дисципліни – формування системи знань щодо організації та розроблення стратегії туристичної установи, набуття умінь стратегічного, тактичного й оперативного управління в туризмі.

Предметом вивчення в даному курсі є загальні принципи та закономірності формування, функціонування та розвитку системи менеджменту організацій туристичної діяльності.

У результаті вивчення цієї дисципліни фахівець повинен знати: основні технологічні процеси організації, здійснення і управління розвитком туристичного бізнесу і сфери послуг; особливості реалізації різних видів технологічних систем і процесів; повинен вміти: застосовувати сучасні технології на туристичному підприємстві; визначати вплив нових технологій на економічні та соціальні показники розвитку підприємства, на міжнародну співпрацю, на збереження природної і культурно-історичної спадщини.

 


Перелік питань контрольної роботи


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)