АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕМИ ПРАКТИЧНИХ (СЕМІНАРСЬКИХ) ЗАНЯТЬ

Читайте также:
  1. Вимоги підготовки до практичних (лабораторних) занять
  2. ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З ДИСЦИПЛІНИ
  3. ЗАВДАННЯ ДО СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ ТА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  4. ЗАГАЛЬНИЙ РОЗРАХУНОК ГОДИН ЛЕКЦІЙ, СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ, САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  5. ЗАГАЛЬНИЙ РОЗРАХУНОК ГОДИН ЛЕКЦІЙ, СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ, САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  6. Загальні критерії класифікації психодіагностичних методик. Поняття про наукові і практичних методиках
  7. Занять правильное положение в торговом зале
  8. Зміст практичних занять
  9. Інструктивно – методичні матеріали до практичних занять.
  10. Інструктивно-методичні матеріали до семінарських занять
  11. Лекцій та практичних занять
  12. ЛІТЕРАТУРА ДО ПІДГОТОВКИ ДО СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ З
№ модуля,змістовного модуля теми Назва практичного (семінарського) заняття і короткий його зміст Кількість аудиторних годин
1. 1. Загальна характеристика права власності на землю. 1.Юридична природа права власності на землю. 2.Форми власності на землю в Україні. Земля - об'єкт права власності українського народу. 3.Порядок передачі земельних ділянок у власність.    
1. 2. Право приватної власності землю. 1.Порядок набуття та припинення права приватної власності на землю. 2.Порядок передачі земельних ділянок у приватну власність громадян. 3. Придбання земельних ділянок у приватну власність. Передача у спадщину, купівля-продаж земельних ділянок, міна, земельна застава (іпотека). 4.Документи, що посвідчують право приватної власності на землю, порядок їх оформлення та реєстрації.  
1. 3. Земля - об'єкт права державної та комунальної власності. 1.Інститут права державної власності на землю, його основні складові частини. 2.Реалізація права державної власності на землю. 3.Земля - об'єкт власності територіальної громади. 4.Право комунальної власності на землю та механізми його реалізації.  
1. 4. Право користування землею. Оренда землі. Право земельного сервітуту. 1.Загальна характеристика правового інституту користування землею. Порядок та підстави надання земель у користування. 2.Природа оренди землі, форми та умови договору оренди землі. Порядок укладення договору оренди землі та термін його дії. Орендна плата за землю. 3.Права та обов'язки орендодавців та орендарів. Зміна, припинення, розірвання та поновлення договору оренди землі. 4.Сутність права земельного сервітуту та його сучасне законодавче закріплення.  
Усього за модуль 1    
2. 1. Правовий режим земель сільськогосподарсь­кого призначення. 1.Визначення земель сільськогосподарського призначення та порядок їх використання. 2.Поняття і види земель сільськогосподарського призначення. 3.Пріоритетність земель сільськогосподарського призначення. 4. Землі для садівництва та городництва: поняття та правовий режим використання.  
2. 2. Правовий режим земель житлової та громадської забудови. 1.Визначення та використання земель житлової та громадської забудови. 2. 3емельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і гаражного будівництва. 3. Правовий режим земельних ділянок багатоквартирних житлових будинків.  
2.3. Землі природно-заповідного фонду. 1.Склад та правовий режим використання земель природно-заповідного фонду. 2.Землі оздоровчого призначення, склад та використання. 3. Землі рекреаційного призначення: склад та використання. 4. Землі історико-культурного призначення. Правовий режим використання.  
2. 4. Порядок використання та правовий режим земель промисловості, транспорту. зв'язку, енергетики, оборони. 1.Визначення земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони. 2. 0собливості користування землями промисловості. 3.Особливості користування землями транспорту. 4.Особливості користування землями зв'язку, енергетики, оборони.  
2.5. Відповідальність за порушення земельного законодавства. 1.Поняття відповідальності за земельні правопорушення. 2. Види відповідальності за порушення земельного законодавства.  
Усього за модуль 2    
Усього    

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)