АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Методичні вказівки щодо виконання індивідуальних семестрових завдань

Читайте также:
  1. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  2. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  5. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. Варіанти виконання завдань
  8. Варіанти завдань
  9. Варіанти завдань
  10. Варіанти індивідуальних завдань
  11. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  12. Визнання та звернення до виконання рішення іноземного суду, що підлягає примусовому виконанню

 

Індивідуальні семестрові завдання (реферати, контрольні роботи, аналітичні огляди законодавства) з дисципліни «Земельне право» що виконуються під час самостійної роботи студентів, сприяють більш поглибленому вивченню студентом теоретичного матеріалу, формуванню вмінь використання знань, на основі засвоєного теоретичного матеріалу, для вирішення відповідних практичних завдань. Індивідуальні семестрові завдання є необхідною складовою як денної так і заочної форми навчання

Цілями індивідуальних семестрових завдань є розвинення аналітичних здібностей студентів, реалізація професійних навичок щодо вибору та опрацювання індивідуальних завдань, актуалізація творчого потенціалу у процесі самостійної роботи студентів.

Види індивідуальних завдань з навчальної дисципліни визначаються робочим навчальним планом. Терміни видачі, виконання і захисту індивідуальних завдань визначаються графіком, що розробляється випусковою кафедрою на кожний семестр. Індивідуальні завдання виконуються студентами самостійно із забезпеченням необхідних консультацій з окремих питань з боку викладача..

Виконання індивідуального семестрового завдання (контрольної роботи) студентами денної та заочної форми навчання, є неодмінна умова і складова частина навчального процесу - формою самостійного вивчення предмета. Якість виконання індивідуального семестрового завдання (контрольної роботи) є свідченням того, наскільки студент засвоїв матеріал і здатний реально його використовувати. Вивчення проблем зазначених у завданні – дозволяє студентам добре орієнтуватися в різноманітті літератури, методах і формах рішення полемічних питань і поглядів різних авторів. Якісне виконання індивідуального семестрового завдання (контрольної роботи) та наявність позитивних оцінок, отриманих студентом за індивідуальні завдання, є необхідною умовою допуску до семестрового контролю з даної дисципліни.

Розподіл студентів для виконання контрольної роботи з будь-якого варіанту проводиться згідно номера за списком у журналі групи. Виконані завдання з порушенням зазначеного розподілу на варіанти, не вважаються зарахованими і не можуть бути оцінені на позитивну оцінку незалежно від змісту виконаної роботи.

При виконані індивідуального семестрового завдання (контрольної роботи) студент, повинен в першу чергу, виявити знання відповідного законодавства, даючи обґрунтовані відповіді.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)