АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Продукція

Читайте также:
  1. Акцидентна продукція
Скляне виробництво
 
З чого виробляють скло Скло – це натуральна продукція. Найважливішою сировиною для його виробництва є кварцовий пісок, вапно і карбонат натрію. Проте, компанія "Ветропак" для виробництва скла використовує головним чином вживане скло. Залежно від кольору, компанія з такої сировини виробляє до 80 % своєї продукції.
Процес плавлення скла Скло з добавкою нової сировини, що повторно використовується, плавиться при температурі 1 580°C. Найважливішим джерелом енергії для цього процесу, залежно від проекту скляного виробництва, є природний газ або важка нафта.
Виробництво скляної тари Гарячі краплі скла, відрізувані від маси розплавленого скла, що тече безперервно, прямують через лоток в попередню або чорнову форму. В чистовій формі заздалегідь сформованому склу стислим повітрям надається певна форма.
Відпал Сформована пляшка, яка все ще що світиться червоним кольором, після цього поволі і рівномірно охолоджується в печі для відпалу, і при цьому усуваються будь-які значні відхилення від норми. Технологічний процес остаточної обробки поверхні додає ємностям певну додаткову стійкість до подряпин, і при цьому збільшується їх опір розриву.
Перевірки якості Після виходу з печі для відпалу всі скляні вироби проходять візуальну, механічну і електронну перевірку наявності дефектів. Якщо якість не відповідає стандарту, виріб без жалю повертається в піч на переплавлення.
Упаковка для транспортування Після завершення перевірки якості скляні контейнери автоматично завантажуються на палети, а потім упаковуються плівкою, що обтягує комплект виробів. Гігієнічно упаковані таким чином вироби після цього транспортуються на склад або на вантажну платформу для негайного відвантаження.
   

 

Основні види продукції:

- пивна пляшка (0,5; 0,33л.) - є великий попит на ринку України, особливо в літній період;

- горілчана пляшка (0,2 - 0,7л) - в основному тільки ексклюзивна пляшка;

- винна пляшка - 10,3% від загальних продажів (0,2; 0,7; 0,75л);

- пляшка для шампанського 6,7% від загальних продажів (0, 75 мл);

- пляшка для молока (0,75 мл), стабільний попит протягом зі зростанням до 5% щорічно;

- пляшка для мінеральної води (0,25-0,5 мл) - 3%

http://www.infocom-ltd.com/en/about-us/84-reviews-en/251-vetropack-gostomel-glass-factory-review

http://vetropack.inettools.ch/upload/dokumente/semesterbericht_2013_e.pdf

http://vetropack.inettools.ch/upload/dokumente/vetrotime_2010_01_RU.pdf

http://help.sap.com/saap/sap_bp/CP_Global/HTML/success_stories/Vetropack_Holding_AG.pdf

http://www.infocom-ltd.com/de/projects-deu?pid=93&sid=689:JSC-VETROPACK-Gostomel-glass-factory


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)