АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Виконавська дисципліна

Читайте также:
  1. АНОТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ЗІ СТРУКТУРНО-ЛОГІЧНОЮ СХЕМОЮ (МІЖДИСЦИПЛІНАРНИМИ ЗВ’ЯЗКАМИ).
  2. БАЗОВІ ЗНАННЯ, ВМІННЯ НАВИЧКИ,НЕОБХІДНІ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ТЕМИ (міждисциплінарна інтеграція)
  3. В який історичний період соціологія оформилась як самостійна наукова дисципліна?
  4. В який історичний період соціологія оформилась як самостійна наукова дисципліна?
  5. Взаємозв’язок з іншими дисциплінами.
  6. Дисципліна Іcторія України, як предмет вивчення її основних методологічних засад та принципів
  7. Дисципліна та стягнення
  8. ДИСЦИПЛІНА «ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ»
  9. Дисципліна «Шкільний курс російської мови»
  10. Дисципліна: «Теорія організації»
  11. Зв'язок БЖД з іншими дисциплінами

 

За 2011 рік основним завданням загального відділу Головного управління комунального господарства було документальне, кадрове, інформаційно-аналітичне та організаційно-методичне забезпечення діяльності Головного управління, підтримання належного рівня виконавської дисципліна, контролю виконання, підвищення ефективності його роботи.

Що зроблено на основних напрямах діяльності.

1. Реєстрація, облік документів, опрацювання, узагальнення, проведення класифікаційного розподілу та організація постійного моніторингу документального потоку та звітних, узагальнюючих і довідково-інформаційних матеріалів, що надходять до Головного управління комунального господарства і належать до його компетенції та сфери відповідальності залишається важливим напрямом роботи відділу.

Протягом року (станом на 30.12.11) було опрацьовано відповідно 9835 документів у тому числі 3500 контрольних, з них: 897 надання відповіді центральних органів влади, 7879 доручень керівництва КМДА, 255 розпоряджень, 225 рішень колегій, протоколів нарад, 851 звернення, в тому числі: 294 звернень громадян, 87 депутатських, 344 по лінії КЦ, 126 інформаційних запитів. Виконано та надано 7177 документів (без врахування документів ВФЗЗ).

Загальним відділом було безпосередньо опрацьовано 650 документів (узагальнено, підготовлено відповідей, закрито переадресовано). ІЗ -2500, СО-1259, гот. -1025, тур.- 5340 (в тч 1470док. і 3870 звітів), ВФЗ-19 тис. різних видів документів.

Крім того в робочому порядку незалежно від погодних умов, пішим по кінному, доставлялась документація, виконувались попутні доручення, тощо.

2. Організація та здійснення загального контролю виконання, підтримання належного рівня виконавської дисципліни при опрацюванні контрольних документів (доручень центральних органів влади, Київського міського голови, Київради розпоряджень, протокольних доручень КМДА, всіх видів звернень їх оформлення, облік, аналіз роботи тощо), - було і залишається важливою складовою роботи відділу, всіх структурних підрозділів Головного управління.

Загальним відділом постійно проводиться моніторинг з контрольним управлінням щодо закриття документів у встановлені терміни та щотижнево надаються письмові, усні нагадування виконавцям. Протягом року це було здійснено у відношенні майже до всіх контрольних документів, а по окремим неодноразово.

У 90% випадків порушень термінів виконання документів затримка складає 1-2 дні. Причинами цього є великий документообіг, замалі терміни виконання окремих документів, а іноді затримка їх надходження. Не менш важливим фактором є безвідповідальність керівників структурних підрозділів КМДА, які є співвиконавцями, підвідомчих комунальних підприємств, а особливо деяких районних у м. Києві державних адміністрацій.

Так у 2011 році були порушені терміни виконання трьох документів відділом інженерного забезпечення, що було зафіксовано Контрольним управлінням, а саме:

- доручення від 09.02.06 №4657 (Кабінет Міністрів України, питна вода)-1(3).03.11;

- доручення від 09.01.07 №243/025 (інв. інж мер.КВК)-14(20).01.11;

- доручення від 09.01.07 №243/034 (інв. інж мер.КВК)-28(31).10.11;

 

Стан виконавської дисципліни постійно вивчається, аналізується та доводиться до працівників; виконавцям постійно доводяться письмові та усні нагадування щодо наближення термінів виконання документів; щотижнево надаються довідки про стан виконавської дисципліни; опрацьовані методичні рекомендації з питань контролю та виконавської дисципліни.

Така ситуація в основному дозволяє забезпечити своєчасне та якісне виконання доручень та контрольних документів. Разом з тим вважаю необхідним звернути увагу на регламент КМДАв частині, що стосується порядку виконання контрольних документів (вимог, термінів тощо).

Додатково інформуємо, що ще 18.12.09 направлено листа начальнику контрольного управління КМДА В.Дейниченку в копії в.о. заступника голови КМДА Шухману В.Ф. з проханням забезпечити головне управління електронними програмами контролю з наданням доступу до загальних баз КМДА. Відповіді немає

Висновки:

Стан виконавської дисципліни, рівень та якість опрацювання документів в основному відповідає вимогам нормативно-правових актів, керівництва Київської міської державної адміністрації, забезпечує успішне та якісне виконання завдань, покладених на Головне управління.

 

3. Здійснення поточного, перспективного та тематичного планування роботи Головного управління, аналіз та узагальнення основних підсумків діяльності Головного управління та його структурних підрозділів, підготовка звітних матеріалів специфічне завдання з яким, не зважаючи на певні проблеми загальний відділ в цілому справився.

Протягом року готовились та надавались щоденні, тижневі, місячні, квартальні, тематичні звіти та матеріали про роботу Головного управління, виконання окремих доручень, завдань, програм, планів тощо.

Опрацьовано та надано пропозицій, інформаційних матеріалів щодо виконання різного роду понад 70 планів в тому числі: тижневих -53, місячних -12, квартальних -2, річних-5, тематичних-10, інших близько 15.

Протягом року було підготовлено та надано для роботи 5 методичних рекомендацій, близько 10 наказів з різних сфер впорядкування діяльності Головного управління.

4. Кадрова робота (див.окремо)

5. Відповідно до визначених функцій та завдань працівники загального відділу приймали участь у аналізі процесів та розробці пропозицій щодо удосконалення управлінської діяльності, організаційно-штатної структури, оформленні договорів керівників комунальних підприємств, узагальненні стану виконання комплексних (цільових) програм соціально-економічного та культурного розвитку міста, наукових робіт, організації роботи по зверненням, прийому відвідувачів, по протидії корупції, надання певних форм звітності по окремим видам діяльності: зверненням, виконавській дисципліні, контролю виконання, кадрам, військовому обліку, проведенні підписки, підготовці інформаційних, довідкових та інших матеріалів, наповненні сайту Головного управління на вебпорталі КМДА, формуванні висновків щодо тенденцій в діяльності Головного управління та його підрозділів, інформаційно-аналітичному забезпеченні вирішення окремих питань поточної роботи, виконанні разових доручень керівництва, підготовці матеріалів для преміювання.

6. Враховуючи напруженість, стан і підсумки роботи, відношення працівників до покладених службових обов’язків, своєчасність та якість виконання доручень і завдань, дотримання дисципліни праці, встановленого розпорядку роботи, не зважаючи на недоліки, порушення та прорахунки окремих держслужбовців, в першу чергу моїх, - можна констатувати, що загальний відділ з завданнями 2011року в основному справився, працівники займаним посадам відповідають, здатні їх успішно виконувати.

Зауважень, проблемних питань, заяв та пропозицій не маю, за виключенням тих що були озвучені в робочому порядку та стосувались окремих питань кадрової роботи, виконавської дисципліни, контролю виконання звернень, службових документів.

Основні підсумки 2011 року підведені, завдання, головні напрями зосередження зусиль Головного управління, пропозиції та проблемні питання на 2012 рік визначені та надані до відповідних структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації в робочому порядку

ІІІ. Заходи роботи Головного управління комунального господарства на січень місяць 2012 року визначені відповідно до плану роботи, поставлених завдань, доручень та вказівок.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)