АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 8. 1. Підберіть та опішить методику дослідження інтелекту дитини молодшого шкільного віку

Читайте также:
  1. Варіант 0
  2. Варіант 1
  3. Варіант 1
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1.
  8. ВАРІАНТ 11
  9. Варіант 12
  10. Варіант 12
  11. ВАРІАНТ 12
  12. Варіант 13

1. Підберіть та опішить методику дослідження інтелекту дитини молодшого шкільного віку. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Розвиток відповідальності особистості. Теорія локусу контролю

3. Скласти анотацію до роботи: Крутецкий В.А. Предмет и методы возрастной психологии обучения и воспитания //Крутецкий В.А. Психология обучения и воспитания школьников. –М.: Просвещение, 1976. -С.5-11.

 

Варіант 9

1. Підберіть та опішить методику дослідження особистісних рис дитини молодшого шкільного віку. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Індивідуальні особливості характеру школяра

3. Скласти анотацію до роботи: Крутецкий В.А. Методы исследования в возрастной психологии, в психологии обучения и воспитания //Крутецкий В.А. Психология обучения и воспитания школьников. –М.: Просвещение, 1976. -С.11-29.

 

Варіант 10

1. Підберіть та опішить методику дослідження уваги підлітка. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Я-концепція і самооцінка школяра

3. Скласти анотацію до роботи: Крутецкий В.А. Проблема развития в возрастной и педагогической психологии //Крутецкий В.А. Психология обучения и воспитания школьников. –М.: Просвещение, 1976. -С.30-49.

 

Варіант 11

1. Підберіть та опішить методику дослідження взаємин підлітка з класом. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Агресивність і агресивна поведінка молоді

3. Скласти анотацію до роботи: Венгер Л.А. О формировании познавательных способностей в процессе обучения дошкольников //Хрестоматия по возрастной и педагогической психологии. –М.: МГУ, 1981. -С.179-183.

 

Варіант 12

1. Підберіть та опішить методику дослідження рівня інтелекту підлітка. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Індивідуальні особливості дитини молодшого шкільного віку

3. Скласти анотацію до роботи: Гальперин П.Я. К исследованию интеллектуального развития ребенка //Хрестоматия по возрастной и педагогической психологии. –М.: МГУ, 1981. -С.198-203.

 

Варіант 13

1. Підберіть та опішить методику дослідження акцентуацій у підлітка. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Підліток як суб‘єкт навчальної діяльності

3. Скласти анотацію до роботи: Давыдов В.В. Основные проблемы развития мышления в процессе обучения //Хрестоматия по возрастной и педагогической психологии. –М.: МГУ, 1981. С.203-207.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)