АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  5. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  6. VІІ. Оформлення роботи
  7. Алгоритм виконання роботи
  8. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  9. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  12. Варіанти виконання завдань

Державний вищий навчальний заклад

«Криворізький національний університет»

Кафедра економічної теорії та підприємництва

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

до виконання контрольних робіт

з дисципліни «Макроекономіка»

для студентів галузі знань 0305

«Економіка та підприємництво»

заочної форми навчання

 

Кривий Ріг - 2012

Укладач: Покалюк І.О. ст. викладач

Рецензент: Паустовська Т.І., канд. екон. наук., доцент

Відповідальний за випуск: Кравченко Н.В., в.о. зав. кафедри, канд. екон. наук., доцент

 

Методичні вказівки виконано згідно з освітньо – професійною програмою підготовки бакалаврів галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво». У них проведені загальні вказівки до виконання контрольної роботи, навчальна програма дисципліни «Макроекономіки», запропоновані варіанти завдань, які складаються з шести теоретичних питань і п’яти задач. Окрім цього, наведені зразки рішень типових задач з мінімально необхідним теоретичним матеріалом. Є посилання на рекомендовану літературу, перелік питань до іспиту та зразок оформлення титульного листа роботи.

 

Розглянуто Схвалено

 

на засіданні кафедри

ЕТіП на вченій раді ІЕФ

протокол № 3 протокол № 4

від 25.10.2012 р. від 27.11.2012 р.

 

ЗМІСТ

1. Загальні вказівки до виконання контрольної роботи…………..4

2. Навчальна програма з дисципліни «Макроекономіка»………..5

3. Варіанти контрольних робіт для студентів заочників…………10

3.1. Теоретичні питання…………………………………………10

3.2. Практичні завдання…………………………………………14

4. Зразок рішень типових задач…………………………………….18

5. Питання до іспиту………………………………………………….22

6. Список рекомендованої літератури…………………………...….24

7. Додатки…………………………………………………………...…26

 

ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Макроекономіка належить до тих дисциплін, які покликані забез­печити фундаментальну економічну підготовку бакалаврів з економіки та менеджменту. Мета її полягає в тому, щоб надати студентам теоретичні знання та найпростіші практичні навички з питань механізму функціону­вання національної економіки в умовах ринкових відносин.

Для засвоєння теоретичних знань і одержання практичних навичок студенти-заочники виконують у 3-му семестрі контрольну роботу, яка виконується самостійно за індивідуальним за­вданням, варіант якого відповідає порядковому номе­ру прізвища студента в журналі обліку навчальної роботи групи.

Виконувати контрольну роботу рекомендується у окремому учнівському зошиті або у друкованому вигляді (зразок титульного листа наведено у додатку А). сторінки роботи нумерують у верхньому правому куті, а виконання кожного завдання роботи починається з нової сторінки.

Контрольна робота повинна бути зареєстрована на кафедрі ЕТіП не пізніше, як за тиждень до початку сесії, встановленого графіком навчального процесу, щоб викладач до іспиту мав можливість її перевірити, а студент (якщо необхідно) – виправити виявлені у процесі перевірки помилки. Студент, контрольна робота якого не зарахована, до іспиту не допускається.

Контрольна робота структурно складається з двох завдань. Перше – теоретична частина, що містить шість питань з курсу дисципліни і друге – 6 задач.

Письмова відповідь на кожне теоретичне питання повинна бути по­вною і логічною з необхідною ілюстрацією. При підготовці відповіді пе­ревагу слід віддавати підручникам і навчальним посібникам вітчизняних авторів, в яких враховані особливості української національної економіки. Скорочення слів в тексті не допускаються.

При розв'язуванні задач слід приводити формули або графічні мо­делі, показувати хід розв'язання, підставляти необхідні числа і розмірність.

Теоретичні питання, номер і умови задачі повинні відповідати варі­анту індивідуального завдання. Теоретичне питання і номер задачі слід виділяти, підкреслюючи кольоровим олівцем або пастою.

Структурні схеми, графічні моделі та графіки, виконані чорним олівцем або пастою, обов'язково повинні бути підписані.

Контрольна робота повинна включати:

1. Титульний лист.

2. Номер варіанта.

3. Теоретичну частину роботи (відповіді на всі теоретичні питання).

4. Практичну частину роботи (умови та розв'язання 6 задач).

5. Список літератури.

Загальний обсяг контрольної роботи - 15-20 сторінок рукописного тексту.

Для полегшення вирішення задач у методичних вказівках наведені основні поняття та зразки їх рішень, що дозволяє розвинути практичні навички і поєднати їх з теоретичним матеріалом.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)