АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Наприклад

Читайте также:
  1. Cловотвір
  2. Finance in an economic system comprises two parts: public finance and finance of economic entities.
  3. Freeware
  4. G: А,А а,а
  5. GROUP BY
  6. GЗверніть увагу
  7. Http://posnayko.com.ua/ru/teacher/useful/igri.html
  8. I. Вивчення нового матеріалу
  9. I. Вивчення нового матеріалу
  10. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  11. II дієвідміна
  12. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності

Темп інфляції розраховують за формулою (1.1):

Вільний рядок

  (1.1)

Вільний рядок

де Пt – рівень цін у поточному році, тис.грн;

Пt-1 – рівень цін у попередньому році, тис.грн.

Вільний рядок

Пояснення кожного позначення, що міститься в формулі, треба по­давати з нового рядка в тій послідовності, в якій їх наведено в формулі. Перший рядок пояснення треба починати з абзацу словом «де» без двокрапки. Після пояснення позначення через кому пишуть одиницю відповідної фізич­ної величини. Формули треба нумерувати порядковою нумерацією в межах розділу арабськими цифрами, які записують на рівні формули в круглих дужках у крайньому правому положенні на рядку. Номер формули складають з номера розділу і порядкового номера формули в цьому розділі відокремлених крапкою.

У посиланнях на формули в тексті подають їх номери в круглих дужках.

Переносити формули чи рівняння на наступний рядок допускається тільки зі знаками виконуваних операцій, повторюючи знак операцій на початку наступного рядка, наприклад, коли переносять формули чи рівняння на знаковій операції множення, застосовують знак множення ().

Формули, що розміщені послідовно і не розділені текстом, відокремлюють комою.

Вище і нижче кожної формули, рівняння та пояснення повинно бути залишено один вільний рядок.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)