АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  5. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. Варіанти контрольної роботи №1.
  8. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  9. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  10. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  11. Виконання контрольних робіт та їх оформлення
  12. Виконання практичної роботи

 

Курсова робота повинна бути оформлена відповідним чином. Текст курсової роботи друкується на комп’'ютері через 1,5 інтервалу з однієї сторони стандартного листа одностороннього паперу формату А4 (210 - 297 мм), 64 знака в рядку і 28-30 рядків на сторінці.

Розміщати слід текст таким чином, щоб залишалися поля: від лівого краю тексту - 25 мм, від правого - 15 мм, від верхнього краю сторінки до першого рядка тексту - 20 мм, від останнього рядка тексту до краю сторінки - 20 мм.

Титульний лист має єдину форму і реквізити. Він оформляється відповідно до встановленого зразка.

Нумерація сторінок курсової роботи повинна бути наскрізною. Вона виконується арабськими цифрами поверх справа на сторінці. Першою сторінкою рахується титульний лист, на ньому номер сторінки не ставиться.

Зміст розміщується на другій сторінці. У ньому послідовно перераховуються всі частини курсової роботи (вступ, назва кожного розділу і параграфа, заключення, список використаної літератури, додатки). Проти кожної назви частини роботи вказують номер сторінки, на якій вона починається. Це в значній мірі полегшує пошук необхідного розділу.

При наявності в роботі схем, графіків, діаграмвони нумеруються послідовно арабськими цифрами (спочатку ставиться номер розділу, а потім порядковий номер). Всі ілюстрації називаються рисунками та розміщаються відразу ж після посилань на них у тексті і супроводжуються написом, що розміщується в одному ряду з номером.

При наявності в роботі великого цифрового матеріалу його варто дати у вигляді таблиці. Кожна таблиця повинна розміщуватися на одній сторінці. При переносі таблиці в лівому куті такої сторінки варто написати "Продовження табл. 1.2".

Слово "Таблиця" і її номер розміщують праворуч на сторінці, а з нового рядка по центру - найменування, яке повинна мати таблиця. Під таблицею дається посилання на джерело, на базі якого вона складена. Таблиці, винесені в додатки, мають самостійну назву і нумерацію.

Текст необхідно ділити на абзаци, при цьому не перевантажуючи його цифрами, цитатами та ілюстраціями. Допоміжний матеріал рекомендується подавати в додатку.

В роботі потрібно витримувати єдині умовні позначення та скорочення, дотримуючись співвідношення поміж частинами, розділами, параграфами відповідно їх шифру, що дає логічний вигляд структурі роботи. Цитати, а також взяті в печаті дані повинні мати зноску на джерело. Зноски подаються в квадратних дужках після викладеного виразу. В дужках ставиться порядковий номер джерела згідно зі списком використаної літератури.

Робота починається з титульного листа (додаток 1), підписаного студентом та керівником роботи. За ним повинен бути зміст, який відповідає заголовкам за текстом. Нумерація параграфів ведеться в кожнім розділі окремо. На таблиці, рисунки та діаграма за текстом даються зноски. Заголовок таблиці, графіка або діаграми повинен відображати основний зміст ілюстрованого матеріалу та показувати, з якого підприємства і за який період взято дані. Рядок та стовпець у таблиці необхідно нумерувати. Таблиці повинні містити в собі назву одиниць виміру величини, а графіки та діаграми – масштаб.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)