АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Послідовне виконання

Читайте также:
  1. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  2. Алгоритм виконання роботи
  3. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  4. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  5. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  6. Варіанти виконання завдань
  7. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  8. Визнання та звернення до виконання рішення іноземного суду, що підлягає примусовому виконанню
  9. Визнання та приведення до виконання рішень міжнародного комерційного арбітражу
  10. Виконання дій з комірками (діапазонами комірок)
  11. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня
  12. Виконання зобов'язання - це вчинення боржником на користь кредитора певної дії або утримання від дії, яка становить предмет виконання зобов'язання.

од нократне виконання операцій у тому порядку, у якому вони записані в тексті програми

ро згалуження

од нократне виконання однієї із двох або більше операцій, залежно від виконання деякої заданої умови

ци кл

ба гаторазове виконання однієї й тієї ж операції доти, поки виконується деяка задана умова (умова продовження циклу)

У програмі базові конструкції можуть бути вкладені одна в іншу довільним чином, але ніяких інших засобів керування послідовністю виконання операцій не передбачається.

Повторювані фрагменти програми (або не повторювані, але логічно цілісні обчислювальні блоки) можуть оформлятися у вигляді т.зв. підпрограм (процедур або функцій). У цьому випадку в тексті основної програми, замість поміщеного в підпрограму фрагмента, уставляється інструкція виклику підпрограми. При виконанні такий інструкцій виконується викликана підпрограма, після чого виконання програми триває з інструкції, що випливає за командою виклику підпрограми.

Розробка програми ведеться по-кроково, методом "зверху вниз".

Фу нкціональна схема

Функціональна схема - це схема взаємодії компонентів программ-ного забезпечення з описом інформаційних потоків, складу даних у пото-ках і вказівкою використовуваних файлів і пристроїв. Для зображення функцио-нальных схем використають спеціальні позначення, установлені стандартом.

Таблиця "Стандартні позначення для функціональних схем"

Функціональні схеми, більш інформативні, ніж структурні. На рисунку «Приклад функціональної схеми програмного комплексу» наведено функціональну схему програмного комплексу, що реалізовує різні методи сортування масивів.

Рисунок. Приклад функціональної схеми програмного комплексу

Ст руктурна схема розроблювального ПЗ

Структурна схема -схема, що відображає склад і взаємодію по керуванню частин розроблювального програмного забезпечення.

Структурна схема визначається архітектурою розроблювального ПЗ.

Розробку структурної схеми програми зазвичай виконують методом покрокової деталізації.

Структурні схеми пакетів програм розробляють для кожної програми пакету окремо, оскільки організація програм у пакети не передбачає передачі керування між ними.

Ко мпоненти структурної схеми

Компонентами структурної схеми пр ограмної системи або програмного комплексу можуть служити:

програми,

підсистеми,

бази даних,

бібліотеки ресурсів і т.п.

Приклад структурної схеми програмного комплексу, для рішення математичних завдань зображений на рисунку «Приклад структурної схеми програмного комплексу»:

Рисунок «Приклад структурної схеми програмного комплексу»

Пр иклади струкурних схем


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)