АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Цілі та завдання курсової роботи

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  3. VІІ. Оформлення роботи
  4. Алгоритм виконання роботи
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. Варіанти контрольної роботи №1.
  9. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  10. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  11. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  12. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня

Зміст

  Вступ ……………………………………………………………  
1. Цілі та завдання курсової роботи ……………………………  
2. Загальні положення ………………………………………….....  
  2.1 Послідовність виконання курсової роботи ………………  
  2.2 Вимоги до структури, змісту та якості курсової роботи  
  2.3 Вимоги до оформлення курсової роботи ………………..  
3. Перевірка і захист курсової роботи …………………………..  
4. Критерії оцінювання якості виконання курсової роботи …..  
5. Рекомендована тематика курсових робіт …………………….  
  Список рекомендованої літератури ………………………....  
  ДОДАТКИ  
А. Зразок оформлення титульного аркуша ………………………  
Б. Зразок оформлення завдання на курсову роботу ……………  
В. Зразок оформлення бібліографічного опису списку джерел, який наводять у курсовій роботі ……………………………  

 

 

Вступ

 

Відповідно до навчальних планів підготовки молодших спеціалістів за професійним спрямуванням “Менеджмент організацій” денної форми навчання виконують курсову роботу з дисципліни “Менеджмент”.

Виконання курсової роботи являє собою самостійну навчально-наукову дослідницьку роботу студента, яка забезпечує закріплення, поглиблення і узагальнення знань, отриманих студентами при вивченні дисципліни «Основи менеджменту» й суміжних дисциплін, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.

Виконана курсова робота повинна продемонструвати оволодіння студентом теоретичними знаннями з менеджменту і спроможність використовувати їх на практиці, аналізуючи стан конкретної проблеми, вміння вносити пропозиції щодо усунення її негативних тенденцій.

Написання курсової роботи має сприяти більш глибокому засвоєнню студентами програмних питань дисципліни. Це вимагає від них самостійного поглибленого вивчення не лише навчальної, але й спеціальної літератури, монографій, статей, що друкуються у періодичних виданнях, наукових збірниках тощо.

Курсова робота має містити елементи наукового пошуку, спрямованого на більш ефективне вирішення питань, що вивчаються. Це передбачає проведення комплексного дослідження, яке ґрунтується на здійсненні збору та проведенні порівняльного аналізу інформації з різних літературних джерел, пошуку та опрацюванні практичних матеріалів відповідно обраної тематики, узагальненні цих даних та формулюванні власнихвисновків й пропозицій.

Студенту надається право вибору теми курсової роботи з числа визначених або запропонувати свою тему з обґрунтуванням її розробки.

Студенти денної форми навчання виконують курсову роботу на основі ретельного вивчення та узагальнення теоретичних положень з відповідних літературних джерел, а також використання фактичних даних, наведених у статистичних щорічниках, науковій літературі, періодичних виданнях та інших джерелах.

 

 

Цілі та завдання курсової роботи

Основні цілі виконання курсової роботи:

- систематизація отриманих теоретичних знань з дисципліни «Основи менеджменту», їх поглиблення і закріплення;

- розвиток навичок самостійної роботи з науковою і довідковою
літературою, нормативними документами, матеріалами періодичних видань, джерелами статистичної інформації тощо; отримання досвіду їхнього практичного використання при визначенні проблем менеджменту та їх кваліфікованому вирішенні;

- отримання навичок проведення самостійного аналізу й узагальнення проблем теорії та практики менеджменту, обґрунтування прийнятих рішень;

- отримання навичок розробки пропозицій, обґрунтування та відстоювання власної точки зору з проблеми, що досліджується, розвиток уміння пов'язувати теоретичні положення з умовами сучасної практики управлінської діяльності.

Завдання курсової роботи:

- проаналізувати різні інформаційні джерела з проблем менеджменту;

- визначити і порівняти існуючі підходи с певної проблеми менеджменту та зробити узагальнюючі висновки, сформувати власне бачення;

- обґрунтувати доцільність використання елементів теорії та практики менеджменту в сучасній управлінській діяльності;

- оцінити перспективи розвитку та подальшого дослідження системи менеджменту та її елементів.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)