АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  5. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. Варіанти контрольної роботи №1.
  9. Вивчення конструкції та ПРИНЦИПУ роботи автоматичної маски зварювальника типу «ХАМЕЛЕОН».
  10. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  11. Види службових листів. Ділове листування. Вимоги до офіційного листування. Етикет ділового листування.
  12. Види та форми науково-дослідної роботи студентів

Курсова робота має бути виконана шляхом використання комп’ютерної техніки.

У машинописному варіанті текст друкується згідно вимог: шрифт - Times New Roman, розмір -14, інтервал - 1,5.

Робота починається з титульного аркуша. За ним розташовують зміст роботи (складений н основі затвердженого плану), в якому зазначаються сторінки кожного розділу й підрозділу. Вступ, кожний розділ і заключна частина починаються з нової сторінки.

Розділи нумеруються арабськими цифрами (РОЗДІЛ 1.; РОЗДІЛ 2.: РОЗДІЛ 3.), підрозділи нумеруються цифрою розділу і цифрою підрозділу через крапку (1.1., 1.2. або 2.1., 2.2.).

Нумерація сторінок роботи має бути наскрізною: перша сторінка - титульний аркуш, друга - зміст і т. д. Номер сторінки проставляється арабськими цифрами у центрі верхнього поля. На титульному аркуші та змісті номер сторінки не ставиться. Оскільки додатки нумеруються окремо, номери сторінок на них також не проставляються.

Вимоги до оформлення таблиць, рисунків,формул

Цифровий матеріал, як правило, оформляється у вигляді таблиць. Кожна таблиця нумерується і має свій тематичний заголовок, який має бути коротким і повністю передавати зміст таблиці. Слово „Таблиця" зазначають праворуч над тематичним заголовком таблиці. Номер складається з номера розділу і порядкового номера таблиці в даному розділі, наприклад: Таблиця 2.4. - четверта таблиця другого розділ).

Таблицю розміщують після першого посилання на неї в тексті.

Схеми, графіки, діаграми тощо, які містяться роботі, позначаються словом „Рис." (рисунок). Рисунки, як і таблиці, нумерують в межах розділу. Заголовки рисунків розміщуються під самими рисунками і пояснюючими даними (на відміну від заголовків таблиць, які розміщуються над таблицями)

Формули, які наводяться в роботі, нумеруються в круглих дужках в межах розділу: (2.1) - перша формула другого розділу. Цифри номеру друкують праворуч на рівні формули.

На всі таблиці, рисунки і формули мають бути посилання в тексті.

Вимоги до оформлення додатків

Додатками курсової роботи служить табличний, графічний, статистичний, розрахунковий та інший матеріал (документи, прайс-листи, зразки анкет, фото тощо), пряме використання якого в тексті ускладнило б читання роботи. Додатки позначаються великими літерами української абетки, починаючи з А (за винятком літер: Ґ, Є, 3, Е, І, И, Й, О, Ч, Ь). Кожен додаток оформляється на окремому аркуші, зверху посередині якого пишеться слово „Додаток" і літера, що позначає його послідовність (Додаток А, Додаток Б і т.д.). Кожен додаток повинен мати свій тематичний заголовок. Таблиці. рисунки та формули нумеруються в межах додатків, наприклад, Таблиця В.1. - перша таблиця, додаток В.

Посилання на додатки в основному тексті здійснюється в круглих дужках після відповідної фрази, наприклад, (додаток А).

 

Вимоги до оформлення списку літератури

Література, використана в курсовій роботі, вказується мовою оригіналу. Список літератури подасться у такій послідовності:

1. Державні документи і матеріали:

- Конституція України;

- законодавчі матеріали Верховної Ради;

- укази Президента України;

- постанови і розпорядження КМУ;

- тематичні збірники державних документів України.

2. Інструкції, нормативні акти, видані Міністерством економіки, Міністерством праці, іншими відомствами.

3. Доповіді, виступи керівних осіб держави.

4. Літературні джерела: в алфавітному порядку авторів вітчизняних видань (книг, статей), в тому числі перекладених; зарубіжних видань (книг, статей на іноземних мовах).

5. Інтернет-джерела.

У тексті роботи обов'язковим є посилання на першоджерела: у квадратних дужках після відповідної фрази вказується порядковий номер джерела у списку літератури та номер сторінки, на яку посилаються, наприклад [1, с.36].

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)