АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З ДИСЦИПЛІНИ

Читайте также:
  1. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  2. Алгоритм виконання роботи
  3. АНОТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ЗІ СТРУКТУРНО-ЛОГІЧНОЮ СХЕМОЮ (МІЖДИСЦИПЛІНАРНИМИ ЗВ’ЯЗКАМИ).
  4. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  5. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. Варіанти виконання завдань
  8. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  9. Визнання та звернення до виконання рішення іноземного суду, що підлягає примусовому виконанню
  10. Визнання та приведення до виконання рішень міжнародного комерційного арбітражу
  11. Виконання дій з комірками (діапазонами комірок)
  12. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня

Кафедра селекції і насінництва

 

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З ДИСЦИПЛІНИ

„СЕЛЕКЦІЯ І НАСІННИЦТВО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР” ЗА ТЕМОЮ: “ПОРЯДОК ПАКУВАННЯ ТА МАРКУВАННЯ НАСІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР В УКРАЇНІ”

для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю

7.130100 – Агрономія

 

Дніпропетровськ

 

Методичні рекомендації до виконання лабораторно-практичних занять з дисципліни “Селекція і насінництво сільськогосподарських культур” за темою: “Порядок пакування та маркування насіння сільськогосподарських культур в Україні" “для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 7.130100 – Агрономія.

Методичні рекомендації призначені для студентів агрономічних факультетів сільськогосподарських вищих навчальних закладів.“Порядок пакування та маркування насіння сільськогосподарських культур в Україні” розроблений на виконання Проекту Наказу Мінагрополітики України від 26.01.2009 р.

Зміни внесено у зв'язку з приєднанням України до насіннєвих програм ОЕСР та з урахуванням передового досвіду насінництва, а також нормативних вимог, зазначених у:

1) Насінницьких схемах ОЕСР:

- OECD scheme for the varietal certification of cereal seed moving in international trade);

- OECD schemes for the varietal certification of seed moving in international trade. Guidelines for control plot test and field inspection of seed crops;

2) Директиві Євросоюзу L0402-ЕN (Соипсіl directive оп thе таrceting of cereal seed);

3) проекті нової редакції Закону України "Про насіння і садивний матеріал";

4) проектах ДСТУ:

- "Насіння зернових, зернобобових та круп'яних культур. Сортові та посівні якості";

- "Насінницькіпосіви зернових, зернобобових та круп'яних культур. Вимоги до інспектування ";

- "Насіння зернових колосових культур. Метод ґрунтового контролю сортової чистоти".

Викладені нормативні положення є обов'язковими для використання усіма суб'єктами насінництва в Україні в період до уведення в дію нормативних документів, що регламентують проведення польового інспектування насінницьких посівів.

 

Укладачі: доц. Ващенко В.В (40%), ст. викладач Лобко Т.К. (40 %)

ас. Гаврюшенко О.О. (10%), ас. Шевченко О.О. (10 %)

 

Методичні рекомендації до виконання лабораторно-практичних занять з курсу „Селекція і насінництво сільськогосподарських культур” затверджені на засіданні кафедри селекції та насінництва (протокол № 7 від 09 лютого 2011 року).

 

Методичні рекомендації розглянуто, схвалено і рекомендовано до видання методичною радою агрономічного факультету (протокол № 9 від 09 лютого 2011 року)

 

Голова методичної ради:

канд. біол. наук Н.В.Гончар

 

Рецензент:

 

Професор кафедри рослинництва О.О.Якунін

 

 

Комп’ютерна верстка: Лобко Т.К.

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)