АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Повна функція управління

Читайте также:
  1. Адреса регістра управління завершується на: 11
  2. Актуальність проблеми управління освітою
  3. Аналіз є однією із функцій управління
  4. БП. Управління людським капіталом
  5. Ваша допоміжна функція
  6. Графік виконання робіт із вдосконалення організаційної структури управління поліграфічним підприємством
  7. Державне управління. Суб’єкти адміністративного права
  8. Державний борг, його економічні наслідки. Управління державним боргом
  9. До адміністративних витрат не відносять: відображаються загальногосподарські витрати, пов'язані з управлінням та обслуговуванням підприємства.
  10. ДОКУМЕНТУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КОЛЕГІАЛЬНИХ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
  11. Документування та документальне забезпечення управлінської діяльності установ державного управління та місцевого самоврядування.
  12. Економічні методи управління охороною праці

Розглянемо повну функцію управління, нижче приведу загальнопоширене визначення. Так як дії, що складають повну функцію управління не можливо виконувати без такого поняття як інтелект, то в якості інтелекту будемо виступати ми.

Повна функція управління - ієрархічно упорядкована послідовність різноякісних дій, що включає в себе:

· Розпізнавання факторів середовища, з якими стикається інтелект, у всьому різноманітті процесів Світобудови.

· Формування стереотипу (навички) розпізнавання фактора на майбутнє.

· Формування вектора цілей управління щодо даного чинника і внесення цього вектора цілей у загальний вектор цілей своєї поведінки (самоврядування).

· Формування концепції управління і приватних цільових функцій управління, що становлять у сукупності концепцію, на основі рішення задачі про стійкість в сенсі передбачуваності поведінки.

· Організація і реорганізація доцільних керуючих структур, які несуть цільові функції управління.

· Контроль (спостереження) за діяльністю структур в процесі управління, здійснюваного ними і координація взаємодії різних структур.

· Ліквідація існуючих структур у разі непотрібності або підтримання їх в працездатному стані до наступного використання.

Як ми бачимо, серед вищеперерахованих дій та циклом Демінга дуже багато спільного. Проведемо аналіз, та відповідність цих дій циклу Демінга, у поставленій задачі на рефератну роботу:

 

Дія повної функції управління Етап за циклом Демінга Управління
Розпізнавання факторів середовища, з якими стикається інтелект, у всьому різноманітті процесів Світобудови. Планування Аналіз наших цілей, щодо забезпечення безпеки обладнання та контрольованих зон, згідно вимог міжнародного стандарту ISO/IEC 27001
Формування стереотипу (навички) розпізнавання фактора на майбутнє. Планування Документуємо наші цілі та дії, які ми повинні зробити для їх досягнення.
Формування вектора цілей управління щодо даного чинника і внесення цього вектора цілей у загальний вектор цілей своєї поведінки (самоврядування). Планування
Формування концепції управління і приватних цільових функцій управління, що становлять у сукупності концепцію, на основі рішення задачі про стійкість в сенсі передбачуваності поведінки. Планування Проводимо аналіз аналогічних дій аналогічних установ (комерційних банків), обробляємо отриману інформацію.
Організація і реорганізація доцільних керуючих структур, які несуть цільові функції управління. Виконання Утворення служби охорони банку з постановкою завдань кожному її підрозділу (зовнішня охорона - периметр, внутрішня - фронтофіс - відкрита в залах загального користування, зонах навантаження, розвантаження, але тільки НЕ інкасації, у формі, прихована - там же але не в формі, внутрішня в бекофісі, охорона приміщень з персоналом, закриті зони - серверна, ембоссерна, кімната ведення переговорів, інкасація, приймальня Голови правління і його заступників і т.д.), підпорядкування її службі безпеки, визначення функціоналу.
Контроль (спостереження) за діяльністю структур в процесі управління, здійснюваного ними і координація взаємодії різних структур. Перевірка Контроль результату на основі ключових показників ефективності, отриманих в ході виконання процесу, виявлення та аналіз відхилень, встановлення причин цих відхилень.
Ліквідація існуючих структур у разі непотрібності або підтримання їх в працездатному стані до наступного використання. Вплив Вживаємо заходи щодо усунення причин відхилень від запланованого результату, зміни в плануванні і розподілі ресурсів

 

Це порівняння, ще раз довело нам важливість етапу планування, так як чотири дій (із семи обов’язкових) повної функції управління прирівнюються до етапу планування за циклом Демінга. Вважаю доцільним використання повної функції управління, при створенні фізичної та зовнішньої безпеки банка, тому що вона дозволяє більш деталізовано та формалізовано розглянути етап планування.

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)