АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

НАЙБЛИЖЧЕ МАЙБУТНЄ

Читайте также:
  1. ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ,ЇХ МАЙБУТНЄ В ЕНЕРГЕТИЦІ.
  2. Глобальні проблеми сучасності і майбутнє людства.
  3. Глобальні проблеми сучасності і майбутнє людства.
  4. класи - «Талант — це здібність збудувати свою власну долю. Творча Херсонщина — майбутнє держави».

 
 

 

 


ЦІЛЬ

Рис.1.3. Еволюція ГІІ
1.3.2. Основні складові глобальної інформаційної інфраструктури

В склад ГІІ будуть включатися два типи технічних засобів:

а) інформаційні абонентські пристрої;

б) засоби передавання, обробки і збереження інформації (сітьові сервери);

Через ці засоби, що входять в склад ГІІ, кінцеві користувачі і постачальники інформації з’єднуються з мережами електрозв’язку. Кінцеві користувачі і постачальники інформації, а також додатки входять до складу ГІІ. Ці положення ілюструються рис.1.4, який зображає узагальнену архітектуру ГІІ.

 

Рис.1.4. Узагальнена архітектура ГІІ

 

В рекомендаціях і матеріалах МСЕ-Т висловлюються думки стосовно розвитку мереж в процесі створення ГІІ. В першу чергу, це направлення розвитку мереж на основі протоколу ІР в сторону гарантованої якості обслуговування (quality of service, QoS), по-друге, розвиток мереж з комутацією каналів і мереж на основі пакетних комутацій в сторону розширення своїх послуг, включно послуги віртуальних з’єднань. Ці думки ілюструються на рис 1.5.

 

Рис. 1.5. Напрям розвитку мереж

 

Розвиток мереж буде супроводжуватись розвитком технологій та послуг. В сфері технологій ключовими областями стануть служби обробки і управління даними, офісне обладнання, мови і технологія програмування, безпека, мова опису документів. В області мережних технологій і послуг передбачаються нові методи доступу (для запиту і резервування ресурсів системи); введення адресації для ідентифікації об’єктів, які отримують чи видають інформацію; розвиток методів стискування сигналів; навігація і пошук даних; визначення вартості послуг і методів оплати; перетворення даних з одного формату в інший; інтернаціоналізація баз даних з метою генерації їх на будь-якій мові; цілісність і захист інформаційного змісту.

ГІІ – складне структурне утворення. Хоча в основі її лежать мережі передачі повідомлень, численні і різноманітні послуги і додатки, що формуються за допомогою цих мереж, вони вимагають утворення багатьох видів служб, платформ і механізмів для цих послуг підтримки (рис. 1.6.). Розробляються моделі, конфігурації ГІІ, які враховують нові ролі користувачів ГІІ і нові внутрішні інфраструктурні ролі ГІІ.

 

 

Рис.1.6. Загальна структура ГІІ

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)