АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Базова (транспортна) мережа та мережа доступу

Читайте также:
  1. Базовая система Java
  2. Базовая техника
  3. Базовая эталонная модель взаимодействия открытых систем
  4. Вимоги для системи контролю доступу
  5. Классификация информации по доступу к ней
  6. Конфігурування доступу до файлів та принтерів на клієнтських станціях Windows 7
  7. Мережа доступу
  8. Можливості файлової системи NTFS по обмеженню доступу до файлів і каталогів
  9. Навчання як складова економіки, базованій на знаннях
  10. СИСТЕМА АРХІВНИХ УСТАНОВ, ЇЇ СТРУКТУРА ТА МЕРЕЖА
  11. Суспільство, базоване на знаннях

Базовими (чи транспортними) називаються такі мережі, що у першу чергу, призначені для з'єднання територіальних і локальних мереж, суперкомп'ютерів і аудіо-відеосистем, що вимагають високих швидкостей передачі даних. Тому базові мережі передають великі потоки даних. Кожна базова мережа охоплює значну територію, часто континент.

Характерним прикладом базової мережі є Європейська багатопротокольна магістраль ЕМРВ, іменована також Ebone, що побудована в Європі. Вона почала функціонувати наприкінці 1991 року. Ebone орієнтована на підтримку мережі Internet. Ядро Ebone з'єднує Лондон, Стокгольм, Амстердам, Женеву й інші столиці держав. До ядра, через канали, що працюють з високими швидкостями, підключаються європейські мережі. Створена Ebone як консорціум організацій, що забезпечують експлуатацію національних мереж.

Структура транспортної мережі, як правило,має вид кільця з відгалуженнями, представлений на малюнку 1.7. Основу мережі складають транзитні вузли, до яких приєднуються кінцеві вузли. Через транспортну мережу проходять як внутрішні, так і зовнішні потоки інформації. Поєднання з іншими транспортними мережами здійснюється через транзитні вузли.

 

 

 

Рис. 1.7. Приклад побудови транспортної мережі

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)