АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

до оформлення і подання науково-дослідницьких робіт та тез

Читайте также:
  1. IX. Перепишіть і зробіть письмовий переклад українською мовою наступного тексту.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  4. Безробіття
  5. Безробіття, як соціальний ризик
  6. В РОБІТНИЧОМУ РУСІ
  7. В якому випадку особу можуть затримати співробітники правоохоронних органів за вчинення нею адміністративного правопорушення?
  8. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  9. Види регулювання заробітної плати
  10. Виконання контрольних робіт та їх оформлення
  11. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ
  12. Вимоги до оформлення випускної роботи

Тематика науково-дослідницьких та експериментальних робіт не обмежується. Робота повинна відповідати правилам оформлення дисертаційного дослідження - Державний стандарт України. ДСТУ 3008-95 ("Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення", бюлетень ВАК України, Спецвипуск, 2000).

Кожна робота повинна ґрунтуватися на певній науковій та експериментальній базі та містити посилання на відповідну літературу, її перелік, відображати власну позицію дослідника.

Обсяг науково-дослідницької роботи не повинен перевищувати 30 друкованих сторінок.

Наукова робота обов'язково має містити оцінки, рецензії відповідних фахівців (досвідченого вчителя, науковця, спеціаліста певної галузі).

Робота повинна бути виконана з дотриманням Закону України "Про мови в Українській РСР". Робота з іноземної мови виконується на державній мові.

Робота, тема і зміст яких не відповідають профілю секції, до участі в конкурсі-захисті не допускаються.

Захист здійснюється на основі другого примірника науково-дослідницької роботи.

Подані учасниками конкурсу-захисту науково-дослідницькі роботи розглядаються як авторські і такі, в яких достовірність наведених результатів та можливість опублікування завірені науковими керівниками.

Учасник конкурсу-захисту зобов'язаний подати тези своєї роботи.

Перед тезами зазначається: назва роботи; прізвище, ім’я, по батькові автора; назва наукового товариства МАН; назва навчального закладу, клас; прізвище, ім’я, по батькові та посада наукового керівника.

Тези (текст обсягом 1 сторінка) викладаються у довільній формі і дають стислу характеристику змісту науково-дослідницької роботи із визначенням основної мети, актуальності та завдань наукового дослідження. Також в них зазначаються висновки та отримані результати проведеної роботи.

Технічне оформлення матеріалів, які подаються на конкурс:

Комп’ютерний набір: текстовий редактор Word, шрифт 14, Тіmes New Roman, через 1.5 інтервали, з одного боку білого паперу формату А-4. Всі береги (поля) - 20 мм. Текстова частина – чорного кольору. Всі сторінки, враховуючи ілюстрації та додатки нумеруються. Першою сторінкою вважається титульна, на якій цифра 1 не ставиться.

При направленні науково-дослідницьких робіт на конкурс-захист просимо звернути увагу на дотримання наступних вимог:

- ґрунтування робіт на певній науковій та експериментальній базі;

- відображення власного внеску учасника в дослідження;

- відповідність теми і змісту роботи профілю секції. Особливо це стосується науково-дослідницьких робіт, поданих на секції іноземних мов, які не мають наукового дослідження англійської, німецької, французької морфології та літератури.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)