АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Пройшов практику в Книжковому магазині ТОВ «Плакат» та Видавництві «Політехніка»

Читайте также:
  1. Введение в лабораторный практикум. Техника безопасности. Методы измерений различных величин и обработка экспериментальных данных.
  2. Задание 2. Характеристика школы (групповое задание от студентов, проходящих практику в одной школе)
  3. На преддипломную практику
  4. ПРАКТИКУМ
  5. ПРАКТИКУМ
  6. ПРАКТИКУМ
  7. Практикум
  8. Практикум
  9. Практикум
  10. Практикум
  11. Практикум
  12. Практикум

РЕЗЮМЕ

Прізвище ім’я та по батькові
Карпенко Богдан Віталійович

Контакти
телефон: 0633288585
E-mail: Fireleg@ukr.net

Освіта

НТУУ «КПІ» 2009 – 2013 рр. Видавничо – поліграфічний факультет. Напрям та спеціальність підготовки: Менеджмент організацій і адміністрування, денна форма навчання. Диплом бакалавра з менеджменту.

Досвід роботи

Пройшов практику в Книжковому магазині ТОВ «Плакат» та Видавництві «Політехніка».

Працював промоутером 2008-2010 рр. Офіціантом в ТОВ «Челлентано» 2012-2013рр. Охоронником ТОВ «А1» 2013р.

Особисті дані
15.03.92, неодружений. Україна Київська обл. м. Біла Церква.

Додаткова інформація
Характерно: Комунікабельність, працьовитість, пошук оптимальних і рентабельних рішень для поліпшення віддачі у всіх спектрах посади.

Звичайно рівень освіти в державних установ України неможливо порівняти з Європейськими, це як Національний банк України порівняти з Barclays банком.

НТУУ «КПІ» завжди був найкращим в Україні разом з Університетом Шевченка – це як валютна пара євро-доллар серед учбових закладів України. Наприклад в США в 7 му класі викладають специфіку брокерів, трейдерів. інвесторів. А в Україні це ще нерозглядаєтся. Маркетинговий дизайн тобто хороша ідея – це дуже цінна річ, уява основа цієї речі. З книги Наполеона Хілла «Уява це творча майстерня де відтворюються плани, де прагнення приймає конкретні форми і використовує імпульс на дії». Ян Чіхольд видатний книгознавець стверджує що всі прагнення без детального розгляду історії приводять до нечітко сформульованих ідей, він стверджує що папір кольору білої рози який сліпить очі, не раціональний але розмірковуючи з маркетингових ідей він впливає на інстинкти тому контрастні світлі речі привертають увагу. Золота середина це поєднання минулого і сучасного. Наприклад в книзі основі формати 2:3 і 3:4 (квадро, октаво) це як жіночий і чоловічий початок усього, і в усьому є двозначність речей. Генрі Форд мав 6 незакінчених років навчання в школі,але його оточували спеціалісти які могли йому надати ту інформацію яка йому потрібна була, тому необов’язково мати довгу практику або феноменальні знання.

Тому я вважаю важливо використати не знання, не практику, а уміти знаходити у всьому свою золоту середину.

Хоббі та інтереси
Музика, мистецтво, фотографія, музичні інструменти, історія, психологія, соціологія та ін..

Особисті якості
- відповідально відношусь до роботи, маю аналітичні здібності, здатний швидко навчатись новому;
- вмію креативно мислити, проявляю ініціативу, завжди працюючи прагну знайти золоту середину;
- маю активну життєву позицію, легко знаходжу спільну мову з людьми, здатний організовувати і проводити різноманітні заходи.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)