АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зміст розрахунково-пояснювальної записки

Читайте также:
  1. Анотований зміст
  2. Б) відображення життєзмістовних питань буття людини
  3. Бесіда за змістом прочитаного уривку.
  4. Блок змістових модулів 1.1.-1.5
  5. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. Вимоги до змісту звіту виробничої практики
  8. ВИМОГИ ДО ЗМІСТУ РОЗДІЛУ «ОХОРОНА ПРАЦІ»
  9. ВИМОГИ ДО ЗМІСТУ ТА РОЗТАШОВУВАННЯ РЕКВІЗИТІВ ДОКУМЕНТІВ
  10. Виникнення, сутність і зміст STP-маркетингу
  11. Вправа 31. Поставте модальне дієслово, що підходить за змістом (інколи можливо кілька варіантів), у потрібній особі та числі та перекладіть речення.
  12. Вправи на розуміння змісту філософських категорій

Вовчанський технікум Харківського національного технічного

Університету сільського господарства імені Петра Василенка

Відділення «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового

виробництва»

Циклова комісія професійної підготовки

Освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст

Напрям підготовки 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва»

Спеціальність 5.10010201 Експлуатація та ремонт машин і обладнання

агропромислового виробництва

ЗАТВЕРДЖУЮ

Голова циклової комісії

___________ Резніков В.П.

“10” квітня2013року

З А В Д А Н Н Я

На дипломний проект студенту

 

РИЛЬСЬКОМУ ДМИТРУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ

Тема проекту: Планування ремонтних робіт в майстерні загального призначення ДП ДПЗКУ філія «Білоколодізянський елеватор» Вовчанського району Харківської області з розробкою ремонту борін і лущильників.

Керівник проекту: Повстяний Ігор Віталійович,

 

Затверджено наказом технікуму від “ 5 ” квітня 2013 року № 37

 

Строк подання студентом проекту 17 червня 2013 року

 

Вихідні дані до проекту Спеціалізація підприємства, його річна програма, собівартість ремонту, існуюча технологія ремонту борін і лущильників.

 

Зміст розрахунково-пояснювальної записки

Вступ: Рішення уряду України з питань розвитку сільського господарства. Значення ремонтного виробництва для народного господарства України.

1.Техніко-економічна характеристика підприємства: Географічне місцеположення підприємства, тип підприємства, його програма, собівартість ремонту.

2.Організаційна частина проекту: Організація ремонту борін і лущильників. Розрахунок трудомісткості ремонту. Розподіл трудомісткості ремонту по дільницям. Розрахунок кількості робітників та площі цеху. Розрахунок фронту ремонту та такту виробництва. Розробка графіку ремонтного циклу. Розрахунок вентиляції, освітлення та опалення цеху.

3.Технологічна частина: Технологія ремонту борін і лущильників: прийом у ремонт, миття, розбирання, дефектування, відновлення складових одиниць борін і лущильників, комплектування, збирання.

 

4.Конструкторська частина: Пристосування, яке використовується при ремонті борін і лущильників. Технологія виготовлення пристосування. Розрахунок деталі пристосування на міцність.

5.Охорона праці: Стан охорони праці на підприємстві. Техніка безпеки при ремонті борін і лущильників.

6.Охорона природи: Стан охорони природи на підприємстві. Охорона навколишнього середовища при ремонті борін і лущильників. Заходи по охороні навколишнього середовища.

7.Економічна частина: Економічна ефективність запропонованого методу ремонту борін і лущильників.

8.Висновки та пропозиції: Короткий зміст проекту. Економічний ефект від впровадженого методу ремонту борін і лущильників, та за рахунок чого він отриманий.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)