АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕХНІКА ПСИХОЛОГІЧНОГО КОНСУЛЬТУВАННЯ

Читайте также:
  1. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  2. КЛІЗМИ І ТЕХНІКА ЗАСТОСУВАННЯ
  3. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ПРИ ВИКОНАННІ
  4. Пожежна техніка
  5. Поняття, механізми і методи психологічного впливу
  6. Пройшов практику в Книжковому магазині ТОВ «Плакат» та Видавництві «Політехніка».
  7. Процес контролю і техніка його проведення.
  8. РОЗДІЛ ІІІ. Техніка виконання дипломного проекту
  9. Тема 5. Наука і техніка в античному світі
  10. Техніка безпеки при експлуатації виробничого обладнання
  11. Техніка накладання кровоспинного джгута
  12. Техніка переливання крові

Що містить у собі загальне підготування до проведення психологічного консультування. Яке утримання спеціальних питань підготування до проведення психологічного консультування. Якою уявою вибирається й обладнується помешкання для психологічної консультації. Яка оргтехніка необхідна для нормальної роботи психологічної консультації і чому. Що являє собою реєстраційний часопис психологічної консультації. Що таке картотека клієнтів психологічної консультації, як вона складається і де зберігається. Хто, де і як повинний зустріти клієнта, що прийшов у психологічну консультацію.

Хто, де і як повинний зустріти клієнта, що прийшов у психологічну консультацію. Які дії починаються психологом-консультантом безпосередньо після зустрічі клієнта. З чого починається розмова психолога-консультанта з клієнтом, коли вони приступають до спільної роботи, пов'язаної з проблемою клієнта. Як випливає поводитися психологу-консультанту під час сповідування клієнта. Якою уявою може бути практично вирішена проблема за поминання психологом-консультантом того, що йому повідомляє клієнт під час сповідування про себе і про свою проблему. Етапи психологічного консультування. Підготовчий етап психологічного консультування. Настроювальний етап психологічного консультування. Психодіагностичний етап психологічного консультування. Рекомендаційний етап психологічного консультування. Контрольний етап психологічного консультування. ­­­

Що називають процедурою психологічного консультування. У чому полягає процедура зустрічі психолога-консультанта і клієнта. Що являє собою процедура загального емоційного настрою клієнта на проведення психологічної консультації. Що таке процедура зняття психологічного бар'єра (психологічної напруги) у клієнта. Що містить у собі процедура емпатичного слухання клієнта. Що являє собою процедура активізації пам'яті і мислення клієнта. Яке утримання процедури емоційної підтримки клієнта. У чому полягає процедура прояснення думки клієнта. Що називають процедурою переконання клієнта. Що являє собою процедура роз'яснення думки психолога-консультанта клієнту. Що таке процедура пошуку психологом-консультантом і клієнтом взаємоприємлюваного рішення. Що таке процедура уточнення деталей прийнятого рішення. Яке утримання заключної процедури психологічного консультування - переконання клієнта в тому, що його проблема буде обов'язково вирішена в результаті виконання рекомендацій, отриманих від психолога - консультанта.

Що таке техніка психологічного консультування. Як техніка психологічного консультування пов'язана з його етапами і процедурами. Як потрібно зустрічати клієнта в психологічній консультації. Яка техніка зустрічі клієнта. Як випливає психологу-консультанту починати бесіду з клієнтом. З якими словами рекомендується психологу-консультанту звертатися до клієнта на початку бесіди з ним. За допомогою яких конкретних прийомів психолог-консультант може зняти психологічну напругу в клієнта. Як щонайкраще психологу-консультанту підготуватися до початку бесіди з клієнтом. Що являє собою прийом вербальної підтримки клієнта з боку психолога-консультанта. Як варто діяти психологу-консультанту в тому випадку, коли клієнт не в усім згодний із ним. Як потрібно психологу-консультанту поводитися, якщо його клієнт виражає невдоволення проведеною консультацією.

Для чого психологу-консультанту рекомендується практично опанувати й учитися користуватися у своїй промові, зверненої до клієнта, індивідуальними особливостями власної промови клієнта. Які технічні прийоми застосовуються психологом-консультантом під час сповідання клієнта. Що являють собою основні правила, який психологу-консультанту варто керуватися, пропонуючи клієнту практичні рекомендації за рішенням його проблеми. Чому бажано пропонувати клієнту не один, а декілька різних засобів рішення його проблеми. Яке практичне значення має знання психологом-консультантом особистості клієнта при виробітку рекомендацій по практичному рішенню його проблеми. Чому самому клієнту особисто, а не психологу-консультанту, варто робити остаточний вибір практичних рекомендацій за рішенням проблеми. Для чого бажано, щоб психолог-консультант забезпечив клієнта засобами ефективного контролю, за слушністю виконання отриманих рекомендацій. Яку ціль переслідують особисті зустрічі психолога-консультанта з клієнтом уже після того, як консультація практично завершена і клієнт одержав необхідні рекомендації за рішенням його проблеми. Яке слово психологу-консультанту варто сказати клієнту по завершенні консультації. Які, типові технічні помилки, що психолог-консультант може припустити в процесі проведення психологічного консультування. Які помилки консультування входять у підгрупу помилок, називану "зрадливі висновки психолога-консультанта про проблему клієнта". Які помилки входять у підгрупу з загальною назвою "неправильні рекомендації, дані психологом-консультантом клієнту". Як попередити виникнення подібних помилок або усунути їх, якщо вони виникнули.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.014 сек.)