АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні положення. Технологічної практики

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  4. III. Вправи з початкового положення стоячи.
  5. VІ. Назвіть юридичні строки, які слід застосувати у наведених положеннях (усього – 9 балів: по 3 бали за кожну правильну відповідь):
  6. Вопрос № 4 Основні положення теорії розподілу влад(Монтескье)
  7. Глвав 2. ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ
  8. Допомоги та загальні принципи її надання
  9. З ДИСЦИПЛІНИ «ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ» РОЗДІЛ «ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
  10. Загальнi положення
  11. ЗАГАЛЬНI ПОЛОЖЕННЯ
  12. Загальна характеристика і основні положення законопроекту

РОБОЧА ПРОГРАМА

Технологічної практики

для студентів 3-4 курсів

 

СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІАЛЬНО-КУЛЬТУРНОЇ

ДІЯЛЬНОСТІ»

 

Укладач: Лубенець С.В.

 

 

Харків 2013

 

Загальні положення

 

Технологічна практика студентів, що навчаються за фахом «Менеджмент СКД», є складовою частиною програми вищої професійної освіти.

Вимоги і об'єм технологічної практики визначені державним освітнім стандартом вищої професійної освіти і учбовим планом за фахом «Менеджмент СКД».

Термін проходження технологічної практики становить 8-16 навчальних тижнів на кожне підприємство (установу) на протязі 5–7-го семестрів 3-го та 4-го курсів. Організація технологічної практики направлена на забезпечення безперервності і послідовності оволодіння студентами професійною діяльністю відповідно до вимог до рівня підготовки випускника-менеджера соціально-культурної діяльності.

Базами практики студентів є державні підприємства та установи соціокультурної діяльності, а також комерційні підприємства відповідного профілю м. Харкова.

Для керівництва практикою студентів призначаються керівники практики від вузу – викладачі кафедри менеджменту СКД, а також керівники практики від підприємства, де проходить технологічна практика. За підсумками проходження практики студенти представляють щоденник практики, характеристику з підприємства, де проходила практика, а також розгорнутий звіт з практики.

Під час проходження технологічної практики студент повинен дотримуватися техніки безпеки і трудової дисципліни на підприємстві. У разі їх порушення, студент може бути усунений від проходження практики.

Кафедра менеджмент СКД організовує захист практики; кожен студент отримує індивідуальну оцінку, яка прирівнюється до оцінок по теоретичному навчанню і враховується при підбитті підсумків загальної успішності студентів.

Студенти, що не виконали програми практики з поважної причини, прямують на практику повторно, у вільний від навчання час.

Студенти, що не виконали програми практики без поважної причини або отримали незадовільну оцінку, можуть бути відраховані з академії як такі, що мають академічну заборгованість, в порядку, передбаченому Статутом вузу.

Технологічна практика будується на основі знань, отриманих студентами в процесі лекційних, семінарських, практичних та інших інформаційних форм навчання, а також умінь і навичок, які були отримані під час проходження ознайомчої та організаційно-методичної практик.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)