АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)

Читайте также:
  1. IV. ЗАСОБИ ЗАХИСТУ ЛЮДИНИ ВІД НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ МИРНОГО ТА ВОЄННОГО ЧАСІВ
  2. IX. Перепишіть і зробіть письмовий переклад українською мовою наступного тексту.
  3. Адаптація студентів нового набору
  4. Аналіз алгоритмів
  5. Аналіз використання виробничих потужностей
  6. Аналіз використання виробничого обладнання
  7. Аналіз геоморфологічних умов господарювання
  8. Аналіз даних засобами Excel
  9. Аналіз документів як метод соц.аналізу
  10. Аналіз є однією із функцій управління
  11. Аналіз і синтез релейно-контактних схем
№ студента Запитання,які були задані студенту для захисту дипломної роботи Відповів студент чи ні Яка була відповідь
  1.З якою метою виконувалась обробка деталей на 3 слайді? 2.Які існують методи покращення якості деталей? 3.Як називається тема вашої лекції? 4.чи буде однакова лекція для ПТУ та ВУЗ? 5.Які параметрі по осі абсцис? 6.Який тип розподілу поділів? 7.Які основні властивості,щоб визначити автоматичне відхилення параметрів? 8.Чим відрізняється інтеграл від диференціалу розподілу партії ремонтованих деталей? 1.Відповів   2.Відповів   3.Відповів 4.Відповів   5.Відповіді не було. 6.Відповів 7.Невідповів     8.Відповів   Хоч студент і захищав свій диплом на високому рівні,але відповісти нажаль на деякі питання не вдалось.
  1.Які параметри характеризують довговічність деталей? 2.Які методі визначають шорсткість? 3.Для яких пар тертя був намальований графік? 4.Для підвищення якості внутрішніх деталей дозволяється застосовувати? 5.З якої дисципліни Ваша лекція? 6.Ві бажаєте дали навчатись в ХНАДУ? 7.Які параметрі якості? 1.Відповів   2.Відповів 3.Відповів   4.Більш менш   5.Відповів 6.Відповів   7.відповів Відповіді на питання які ставила комісія студент відповідав швидко,чітко та зрозуміло.
  1.Наскільки він буде дорожчий або дешевший порівняно з іншими методами оброки покращення? 2.На яких деталях можливо застосовувати? 3.Як Ви отримали такі данні? 4.Поясніть графік. 5.Як же гільза? 6.Ціна від чого залежить? 7.Пари тертя кілець? 8.За рахунок чого йде зменшення кілець? 9.Яка комплектація поршня? 10.Чим Ви можете пояснити 3 та 4 випадок? 11.Яка різниця при 1 етапі очистки іоном та 2 етапу осадженням? 1.Відповів 2.Відповів 3.Нечітко 4. Відповів 5.Відповів 6. Відповів 7.Нечітко 8.Більш менш 9.Більш менш 10. Відповів 11.Нечітко Захист свого диплому цей студент готував і розповідав впевнено і гучно. Відповіді на питання давав не одразу,але було видно,що він знає про що говорить.
  1.Яка реакція вказана у Вас на 3 аркуші? 2.В чому ви збираєтесь закріплювати свій механізм? 3.Що таке пожежній пожежний гучномовець? 4.Скільки труб отримується в розрахунках? 5.Корпус водяної помпи? 6.Вчому недоліки гідро помпи? 7.За скільки років окупиться система? 8.Якщо виник нещасний випадок,які акти складають? 9.Що це за акти? 1. Відповів 2. Більш менш 3. Нечітко 4. Відповів 5. Відповів 6. Відповів 7. Відповів 8.Нечітко 9. Відповів Захист цієї роботи пройшов швидко тому що студент відповідав майже одразу на запитання які йому були задані.
  1.Можеде дати рекомендації до своїх таблиць? 2.Можете пояснити графіки? 3.Ви бачили вживу оброблені деталі? 4.Можете наглядно відрізнити оброблену деталь від необробленої? 5.Наскільки підвищується обкатка деталей двигуна? 6.Дозволяеться робити обкатку для 2 деталей одразу? 7.Які види лекцій? 1. Відповів 2. Відповів 3. Відповів 4. Відповів 5.Нечітко 6.Більш менш 7. Відповів Студент готувався до роботи ретельно,тому при захисті роботи він відповів на всі питання,але трішки розгублювався від хвилювання на деяких питаннях.
  1.Що у Вас під позицією 9? 2.Для чого консольний край? 3.Які сучасні технічні використовують для відновлення деталей? 4.Який тип приводу? 5.які операції для відновлення? 6.Що студенті отримують при проходженні лекції? 7.з якого матеріалу виготовлюють привід? 1. Відповів 2. Відповів 3. Відповів 4. Відповів 5. Відповів 6.Нечітко 7.Більш менш   Захист роботи пройшов вдало,студент швидко відповідав на питання але вкінці розхвилювався та трішки розгубився,але це не завадило студенту відповісти на запитання
  1.Вакуумний привід? 2.Яку функцію виконує поршень? 3.Наскільки змінився тиск? 4.поясніть графік залежності потужності? 1.Невідповів 2.Невідповів 3.більш менш 4.нечітко Студент який захищав свою роботу показав себе не з доброї сторони та навіть не хотів підготуватись до захисту роботу,яку чітко було видно що готував не він.
  1.що за метод наплавлення Ви використовуєте? 2.З якого матеріалу виготовлено корпус? 3.Які види шуму поглинання? 4.Яким методом було розраховано об'єм озера для гасіння пожежі. 5.Види вогнегасників? 6.Підшипники,яких видів? 7.Характер дефектів? 1.Більш менш 2.Нечітко 3.Невідпові 4.Невідповів 5.Невідповів 6.Невідповів 7.невідпові   Студент вів себе дуже некоректно,не знав свою дипломну роботу та не міг відповісти на питання
  1.Як Ви вважаєте чи є можливість підвищити відсоток відновлених деталей? 2.За рахунок чого можливо знизити витрати? 3.Які на вашому підприємстві зони поразки електричним струмом? 4.Що Ви заземлюєте? 1. Відповів 2. Відповів 3.Нечітко 4.Невідповів Захист цієї роботи не приніс ніякого задоволення,студент не орієнтувався в своїй роботі та не зміг відповісти на легкі питання які були задані комісією.

 

Аналіз захисту дипломів. Підсумки.

 

Отже після закінчення захисту дипломів можно цілком та чітко сказати,що захист дипломів пройшов на високому рівні,всі студент підійшли до захисту своїх робіт з відповідальністю. Відповіді та роботи які я бачив вражали своєю актуальністю та давали зрозуміти,що наше майбутнє в надійних руках. Свій вагомий внесок внесли викладачі які давали знання,які ми побачили на захистах дипломів. Тож за ці дні ми побачили скільки праці було зроблено для того,щоб гідно закінчити університет з великим багажем Знань.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)