АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Програма дій майбутньої влади. Реформування країни

Читайте также:
  1. IV грvпа - країни. що розвиваються (Більше 150).
  2. Агальна характеристика конституційного права України.
  3. Визначення проблеми, на розв’язання якої спрямована Програма
  4. Вищі органи сучасної держави і поділ державної влади.
  5. Властивості Конституції України. Охорона Конституції України
  6. Водосховища, канали і ставки України.
  7. Геополітика та сучасне геополітичне становище України.
  8. де Nміс – програма випуску деталей за місяць, шт.
  9. Державна цільова програма
  10. Державний бюджет України. Склад і структура його доходів та видатків. Бюджетна класифікація
  11. Доба «великих реформ» 60-70-х рр. ХІХ ст. та її наслідки для України.
  12. Додаток. Програма дисципліни і методичні

Теорія сучасного перевороту

Влада існує не для власного збагачення а за для керування складним організмам держави, щоб всім і кожному було комфортно проживати в ній. Щоб кожна людина, а не тільки обрані і наближенні до влади мала можливість розвиватись, створювати сім’ю, навчати дітей, мати власне житло, автомобіль, та всі інші блага цивілізації.

 

Антинародна влада-існує не для керування державою. Вона існує для власного збагачення, збагачення своїх рідних і близьких… Антинародна влада приходить до влади шляхом обману виборців, підкупу, силового примусу. Її основна мета не лише максимально збагатитись, а й зберегти, примножити і закріпити свою владу на максимально можливий строк. А коли прийде їх час-передати країну своїм рідним і близьким. Панування такої влади в любій державі призводить до пригноблення народу, формуванню вузького кола дуже багатих і наближених до влади людей (олігархів), побудові олігархічно-кланової моделі суспільства, в якій одні є безмежно багатими, вони складають звичайно ж меншість, інші, і це більшість, ввесь інший народ-безмежно бідні або зубожілі. Вони експлуатуються і пригноблюються. Олігархії вигідно тримати народ в бідному стані, так як бідний народ є дешевою робочою силою для їх вкрадених підприємств, земель та інших статків. Якщо ж народ буде заможним-ним важко буде маніпулювати, змушувати його до дій які він робити не хоче. Наприклад голосувати на виборах так, як хоче антинародна влада.

 

Сучасних інструментів для цього безліч… Це, в першу чергу, телебачення і преса. Залякування, обман і підкуп – найдієвіші методи. Пообіцяй і тупі повірять… Виходить замкнене коло – влада грабує, збагачується, щоб тримати челядь в покорі і не допускати бунту робить видимість народовладдя і справедливості, шляхом проведення виборів, на яких все вже заздалегідь відомо! Для цього створюються технічні партії, технічні кандидати. Справжні лідери – опозиціонери, або всі, які здатні повести за собою народ або дискредитуються, або фізично знищуються! Під вибори, також змінюється законодавство, щоб народна воля ні до чого не призвела.

І після цього можна вже сміливо проводити вибори.

 

Але є важливий момент. Вибори-це єдиний шанс безкровної і без потрясінь зміни влади. Антинародна влада чудово розуміє це, і тому основне завдання її – переконати людей в безнадійності цього заходу. Максимально знизити явку людей. Максимально розчарувати їх у можливості зміни. Мета – проста. Чим менше людей на виборах – тим вищий рейтинг влади. Адже свій електорат вони приганяють силою та грошима. А отже якщо проголосують тільки «їхні люди», а інші не прийдуть, можна буде сміливо видати всіх проголосувавших за 100% волю всього народу. Тому, найперше завдання для всіх хто хоче безкровно і без потрясінь змінити владу – йти на вибори! Навіть якщо їх результат сфальшується та спотвориться, показавши єдність і монолітність, ми налякаємо владу. Бо покажемо їй що ми вже не челядь і не тупе бездумне бидло, а громадянське суспільство. І, якщо ми прийшли всі як один на вибори, то не полінимось і всі як один вийдемо з протестами на вулицю. А це вже може призвести до збройного повстання…

 

Та що робити, якщо народ – розчарований а його воля придушена? Тоді вихід один – кровна зміна влади! Є одна річ з якою антинародна влада справитись не може. Це патріоти, яких не підкупити, не залякати, не обдурити! Кожен народ, навіть самий підкорений та придушений завжди народжує таких героїв, народних месників. Вони готові поставити на вівтар волі і незалежності своє життя, не задля власного збагачення чи зиску, а в ім’я справедливості і світлого майбутнього свої дітей і майбутніх поколінь. Для світлого майбутнього своєї країни! Їх небагато, проте вони є. І вони-смертний вирок антинародній владі.

 

Я же діяти, що робити, як змінити ситуацію в країні? Як скинути цю владу, яка так міцно вкоренилась? Насправді все дуже просто! Вступає в дію стародавня приказка: відрубай змії голову, і тіло здохне! Якщо на чолі держави стоїть тиран, який зосередив у своїх руках абсолютну владу, то достатньо його смерті щоб почалась боротьба за владу, в результаті якої обов’язково прийде до влади нова краща влада! Чому? Тому що кровна зміна влади породжує страх в усіх хто йде у владу задля власного збагачення, і, бачачи народне збурення і до чого воно може призвести, жоден псевдо лідер не ризикне полізти в це діло!

Фізично ліквідація тирана призведе до ланцюгової реакції. Одразу активізується придушена опозиція. Її лідери піднімуть і поведуть народ. І якщо народ повірить їм, а вони зможуть в цьому переконати людей, то відбудеться повна зміна існуючого режиму. Повне перезавантаження влади і зміна її з антинародної на справжню народну.

 

Що ж відбудеться, як зміниться влада? Перш за все будуть повалені всі ступені влади – виконавча, законодавча і судова. Так, як при існуючому раніше режимі ці ступені також були корумповані і підпорядковані антинародній владі в лиці її лідера – тирана, а отже складають ту ж антинародну машину влади, яку потрібно змінювати.

Не правильним буде твердження що всіх учасників влади потрібно обов’язково знищувати. Це призведе не лише до міжнародного обурення, а й до того, що ці рештки будуть до останнього подиху кровно захищатись, і не зупиняться ні перед чим. А, нагадаємо, що в них є потужні інструменти протидії – внутрішні війська, які все своє життя тренуються стріляти та бити мирних громадян, своїх сусідів, братів, батьків… На кінець армія. Високі чини якої майже напевно будуть захищати недобитки, бо самі відносяться до них. І при вдалій агітації та пропаганді армії цілком можлива її участь проти рядових громадян, так як це не раз вже показувала історія…

 

Як же ефективно змінити владу, щоб не відбулось сценарію що описаний вище? Для цього мало участі однієї людини і мало фізичної ліквідації тирана – лідера. Потрібні чіткі і узгодженні дії групи людей – патріотів. Безумовно, потрібен лідер, якому б люди довіряли і йшли за ним. Потрібен виконавець – людина здатна знищити тирана. Та це все найпростіше. Адже як тільки тиран буде знищений, всі хто грабував роками народ, всі поплічники антинародної влади почнуть одразу вивозити всі свої статки і розбігатись в різні сторони. Всі продажні судді, міліціонери, чиновники, які погрузли в болоті корупції, всі олігархи, які сколотили свої мільярдні статки на пограбуванні народу, одразу повтікають з країни! Цього не можна допускати ні в якому разі, так як всі їх статки являються надбанням країни і народним добром, без якого майбутній молодій державі буде дуже важко стати на ноги. Її розвиток буде значно загальмований. А якщо взяти до уваги те що антинародна влада роками жила в борг і накопичила багатомільярдні кредити по всьому світу, які буде змушена віддавати молода держава, її розвиток буде поставлений під серйозну загрозу! Тому, потрібна команда людей – професіоналів, яка одразу ж по сигналу блокує всі виїзди з країни, унеможливить не лише втечу корупціонерів, а й вивіз ними статків. В подальшому на всіх них буде чекати люстрація і справедливий, не куплений старий корупційний, а новий сформований суд. І якщо виявиться що їх статки нажиті чесним шляхом, без корупції, підкупу, продажних тендерів, тощо, то їх майно повернеться їм в цілості!

Саме тому дуже важливо в короткий строк швидко взяти на себе владу, розпустити керівництво силових відомств, зберігши при цьому тіло цих відомств, щоб унеможливити кримінальний розгул та свавілля, як це було за часів комуністичної червоної революції.

На місцях потрібно силою взяти владу на митницях, при цьому не заважати їх нормальній роботі. Не вмішуватись в їх повсякденну працю, а лише здійснювати контроль, щоб виявляти і унеможливлювати виїзд корупціонерів і їх награбованого майна. Те ж саме стосується аеропортів та морських вокзалів. Дуже важливо максимально не перешкоджати нормальній діяльності цих служб, так як це зашкодить економіці майбутньої країни. Якщо ж ці служби наскрізь корумповані, то їх обов’язково буде реформовано в майбутньому, так же як і суди, міліцію, прокуратуру, чиновницький апарат. Проте це справа перспективи, а не в перших часів революції.

Міліція, суди, прокуратура, також не можуть бути розпущенні в перші години зміни влади, бо вони, хоч і неправильно, спотворено, проте виконують важливі функції по охороні правопорядку. Їх реформування – перспектива.

 

Які ж об’єкти повинні бути взяті під контроль в перші години? Це, як сказано вище, митниці, аеропорти, річні вокзали, та всі інші шляхи якими можлива втеча і вивіз з країни, в тому числі і приватні літаки і гелікоптери. Далі – взяття під контроль силових відомств, так як вони першими будуть чинити спротив. Це потрібно робити обов’язково безкровно, шляхом арешту і заміни їх керівництва. Розпуску і арешту підлягають уряд, парламент, та верховна судова влада. Під контроль обов’язково потрібно взяти телебачення, як наймогутніше знаряддя пропаганди. По ньому одразу ж потрібно почати трансляцію останніх новин, повідомляти людей що сталось в країні, заспокоїти їх, що нічого фатального не відбувається, переконати їх в правильності кроків, в справедливості і професійності своїх дій, критикувати минулу владу, навести докази чому саме вона була скинута. Також дуже важливе завдання ЗМІ переконати людей жити своїм життям, працювати як і раніше, ходити на роботу… Школи, лікарні, рятувальні служби – повинні працювати безупинно і в нормальному графіку. Їх зміни в державі абсолютно не стосуються в даний проміжок часу. Вони не являють собою вертикалі влади, яка на даний час змінюється. Тому їх зупинка або втручання в революційні процеси можуть бути тільки шкідливими.

 

Щоб взяти на себе всі вище описані керівні функції, потрібно обов’язково сформувати тимчасову владу. Її мета – забезпечити короткостроковий перехідний період до формування нової влади, після проведення демократичних виборів усіх вертикалей влади. І парламентської, і президентської, і судової! Також зміна законодавства, та формування виборчих округів і комісій, які б унеможливлювали спотворення та фальсифікацію виборів. Ця тимчасова влада, не може мати довгострокового періоду влади, так як може сама перетворитись на тирана. Вона повинна бути само розпущена одразу після виборів і формування нової влади. До виборчого процесу ні в якому разі не повинні бути допущенні окремі елементи, які вже були при владі і показали свою продажність, корупційність… Партії, які виступають проти змін в державі, які являються антинародними, та не відображають інтересів країни, повинні бути розпущенні, заборонені і не допущені до виборчого процесу!

 

Тимчасова влада має взяти на себе диктаторські повноваження, проте не для придушення народу і не для власного збагачення, а задля забезпечення нормального функціонування держави в перехідний період. Тимчасова влада, разом з усіма своїми повноваженнями припиняє своє існування після обрання та створення нового керівництва.

 

Армія має зберегти свою боєздатність, не втручатись в політичні процеси та в мирні демонстрації. Її завдання, як і завжди –стримування та унеможливлювання зовнішніх загроз. Армію ні в якому разі не можна розпускати, так як є вже приклади з історії, що одразу після цього наступає окупація сусідніми державами.

 

Влада-це лише відображення суспільства. Його зріз. І антинародна влада може бути породжена тільки хворим суспільством. Завдання нової влади-лікування суспільства, прищеплення йому моральності, духовності, патріотизму, честі… Одне з завдань нової влади-створення громадянського суспільства, виховання людей. Те що деякі з громадян не правильно себе поводять, йдуть шляхом корупції, злочинів, ще не значить що потрібно відхреститись, арештувати або не дай Боже, знищити їх. Звісно, за кримінальні проступки повинна і буде справедлива кара, але основне завдання-виховання людей! Одне з показників моральності людини це її особиста відповідальність за свої дії, або бездіяльність. Якщо людина не ходить на вибори, бо їй глибоко плювати на все що відбувається, то чи може вона вважатись повноцінним громадянином? Саме тому участь у виборчому процесі повинна бути добровільно-примусовою. Особливо це стосується молоді. Старі ж люди, які вже досягли пенсійного віку, за 65 років, скажімо, повинні втратити своє право голосу і можливість вирішувати долю країни. Так як в них вже був шанс збудувати ту країну що вони хотіли, і те що вийшло-цілком і повністю їх відповідальність. А ностальгія за минулими часами, режимами і диктаторами не в’яжеться з сучасними реаліями. І навіть якщо, теоретично, до влади прийдуть ті партії, які керували країною раніше, вони не повернуть минулих часів, так як ці партії-наскрізь корумповані і продажні, підпорядковані олігархії, і лише експлуатують народну ностальгію за минулими часами…

 

Програма дій майбутньої влади. Реформування країни.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)