АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Форми організації навчальної діяльності на уроці

Читайте также:
  1. A) способом формирования банковских ресурсов из недепозитных источников
  2. A) это основные или ведущие начала процесса формирования развития и функционирования права
  3. A. формируется фотохимический туман
  4. Cущность, виды, источники формирования доходов. Дифференциация доходов населения.
  5. E) формирование правительства из членов партии, располагающих большинством мест в Парламенте
  6. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  7. VІ. ПРАВОВІ І НОРМАТИВНО – ТЕХНІЧНІ ОСНОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
  8. Актуальность и методология обеспечения безопасности жизнедеятельности. Характерные особенности современного производства, зоны формирования опасных и вредных факторов.
  9. Анализ формирования и выполнения производственной программы
  10. АНОТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ЗІ СТРУКТУРНО-ЛОГІЧНОЮ СХЕМОЮ (МІЖДИСЦИПЛІНАРНИМИ ЗВ’ЯЗКАМИ).
  11. Атестація професійної діяльності вчителів в організації післядипломної педагогічної освіти в Греції
  12. Аудіювання як вид мовленнєвої діяльності.

1.Індивідуальна2.Фронтальна

3.Групова4.Парна 5.Колективна6.Самостійна робота

Оздоровчі форми занять в роботі з дітьми молодшого шкільного віку.

Компонентами моделі здоровязберігаючої технології є:1.Створення комфортних умов навч. вихов.

2.Використання оздоровчих методик, які регулюють рухову активність 3.Застосування прийомів реабілітації, розумової, фізичної працездатності

Сан.-гіг. умови:1.Режим дня 2.створення куточка гігієни 3.Естетичне оформлення класу, школи 4.умови для провітрювання класів

Санітарні норми: 1. Освітлення 2. Розміри меблів 3.Поліграфічні параметри підручників, посібників.

Форми роботи: 1. Оздоровчі паузи під музику 2. Гімнастика до занять 3. Дихальна гімнастика(заспокоює нервову систему, посилює кругообіг,вгамовує бурхливість) 4.Початок із посмішки 5.Навчальна та ігрова зони в класі. 6.Рухливі перерви(допомагає оновити розумову, фізичну працездатність)

Вимоги до ЗЗТ:

1.Урахування періодів працездатності періодів на уроці. 2.Урах. вікових і фізіол. особливостей дітей. 3.Наявність емоційних розрядок на уроці 4. Чергування поз, щоб не перевантажити дітей 5.Використання на уроці роботи в парах, четвірках, групах 6. Релаксація, пальчикова гімнастика.

 

Перевірка та оцінювання з.у.н. з «Основ здоровя» Контроль – виявлення, вимірювання, оцінювання навч. досягнень учнів, які структуруються програмою. Об’єкт контролю – предметна компетенція, знання про предмети і явища навк. світу, взаємозв’язки і відношення між ними,уміння і навички, застосовуються знання. Види контролю: поточний, періодичний, тематичний, семестровий, річний. Оцінка виставляється на підставі результату опанування матеріалу. Семестрова оцінка за результатами темат. і період. оцінювання. Річна оцінка – виставляється на основі семестрових. Методи перевірки: це способи взаємопов’язаної діяльності вчителя та учнів, спрямовані на виявлення та вимірювання змісту і рівня навчальних досягнень кожним учнем. За формою перевірка буває: індивідуальна, групова, в парах, фронтальна. Оцінювання – це процес встановлення рівня навч. досягнень учнів. Об’єктами перевірки і оцінювання виділено: Знання про здоров’я, його складові, зв’язки і залежності між ними. Способи навч.-пізн. діяльності. Виконання правил і вказівок, здорового і безпечного життя згідно програми. Досвід творчого застосув. набутих способів навч.-пізн.діяльності. Розв’язання творчих завдань, які реаліз. на основі програмового змісту. Цінності, норми, ставлення до власного здоров’я та оточуючих, вміння та навчання.

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)