АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

До активу балансу входить розділ: Р1 необоротні активи, Р2 оборотні активи, Р3 витрати майбутніх періодів, р4 необоротні активи групи вибуття

Читайте также:
  1. Але спочатку фашистські, як, власне, й більшовицькі групи в Росії та націонал-соціалістичні – у Німеччині, були малочисельними й малопомітними в політичному житті.
  2. Батьківські консультативно-корекційні групи.
  3. Ваш рейтинг Рейтинг групи
  4. Витрати ВИКОНАВЦЯ відшкодовуються ним із винагороди, що виплачується ЗАМОВНИКОМ.
  5. Витрати виробництва, їх сутність та види
  6. Витрати виробництва, прибуток і рентабельність.
  7. Витрати на навчання персоналу
  8. Витрати на оплату праці
  9. Витрати у довготерміновому періоді.
  10. Витрати, пов'язані з погашенням кредиторської заборгованості за придбані нематеріальні активи слід відображати у складі:придбання необоротних активів інвестиційна
  11. Геноми майже всіх відомих РНК-вмісних вірусів – це лінійні молекули, які можна розділити на 3 групи.
  12. Граничні витрати та граничний доход.

7 (23).

Запитання:

Статті активів в балансі розміщені в порядку: ліквідності

8 (24).

Запитання:

До поточних активів підприємства не належать: (належать оборотні активи та витрати майбутніх періодів)

9 (25).

Запитання:

Поточні зобов'язання відображаються в балансі: у 4 розділі.

10 (26).

Запитання:

Основні засоби і нематеріальні активи наведені у балансі за трьома позиціями: первісні вартість, залишкова, знос.

11 (27).

Запитання:

До поточних зобов'язань не належать:див 4 розділ пасиву.

12 (28).

Запитання(:За сумою погашення)

До поточних зобов'язання належать зобов'язання, які:, які будуть погашені протягом операційного циклу підприємства або повинні бути погашені протягом дванадцяти місяців, починаючи з дати балансу.

13 (29).

Запитання:

Залишкова вартість основних засобів визначається, як: різниця між первісною і зносом.

14 (30).

Запитання:

У випадку нарахування резерву сумнівних боргів до валюти балансу дебіторська заборгованість за товари, роботи, послуги, включається:за чистою реалізаційною вартістю,

Тема: "Тема 3. Звіт про фінансові результати" (15)

 

1 (31).

Запитання:

Розділ 1 “Фінансові результати” Звіту ф.№ 2 призначений для:

2 (32).

Запитання:

Джерелами інформації для складання Звіту про фінансові результати є:

3 (33).

Запитання:

Дохід визнається за виконання таких умов: що оцінка доходу може бути достовірно визначена, доход у Звіті про фінансові результати відображається в момент надходження активу або погашення зобов'язання, які призводять до збільшення власного капіталу підприємства (крім зростання капіталу за рахунок внесків учасників).

4 (34).

Запитання:

Витрати визнаються за виконання таких умов: що оцінка витрат може бути достовірно визначена, витрати відображаються у Звіті про фінансові результати в момент вибуття активу або збільшення зобов'язання, які призводять до зменшення власного капіталу підприємства (крім зменшення капіталу за рахунок його вилучення або розподілу власниками). Витрати слід негайно відображати у звіті про фінансові результати, якщо економічні вигоди не відповідають або перестають відповідати такому стану, за якого вони визнаються активами підприємства. то витрати відображаються у Звіті про фінансові результати на основі систематичного та раціонального їх розподілу (наприклад, у вигляді амортизації) протягом тих звітних періодів, коли надходять відповідні економічні вигоди.

5 (35).

Запитання:

Стаття "Інші фінансові доходи" не включає: (п оказуються дивіденди, відсотки та інші доходи, отримані від фінансових інвестицій (крім доходів, які обліковуються за методом участі в капіталі).)

6 (36).

Запитання:

У складі інших операційних доходів відображається дохід від: відображаються суми інших доходів від операційної діяльності підприємства, крім доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг): доход від операційної оренди активів; доход від операційних курсових різниць; відшкодування раніше списаних активів; доход від реалізації оборотних активів (крім фінансових інвестицій, необоротних активів, утримуваних для продажу, та групи вибуття) тощо. До цієї статті також уключаються дохід від первісного визнання біологічних активів і сільськогосподарської продукції та дохід від зміни вартості біологічних активів з виділенням у вписуваному рядку 061 доходу від первісного визнання біологічних активів і сільськогосподарської продукції, одержаних унаслідок сільськогосподарської діяльності.

7 (37).

Запитання:

До складу інших доходів не належить: (показується доход від реалізації фінансових інвестицій; доход від неопераційних курсових різниць та інші доходи, які виникають у процесі звичайної діяльності, але не пов'язані з операційною діяльністю підприємства.)

8 (38).

Запитання:

Джерелом інформації для заповнення розділу 1 “Фінансовий результат” Звіту ф.№2 у частині витрат є:

9 (39).

Запитання:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)